Dawlah "Reach"

[center]Pošto nemam stvarno živaca i snage više pisati i pričati i objašnjavati o tome da Dawlah nema reach, te da ima samo prednost zbog visokog ping-a i reaction time-a, pogledajte ispod grafove i tu vam je sve objašnjenjno i nacrtano kako to Dawlah izvodi sve te super hitove, kašnjenja kb-a itd itd.
ONO ŠTO VI VIDITE NA SVOJOJ MAŠINI I SVOM EKRANU, NE DEŠAVA SE U REALNOM VREMENU!!! [/center]

[center]
[/center]

Jedino da se ukloni taj igrac Dawlah, on namerno je namestio ping da mu tako ide.
Sto stvarno nije u redu. Ne verujem da neko u 21 veku ima takav veliki ping

Nije namjestio ping, nego on dolazi iz Amerike, te ima ping 120+, sa packet loss-om 0% (ima prilično jak paket interneta, jači 10 puta od mog paketa, za koji mogu reći da je solidne brzine), od njegove mašine do servera, potrebno je duže vrijeme da informacija stigne i pošto informacija kasni, server kada registruje hit, taj hit koji već kasni server tek onda odradi komandu i to prenese drugim mašinama i mi to kažemo “kasne hitovi”… Također nije jedini, u drugim igricama imaš brdo ovakvih igrača i rješenja za to nemaš, aleternativno rješenje koje neke veće kompanije rade jeste pravljenje posebno US servera, posebno EU servera, posebno servere iz Azije itd. Evo uzeću ti primjer igrice World of Tanks. Igricu igram već dugi niz godina i mogu reći da sam iskusan igrač, nemaš pojma kako mi je kada mi dođe igrač iz Kine na Europski server, uništi me od života…

Kako ja znam SERB-CRAFT ima servere ovde u Srbiji ili Nemacka

Kakve veze to ima gdje se naši serveri nalaze? Na naš server mogu se povezati igrači širom svijeta… Kao npr. ti isto sad možeš uzeti i povezati se na server u Kanadi…

Banovati ameriku

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

[quote=“Taakachavv” post=231323]Banovati ameriku
:lol: :lol: :lol:
[/quote]

Ima protekciju jednostavno :slight_smile:

Цоне бог пвпа

Ja kad igram na US Mineplex nit mi kasne hitovi nit ih kasno dajem… Uopste ne izgleda kao “reach”

Sto bi ja iz kanade igrao na serveru koji je iz u evropi lmao

[quote=“NYUAH0” post=231379]Ja kad igram na US Mineplex nit mi kasne hitovi nit ih kasno dajem… Uopste ne izgleda kao “reach”[/quote]Isto

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Realno ja sam iz Srbije imam krs net od 10mbs download i 1mbs up i igram na serbu sa 120ms lol

Kljucna rijec u toj recenici je “MI”, kazes “ne kasne MI hitovi”, to jeste poenta, ne kasne tebi hitovi, ali svim drugim igracima ti kasnis i imas slabiji kb i “reach” i sl… Takodjer ne znaci da kasni svaki hit, nego moze 4 hita da budu okej i 5 da kasni, ovisi o vise parametara

Dolazi iz amerike i ima vpn na francuski
gg69000090

Istina,kako kaže Takachavv treba postaviti Ameriko na crnu listu zabranjenih zemalja :slight_smile: U opisu odgovora ostavio sam link plugina koji je potreban da bi banovali neku zemlju na ovom SC-u.

Samo moderatori

Plugin je jednostavan i lak je za namontirati,u config file-u može se postaviti koju zemlju treba blokirati,to ako vi nećete ne morate ja sam samo dao svoje mišljenje i predstavio plugin na mome odgovoru za ovu temu. Igram factions od prekjuče,PP sa liderom fakcije ali pošto se pojedinci žale na ovog dawlah evo sam ja odgovorio jest da se nisam PvP ali eto čisto da ostavim svoj komentar na ovo :lol:

Što se tiče mene radite šta vam je volja vi odlučujete a ne ja :slight_smile:

[color=red]Pozdrav :slight_smile:

brate realno zasto bi ga banovali kad daje pare na rankove lol

Da

vise necu ni da ga prijavljujem jer ni oni ne zele da ga banuju prosto, kad imas protekciju imas i kraj

Pa msm da je najbolje da se zabrane sve zemlje osim Srbije jer ipak je ovo SERB craft

No hejt