Factions, Svaka cast modovi

Booster ima svaki Factions server i to je normalna pojava.
Zašto je mana pretjerivanje za kupovinu spawnera uz pare. Imaš pare skupiš manu/soul kako god se nazove i kupiš spawner koji mi odredimo sa te dvije valute kombinirano. Dodaje neki novinu gameplay-u i da te malo razbaca da nešto još odradiš za to.

Kopanje spawnera je oduvijek bilo na Factionsu. Spawner Miner nije broken radi toga.

Kad si vec krenuo praviti ozbiljan fac ubacite i f shield kao svaki normalan Factions server, nemaju svi vremena da defaju bazu 24h i za betu ubaciti, nije malo 3 meseca

niasm znao da idemo toliko duboko u novine factionsa care, mislio sam da pravis og fac kao pre na serbu, sad ne secam se jel pre bilo kopanje sa silkom u enemy teritoriji ali ugl se to radilo ceggovima

Taj feature je bio prije na serbu.

nemoj samo da pravis op fact mi zelimo onaj clasik sto je bio pre 5g

jer ja vamo vidim neke shildeve neke canone harvest hoe msm da to ne zelimo

Samo prosto bez komplikovanja kakvi shildovi kakvi hoe

Pola ovih predloga veze sa vezom nemaju… Bice ova sezona interesantna

Kakvo crno komplikovanje, kakav crni op fations

Shield - neću da me niko raida u tom periodu od 3h. Biraš.
Harvester Hoe - Znam da znate šta je

Znaju likovi koji su igrali 1 mapu 1.7 / 1.8, ostali ne

jel se zna koja ce mapa biti ?

@Kamber Da li ce SC-Poeni koji se skupljaju dok se factions ne otvori moci da se trose na factions-u. Predlog da se to onemoguci jer je vrlo glupo da na pocetku sezone dodju sa po 20k SC-a. A i server sam po sebi gubi tako jer ce biti 0 donacija za SC.

Znači mi što smo uplatili za sfc da ga poduckamo a?

Koliko god da bi to nama donjelo plus u prodaji, to nije fer prema vama jer nije odrađeno po najavi prije.
Neki su afk-ali namjerno samo radi factions-a, a neki su već ranije uplaćivali sc poene samo za Factions.
Nije sve u donacijama kao što neki smatraju da samo na to gledamo, vrlo rado ćemo napraviti taj minus ako ćemo napraviti igrače sretnim :smiley:

Plan je nekada u budućnosti odvojiti sc poene za svaki server posebno, tako će nam biti omogućeno za neke servere da pravimo periodične restarte, a ne samo da se limitiramo na global restarte :slight_smile:

To je najbolje rješenje, nego da se ubacuje još neka valuta pored sc poena kao što se prije pokušalo kad smo izbacili globale, a pokušali sačuvati poene.

Koliko planiras da traji sezona factionsa? Sve preko 2 meseca je previse… ajde 3 može ali sve preko toga je mnogo. Factions je igra koja smori nije poenta igrati 6m za ništa…

To je moglo kada smo išli na periodične restarte prije, a ne na globale.
Ljudi su tražili globale nazad i to smo vratili

Znaci 6meseca ce trajati sezona? boze…

Brzi narkoman hahahahhs i njegova maja

Ne laprdaj borika randomcino

@Kamber Izbaci odmah sve strele poput weaknessa, slownessa itd… kao i potove za to. Nikako escapist elixir i onaj sa poisonom ne dodavati.
Haste Elixir da ne bude previse skup.
Povecaj sanse da se spawner dobije tntom.
Odmah zabraniti elitru u enemy teritorijama, kao i na kothu.
Ubaci fazon spawner crate koji se dobija iz vote i ostalih kljuceva.