Zašto su neki članovi ove zajednice IGRAČI, a zašto neki više nikada neće biti?

Batice odgovor odgovori Prodanovu !!!
Ceo factions se slaze za UNMAC.
Predosadan je factions i za mesec dana ce svi quitati.Vec je quitalo par njih tako da…

Batice uz tebe smo! Drzi se jako!!!

Ti ne znas ni zasto je ova tema napravljena jel da?

hjhahahahaha koji si ti meni doktor(nedimbih)

Feksens svađe zovem Takachavva!

tvoj staff team u potpisu bolji nego trenutni hahahah

tvoj staff team u potpisu bolji nego trenutni hahahah[/quote]
Znam

[quote=“Prodanov_SRB” post=224604]Logika SERB-CRAFT tima, udjem u sobu, nit sam opsovao nesto, lepo sam trazio Baticu i Manica, uslo je njih 10, progovorio 3 reci nisam, krenuli ste da se derete kako nemamo sta da pricamo. “zapitajte ko su clanovi fakcije” jeste clanovi fakcije su skroz normalni ljudi u rl, ovo je igrica, ovo nije GTA 5 Roleplay server(five m) da imitiras svoje ponasanje sta radis kako se oblacis, OVO JE MINECRAFT, ovde se igra Factions ovde su ti igraci GOVNA svi do jednog, koliko puta su probijali anti cheat a mi nismo nista pa ti igraci igraju ti sada na serveru, mi sto smo iskoristili vas propust koji je bio i prosle sezone, evo jedan primer: DreamGamers u igrici nismo dobri, odemo da igramo neku drugu npr igrali smo CSGO mnogo puta isto i Candere igramo se zajedno zajebavamo, ne mora to da znaci kakvi su igraci u majnkraftu da su takvi i u rl, evo zapitaj se, Stefan je uzeo 10k poena ove sezone prosle nije igrao zbog obaveza, Znaci otkad ga ja znam decko je uzeo preko 100k poena, ja sam uzeo prosle sezone 10k ove 5k pretprosle 5k, i to traje vec 2 godine, i sada reci, mi koji smo napravili “mali problem” i kada su upadali kroz anticheat leteli po skypvpu nisu napravili problem ti igraci idalje igraju?? To je logika, vi sto dolazite sa slavlja u "4 do 7 ujutru se ne radi to nije nas problem, mogao si i ujutru da resis, samo jednostavno da ugasis server, tad igra mozda 15 ljudi, koji isto kao ti nisu spavali :slight_smile: . Pre koji dan Shrekt je usao na teamspeak i manic mu je rekao kako je uspeo u zivotu sa ovim, jeste donekle da napravi server koji traje 9 godina jeste uspeh, al ti ne znas sta Shrekt radi u zivotu, pa ti njemu da kazes da si ti “uspeo” iskreno to mi nije bitno ko je sta postigao u zivotu, bitno da covek nije govno kao sto si ti rekao al vidi opet igraci koji su probijali anti cheat idalje igraju, zar to nije gore? Necu ja sad doci da placem za UNMAC pa ja da dobijem, ili svi ili nista, cela nasa ekipica je dobila mac, cela ekipica hoce unmac pa ce da igra. Ovako imali smo 2 retarda u fakciji JapanacXD i MareDoktor(SuchaDope) to su dva invalida koja ne mogu da se strpe i da ne koriste, sucha je imao preko 2.5mil, kaisner isto je imao preko 1mil da nije trosio, znaci oni su se “takmicili” ko ce da ima vise, a receno im je da prestanu 20 puta tako i celoj fakciji koji su radili. OPET PONAVLJAM JE L VISE BOLELO KADA SU TI RUSILI ANTICHEAT ILI KADA SU TI UBACIVALI BOTOVE NA SRV NEGO KADA IGRACI NADJU PROPUST DEVELOPERA ILI MODERATORA PA GA ISKORISTE PA NAJEBU VISE NEGO ONI KOJI SU MOGLI TRAJNO DA UGASE SERVER!!! RAZMISLI

P.S. Vecina igraca trazi unban nasoj fakciji, 1 fakcija osvaja koth, nema ko da se rejda medjusobno, eh sad. Vi poslusajte igrace malo, kao sto je navedeno gore, al cisto sumnjam da ste ikad poslusali nesto za factions.

Lep pozdrav od strane realbokija aka Prodanova

Iz kreveta na stolici napisano

pozdrav[/quote] ovaj prodanov je u pravu !

