Zalba na Moderatora: CREEPER1BLOW

Vaš nick: Antic_
Nick Moderatora na koga se zalite: CREEPER1BLOW
Razlog: Razlog je sledeci, Banovan sam greskom za “nedozvoljena sredstva” do bana je doslo tako sto sam kao i svaki dan usao da vote-am na moj nalog i dok sam ulazio na google bio sam u svojoj kc6 celji i tagovan od strane drugara ja sam izasao sa googla i usao u mc da vidim ko me udara da me ne ubije da ne izgubim stvari , kada sam video da je moj drug vratio sam se na google da voteam posto smo bili u voice rekao mi je da pise da sam banovan ja sam zatim opet izasao sa google i video u mc da to pise, potom sam postavio temu na forum za razlog bana itd… na forumu sam lepo napisao da nemam niti 1 nedozvoljeno sredstvo na sta CREEPER1BLOW odgovara na sledecom sikom :
image
i zakljucava temu time, tada ja nisam u mogucnosti da odgovorim na to jer je tema zakljucana , potom pisem tiket na discordu za sve ovo i trazim da mi da se konkretan razlog bana i pokusavam da objasnim da nemam nista nedozvoljeno na racunaru i posto je napisao da pokusavam nedozvoljenim sredstvima doci do vote key-a i da ga lazem, ja mu pisem na tiketu sve detalje i da sam tek vote nakon 15ak minuta posle bana na nalogu pod imenom Antiic_ a nalog na kojem sam do tad igrao se zvao Antic_ i posto je slicno ime staro ime Antic_ mi je ostalo zapamceno na sajtu za vote i ja sam tako vote 3 puta na taj nalog koji je banovan greskom jer nisam obratio paznju da fali 1 slobo i , u tiketu on govori sledece:
Ne razumjem čemu laganje?
Ko se onda PvP-ao kad je ban pao na tom nalogu
Ja mu opet ponavljam da nisam bio u pvp-u nego da sam bio tagovan od strane drugara u celiji
Na sta on mene opet prekida i govori da lazem, da su vote glasovi stigli 15minuta pre bana kako su mogli stici 15min pre bana? kad sam ja vote na taj nalog nakon bana dok sam bio online na Antiic_ nalogu a slucajno vote na Antic_ jer da sam vote na Antic_ nalog dobio bi vote key-eve i otvorio pre bana a posto sam ja vote naravno posle bana na to ime ne mogu stici pre bana nikako, ja sam bio na Antiic_ online i vote ali posto sam vote na taj nalog nisam 3 puta nisam mogao dobiti key jer je bilo vec voteano na pogresno ime i nako sto mu ja sve objasnjavam on govori sledece:
U tiketu dalje ne nastavljamo konverzaciju, jer se ovdje rješavaju problemi oko Servera.

Odgovor si dobio na forumu, jer ovakav vid laži neće proći.
Priloženi su ti dokazi na forumu, kao i AntiCheat koji šalje nama podatke da si se PvP-ao u tom trenutku i PvP-ao se sa nedozvoljenim sredstvima.
Ta cijela priča nije validna što si naveo.
Konverzaciju dalje ne nastavljamo.
i nakon toga ga pitam gde mozemo onda da popricamo da resimo situaciju jer kad mi odgovorite na forumu zakljucate temu i ne mogu odgovoriti.
Nakon sto sam mu to napisao bez odgovora mi je zatvorio tiket
1 dan nakon toga ja otvaram novi tiket gde pitam kad neko moze da dodje da popricamo na ts3 jer nemam gde da popricam sa vama kad forum zakljucate temu a discord tiket zatvarate , nisam dobio odgovor skoro 2 dana , nakog tih skoro 2dana dobijam odgovor da nece da poprica samnom jer lazem i pravim ga budalom te govori da me je ip banovao jer lazem i zatvara mi opet tiket.

Dokaz (Slika/Video):

Obrazloženje:Smatram da je to drsko ponasanje od jednog takvog moderatora jer nece da prizna svoju gresku i da resi problem.

2 Likes

I samo da dodam da se ne bi ovoliko trudio i mucio oko unbana da znam da sam nesto pogresio.

Iskren da budem. Ne znam zasto vam je inace padalo na pamet da votate sa vise nickova ako je islo pa chatu da se ne sme votati sa vise naloga. Razlog vaseg prvog bana. Pozdrav.

