Booster ima svaki Factions server i to je normalna pojava.
Zašto je mana pretjerivanje za kupovinu spawnera uz pare. Imaš pare skupiš manu/soul kako god se nazove i kupiš spawner koji mi odredimo sa te dvije valute kombinirano. Dodaje neki novinu gameplay-u i da te malo razbaca da nešto još odradiš za to.
Kopanje spawnera je oduvijek bilo na Factionsu. Spawner Miner nije broken radi toga.
Kad si vec krenuo praviti ozbiljan fac ubacite i f shield kao svaki normalan Factions server, nemaju svi vremena da defaju bazu 24h i za betu ubaciti, nije malo 3 meseca
niasm znao da idemo toliko duboko u novine factionsa care, mislio sam da pravis og fac kao pre na serbu, sad ne secam se jel pre bilo kopanje sa silkom u enemy teritoriji ali ugl se to radilo ceggovima
@Kamber Da li ce SC-Poeni koji se skupljaju dok se factions ne otvori moci da se trose na factions-u. Predlog da se to onemoguci jer je vrlo glupo da na pocetku sezone dodju sa po 20k SC-a. A i server sam po sebi gubi tako jer ce biti 0 donacija za SC.
Koliko god da bi to nama donjelo plus u prodaji, to nije fer prema vama jer nije odrađeno po najavi prije.
Neki su afk-ali namjerno samo radi factions-a, a neki su već ranije uplaćivali sc poene samo za Factions.
Nije sve u donacijama kao što neki smatraju da samo na to gledamo, vrlo rado ćemo napraviti taj minus ako ćemo napraviti igrače sretnim
Plan je nekada u budućnosti odvojiti sc poene za svaki server posebno, tako će nam biti omogućeno za neke servere da pravimo periodične restarte, a ne samo da se limitiramo na global restarte
To je najbolje rješenje, nego da se ubacuje još neka valuta pored sc poena kao što se prije pokušalo kad smo izbacili globale, a pokušali sačuvati poene.
Koliko planiras da traji sezona factionsa? Sve preko 2 meseca je previse… ajde 3 može ali sve preko toga je mnogo. Factions je igra koja smori nije poenta igrati 6m za ništa…
@Kamber Izbaci odmah sve strele poput weaknessa, slownessa itd… kao i potove za to. Nikako escapist elixir i onaj sa poisonom ne dodavati.
Haste Elixir da ne bude previse skup.
Povecaj sanse da se spawner dobije tntom.
Odmah zabraniti elitru u enemy teritorijama, kao i na kothu.
Ubaci fazon spawner crate koji se dobija iz vote i ostalih kljuceva.