Nas nazivas govnima? Toliko para si dobio od nas, toliko igraca, toliko naseg utrosenog vremena na tvom serveru i ti nas da nazivas govnima zbog ovog, kako ti nazivas ,skandala,? Posle toliko godina mi smo govna?? Posle toliko cimanja zbog vasih gresaka, raznih bagova, testiranja, zbog toga sto ne slusate igrace kada vam pricaju sta treba da se ubaci,ko krsi pravila i slicno… Toliko puta smo predlagali svasta za server da bi bio bolji (i 90% tih predloga idalje nije ubaceno) i ti nas nazivas govnima? Pa koliko je samo bilo gorih situacija od ovih,i da li si se tada oglasio nekada ovako? Tolokoso, megas, babke… Koliko su puta samo pogresili i nastavljali da igraju? Koliko samo igraca nije prijavilo neki bag i nisu dobili ovakav vid kazne? Ovo je vas propust i mi kao igraci jedne od najvecih fakcija smo zeleli da odma na pocetku budemo jaki i koristili smo taj propust, kao sto bi i svako iskoristio da je pronasao pre nas. Pitas se zasto nismo prijavili to? Pa da li je neko nekada dobio neku DOBRU nagradu za prijavljen bag? Nije. Mi bi prijavili odmah da smo znali da cemo za prijavljivanje bolje proci nego za koriscenje istog. Ova situacija se desila zbog vaseg propusta. Ali ajde cak da bude da smo mi za sve krivi,da smo mi zasrali, da smo mi govna… Ti da mene indirektno spominjes,da mi pricas o rodjendanu na koji sam pozvan i rado dosao i lepo se proveo, da mi pricas o tome sa kim igram i sa kime sam se upoznao uzivo i onda da mi kazes zbog svega toga da sam govno nije u redu. Svi mi smo ovde upoznali brdo ljudi sa kojima smo ostali u kontaktu i ostacemo jos
dugo vremena i ne bi uradili nesto da srusimo ceo vas server ili celu zajednicu. To sto su neki iz afekta pricali gluposti za koje se sad izvinjavaju to je drugo… Ali ne mozete da kaznite sve nas i da nam pricate da smo govna samo zbog toga. Mi jesmo koristili bag koji bi koristio svako, i istina da nismo prijavili odmah kao sto ni jedan drugi igrac factionsa ne bi ali ni u jednom trenutku nismo mislili da cemo zbog komande koja postoji svi zajedno biti trajno uklonjeni sa svega sto ima veze sa serb-craftom jer stvarno nije kao da smo srusili ceo server, lupali anti cheat ili srusili ceo factions. Ja jesam leader moje fakcije i snosim odgovornost, a bas kao i takav zbog toga ovo sve i pisem, jer znam koliko vecina ljudi odatle voli ovu zajednicu, koliko dugo igraju i koliko bi opet igrali.

Koje sam ja govno boze dragii ne mogu verovati da mi je Batica too reko oh neeeee

Svakako, i ako dobijem unmac ne zelim igrati, zato sto cu opet biti false mac banovan za reach ili tako nesto od strane abjuzera wiked7778 ili mutavog Janni_xD.
Poz
Japanac pobedio sam te u takmicenju ezzz

Alal vera Batice, pisaj po onima koji su ti server i podigli,oh da eno ga dawlah igra na serveru, onaj dawlah sto je pre mesec dana snimao razgovor sa ts-a i hakovao celu sezonu, dada eno ga unmacovan, a mi smo govna jebiga, iskoristimo nesto sto je vas propust sto nije cak ni bag a ovo nazad sve nista to ne postoji, mi smo jos uvek govna. :slight_smile: Uzivaj <3

JA MISLIM DA OVA TEMA TREBA DA SE LOCKA ! POZDRAV AMER0N CARTEL

Lajkk hvala baticee <3

slazem se martine, tako i jeste…
sinoc dobio unban sad hakuje eno opet celi server ga proziva sacu da ga prijavim opet pa da vidimo sta ce biti

Ja mislim da sharpness ima amerikanski regedit

[center]U N B A N

Prosto i jednostavno… Poskidaj im rankove, unban i neka igra krene… Ovako je previse dosadno.
Verujem da su zeljni igre i dokazivanja na Factions, usli su u ovu sezonu spremni da se takmice sa nama. [/center]

[center]Pomirenje, lepa rec i tjt. Resili smo problem… Zakazite za par dana razgovor na TS kad vam se glave ohlade…
Oni nisu losi ljudi… Toxicni su samo u igrici, kao i 90% igraca, zato sto je ovo Factions…
[/center]

Verujem da bi bilo korektno da dobiju jos jednu sansu, naravno- POSLEDNJU ! ! !

Svi će dobiti unban osim mene koji nisam bagovao :confused:

Dobices unban, polako

Ne mogu ja zivit bez mca xD