znm

“Nzm koje ime teme da stavim, ali bukvalno ste me puno razocarali.
Idem na ts-u pitam da li je program od Sharpnessa dozvoljen kojeg je stavio u klipu i dobijam odgovor da nije. On znaci je sve ovo vreme imao prednost od nas u pvp-u. Osvajao je turnire pomocu onog programa za kojeg je i sam reko da mu ubrzava igru, da mu daje bolji ping dok mi ne smemo da koristimo. a jos ga je u klipu upalio i jos nije banovan.
Zamolicu odgovor od nekog od Vlasnika posto stvarno nije okej da ovo radi, a osim toga dosta njih je napustilo srw zbog njega. E sad vidite… Jel bolje da 10 igraca napuste server zbog jednog igraca, ili da taj 1 bude kaznjen da ostali imaju normalnu igru.
Lp.”

Odgovor na onu besmislenu temu.

Kada je doslo do bunjena kao sto sam i ocekivao od pojedinjih evo odgovora, ovaj program sam ja istrazio sam zato jer sam pricao sa Manicem kada me je poslednji put ss i rekao je da moramo nesto da uradimo povodom mog pinga. Ovaj program nije nikakva prednost, vi i bez tog programa govorite da imam ‘‘prednost’’ ali taj program koristim kao pomoc da eto ne bi imao '‘prednost’, da mi poboljsa ping da ne bi bilo ‘‘prednosti’’. Ti mali ocigledno nemas pojma kakav je ovo program i ti kad cujes tu rec mislis samo da je neki hack ovo ono, blamiras se. I nisam svo ovo vreme imao ovaj program tek sam ga nasao pre oko mesec ili mesec ipo, moze valjda da se proveri vreme kad sam ga download ako oce. Kada oni to razmotre i AKO kazu da je to kao neko ‘‘nedozvoljeno sredstvo’’ lepo cu ga obrisati, nikakav problem. Sa tim pricama ‘‘dosta njih je napustilo server zbog njega’’ mali si ti da napunis glavu nekom pricama tako da batali sa tim. :dry:

azil boy

reshen

Imas advantage bilo da koristis taj program ili ne, i meni nije jasno niti ce mi biti, neka mi modovi eto pojasne posto jelte oni vode racuna.Kako to da na serb craftu likovi koji “laguju” imaju advantage.Uvek je bilo izbalansirano da likovi sa “normalnim” pingom imaju dobre hitove ali i normalan kb a da likovi sa visokim pingom imaju delayed kb ali i veoma lose hitove, i imaju problema pa zabodu ili se portaju po mapi (sto predstavlja pravi delay, da im kasni sve u igrici ne samo kb.)Pa eto, kako to neko moze da ima samo delayed kb ili delayed hitove a da je sve ostalo “normalno”, evo neka se javi neki mod koji bi mogao da mi crno na belo objasni ovo posto ne samo meni, ni drugima ne ide u glavu :), prijatno vece!

Sad ce dulix aka best sser da ti objasni to

E ovako trenutno HCF na 1.8 i imam 150 pinga,ali ne dajem hitove niti mi kasne ni 1 nisam dobio report niti ista slicno,a i da su me report i neko snimio dobio bih ban vez obzira na moj ping,a na serbu oni gledaju da sve bude po “pravilima” ali svakako dobijaju mac ban igraci zasto jednostavno kada neko bije 4 bloka bio legit ili ne banati,zasto onda ne dozvole da igraci koriste netimiter kada npr. sharpness jeste amerikanac ajde,ali bije 5 bloka i ne gleda u tb zasto ne bi dozvolilj net limiter da barem budemo koliko toliko jednaki sa njim.
Inace kada bi neko upalio mozak regedit se moze bypassati kao i ostalo 2020 je nadjes lika koji se bavi time napraviti private client i tjt…
Ja to pricam moderatorima,ali me ne slusaju pa sam zbog toga i leftao bio…Trebali bi davati moda nekome bas koji je hackovao i ko se razume u hackove,ali da nema toliko permisija.Ne vredi da dodje ne znam dulix techno itd kad oni nikada nikakav hack nisu koristili i ne razumeju se toliko(nisu pvp igraci i ne hejtam ih…).

Net limiter zabranjen, sharpnes banovan i svako srecan.

Pozdrav,

@SpartanFTW
Ako se dobro sjećam ti si na TS3 me jučer pitao da li je ovaj program dozvoljen i ja sam ti rekao da jeste. Očigledno vidim da si išao od moderatora do moderatora i tražio odgovor NE, koji ne znam jesi li dobio ili samo izmislio. Raspitaj se prvo čemu služi taj program, pa onda otvoraj teme na forum i prijavljuj igrače, jer ovako gubim ja svoje dragocijeno vrijeme raspravljajući se tobom i pokušavajući ti objasniti neke stvari, koje ti naravno nećeš htjeti da shvatiš.

@Holandjanin
Moraš malo više istražiti o samom pojmu ping. Vi što znate jeste: ping >= 100 → LAGUJE
Ima velike razlike kod “portanja po mapi” i “delayed” stvari. Portanje po mapi nikad ne uzrokuje ping, nego packet loss, a to se isključivo dešava kada imaš neko opterećenje na mreži, neko nešto downloaduje/uploaduje i sl. Primjera radi, uzeću igricu CS Global Offensive. Znam sam iz iskustva da kad god me spoji na neki server u Europi, a pri tom dobijem igrače iz Rusije u protivničkom timu, to nastane haos. On tad ima visok ping, ali ne zbog konekcije nego latencije odnosno kašnjenja. Njegov ping je 130 i sve kasni i ima prednost. Džaba što sam se ja pomjerio iza zida i što je moj ekran registrovao pokret, njemu sve kasni i njegov headshot se broji kao kill na serveru, bez obzira što sam ja bio iza zida (kod njega sam bio još na otvorenom). Bezbroj puta mi se ovo desilo i to se dešava u svakoj online igrici. O PUBG ne želim ni da pričam, kada mi dođu frajeri iz Indije sa konekcijom od 5mbps … S toga, ovdje ne radi se o nikakvom namještenom lag-u, nego jednostavno udaljenost klijenta od servera. Naravno, sad je tu brdo igrača koje je vidjelo kako on igra, pa skidaju limiter i pokušavaju isto, ali ne znaju da to ne mogu postići jer te “simulacije” nisu isto kao realnost. Net limiter ograničava pakete i povećava ping, a kod Sharpness-a nema nikakvog ograničenja nego samo latencija odnosno kašnjenje.

@Assist
O tvom izboru ljudi koji trebaju da budu ubačeni u tim neću ništa ni da kažem, mislim da je suvišno išta pričati…
Kažeš da je privatni klijent rješenje? Ahamm, interesantno. Zašto je onda “Badlion Client” (koji je toliko izvikan kao vrlo moćan, blokira hakove, čitere itd.) krekovan uzduž i poprijeko?
Također, misliš da nismo o tome već pričali mi moderatori i vlasnici na jednom od naših sastanaka?
“Njih je briga za hakere, ne znaju ss-ati”. Mi da želimo pustiti igrače da hakuju, ne bi bilo AC i pustili bi vas sve da hakujete i ne bi imali preko 1000 MAC banova i odstranjenih igrača sa servera.