Dawlah "Reach"

Vi il ste glupi il se pravite…
I da ima i ad nema reach svi se zale i na ostale igrace na samo na dawlaha al on to namerno radi i ako je ovo SErb Craft sta ima da mi igra ovaj iz amerike?
aj reci sad?

MA lupetaju bre neko im uplacuje rankove non stop pa ga nece :smiley:

Upravu je Karkusov !

Dawlah ima jak kondom!

Ја сам са Такачавом играо на свим тим познатим серверима из Америке и његови хитови уопште нису изгледали чудно, сад се питате можда само њему? Не, нису ни самирсу нит још 10 ликова нису имали чудне хитове сви су били сасвим ок. Је л имаш још неки изговор Миџо или ћете моћи коначно да га банујете?

Ја сам са Такачавом играо на свим тим познатим серверима из Америке и његови хитови уопште нису изгледали чудно, сад се питате можда само њему? Не, нису ни самирсу нит још 10 ликова нису имали чудне хитове сви су били сасвим ок. Је л имаш још неки изговор Миџо или ћете моћи коначно да га банујете?[/quote]
Istina.

[quote=“karkusovv” post=231427]Pa msm da je najbolje da se zabrane sve zemlje osim Srbije jer ipak je ovo SERB craft

No hejt[/quote]

drugarice :’(

do pre godinu dana kad su zbog jednog lika zabranili nemacku mogli bi i sad zabraniti ameriku ;D

realno…

tvoj prijatelj babke00 ?

Nek zabrane Srbiju zato sto je srbija kosovoo ajmo CRO-CRAFT UUUUUUUU

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

[quote=“Colonel” post=231475]Nek zabrane Srbiju zato sto je srbija kosovoo ajmo CRO-CRAFT UUUUUUUU

Sent from my SM-G950F using Tapatalk[/quote]

AHAHAHAHAHAHAHAHA

Nadam se da si im doglavio sada… Hvala Midzo

1 Like

Sta je ovo poceli moje komentare brisat, sta to zato sto sam Hrvat pih nabijem nas na srpsko kosovsku drzavu be !

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Није ти ЛАКО! Није ти ЛАКО, ал мора да попијеш синалко брате!

Midzo glupsone gledaj video na yt njegove.Lik sa onim pingom kao da ima hit box jebo ti on mater usta

Ovo nije Amerika
Ovo je Srbija

[quote=“Haise” post=231527]Ovo nije Amerika
Ovo je Srbija[/quote]
Ја сам из Области 51 јбг за тб

midza43 samo nastavi da ti njega branis :side:

Донираће вам dawlah на Patreonu, било би фер од њега[/quote]Ne vjerujem… Krade pare od majke haha

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

midza43 evo i ja sam danas uradio 130 ping i nemam hitove kao njega.
tako da prosto ne mozes dokazati da je legit i svi ostali.
to green moze da potvrdi s’njima sam tada igrao.
tako da ne mozete da lazete.