Zato sto mi se moze. to je prvi razlog , imam premium , postoje premium serveri gde ako si ban da udjes opet treba da kupis novi prem , a ne verujem da ce to iko da radi.
2. razlog je zato sto je serb dosadio , ako ikad budem hteo da igram opet , ja cu pitati za unban ili unmac , sto bi trebao da dobijem za ovo https://www.serb-craft.com/forum/prijava-igraca/43121-opet-sam-se-slucajno-prijavio .
3. razlog je zato sto ima previse hakera , nije zabavno igrati protiv napaljenih likova koji su u svetu iluzija da su jaki i stariji AKARIS.
4. nema poente da neki moderator pravi mini igre umesto da banuje igrace MIDZA
samo da kazem poz za iskreno najjbolje timere koje sam imao i sa kojima sam bio na ts
BowSpamFTW
TeshaTeshanovic
Euann
CrniMC
Lupo99
Code_Wolf
Lestrq
Spomenik
Markic
Klazia
i jos par njih.
Vecina mi imaju insta ili discord tako da me msg ako ocete da pricate.
Ali pozdravljam vas sve , vidimo se nekad kasnije. Molicu ovu temu da posle nedelju dana bude obrisana. Hvala unapred.
ZA midzu specijalno Pozdrav,
složio bih se sa većinom dosadašnjih komentara, a to je NE. Ne vidim nikakvu potrebu da se uvede aukcija, a također i ne vidim šta bi to puno moglo da znači/poboljša gameplay i samu mehaniku igre na SkyPvP podserveru. Temu zaključavam, a prijedlog se nažalost odbija!!!
NE PISES ROMANE BRE NEGO KOMENTARE.
Kharone poslao sam ti da pricamo na discord prihvati samo
Ее ај ћао
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
zzzz
Pozz , znam kako je
Vidimo se brt bio si mi dobar timer uvek si me cuvao <3
Zexoyo
GanqMember
Znas me tako xD
ZzZ
Zz
Poy brt moj msm znam da ces se vratiti za 3 meseca(valjda) al ok poy sve najj xdd
z
Ma ti si real one brate