Pustice Zeka na tb Kamberu

1 Like

To sto si napisao nema veze sa ovom temom zbog toga smo dobili ban prvi put na prvim nalozima.

Kad ces shvatiti da srw nema modove i nikad nece imati nikad te nece un ban …

Pozdrav Smiljko1

Pošto voliš da prvo mene praviš budalom, a izgleda želiš i da praviš ostale ovdje budalom kao i da lažeš da ponovo nastavim.

Ja ne razumjem koji dio svoje laži ne shvataš?

Izvoli vrijeme kad si glasao:

Izvoli vrijeme kad si banovan ponovo po koji put:

  • Znači tvoja priča oko glasanja nakon bana, i da nisi glasao na Antic_ nalogu NIJE MOGUĆA. Znači bukvalno nas lažeš ovdje već 3 dana i pokušavaš da nas ubjediš drugačije.
  • U svojoj temi za unban navodiš kako si alt tabovao se na mc nazad i kao dok si glasao vidio si da si banovan. ŠTO OPET, nije moguće
  • Kažeš da te je drugar udario u ćeliji. Da je to priča, anticheat bi uhvatio drugara a ne tebe.

Anticheat analiza je sljedeća:

Izvlačeći logove imao si čak još jedan fajt prije toga za koji si mogao dobiti ban:
U periodu od 20:33:19 do 20:33:40 obavljao si fajt sa v0ki gdje si i bio ubijen.

[20:33:40] [Server thread/INFO]: v0ki was slain by Antic_

U toku tog perioda prekršio si svih 5 provjera koje anticheat ima i uhvaćen je maksimalni reach od 5.5407 blokova

Isto tako drugi AntiCheat koji i ne koristimo te čak uhvatio i njegova izjava je sljedeća:
[Vjerovatnoća: 230.4 | Ping: 57 | TPS: 19.92]


U periodu ZA KOJI SI BANOVAN od 20:58:10 do 20:58:22 uspio si da prekršiš 7 puta najveću provjeru reacha i tvoj maksimalni reach je bio 5.38 blokova.
U toku tog fajta bježiš sa servera gdje si nakon toga i banovan. Moderator koji te je banovao se teleportovao do tebe i vidio te čak kako se fajtaš:

[20:58:23] [Server thread/INFO]: Antic_ lost connection: Disconnected
[20:58:23] [Server thread/INFO]: SC PvP » Antic_ je pokušao/la da pobegne iz borbe!
[20:58:23] [Server thread/INFO]: Antic_ died

Isto tako i ovdje te hvata drugi drugi AntiCheat koji i ne koristimo ali opet njegova izjava je sljedeća:
[Vjerovatnoća: 135 | Ping: 57 | TPS: 19.92]


Znači prvobitno što nas praviš budalama na forumu sa unban temom gdje nas otvoreno lažeš, drugo što otvaraš tikete gdje nas otvoreno praviš opet budalama više puta i pokušavaš da izvrneš priču.

Pošto vidim isto tako izdvajaš djelove tiketa da bi odgovaralo tvojoj “laži” izvoli malo širu sliku gdje se iznad vidi kako nas praviš budalama malo.

I da nadodam priča oko glasanja je opet izvrnuta u ovoj temi i nije napisana isto tako kao što si naveo u svojoj prvobitnoj unban temi.

I bože moj spominje se dio u ovoj temi da si alt tabovao nazad na mc i vidio kako si banovan. To me stvarno zanima kako si mogao odma da vidiš jer si se disconnect sa servera TOKOM FAJTA

1 Like
  1. To za vote je totalna laz jer sam rekao kako je bilo to za vote a to sto su oni “stigli ranije” je vrlo moguce laz ili neka greska.
  2. v0ki si napisao da sam se fajtovao a on je drug koji je bio u celiji i pre svega toga me je ubio dok sam bio afk… Vrlo je moguce da anti cheat ne valja jer ocigledo ne prikazuje dobro

Momak

Vote sistem sigurno neće slagati zajedno sa tvojom IP adresom kad si slagao.
I dečko MODERATOR SE TP DO TEBE. Nisi bio afk.

Ja ne razumjem do koje mjere ćeš ići da lažeš???
Zaključavam temu, nema potrebe da ide dalje jer više ni ti ne znaš šta pričaš

1 Like