Zahtjev za unban Z3RO_YT

Vaš nick:Z3RO_YT
Server: Global
Razlog bana:Multi acc
Trajanje bana: 3m
Vreme bana:11.09.2023 oko 2:30
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan: Pa vidite, dobili smo ban zbog toga sto smo imali alt nalog i na njemu celiju. Smatramo da tebamo dobiti unban iz razloga sto jednostavno nismo znali da je to za kaznu jer kada smo mi pocetkom sezone prijavljivali igrace za to sto su imali 3/4 alt accova za celije i moderatori su nam rekli kako je to nedovoljan dokaz i da oni ne vide da oni na taj nacin nadogradjuju svoj glavni acc. Zbog toga sto su nase teme bile odbijene shvatili smo da je to dozvoljeno i samim tim smo to uradili. Smatram da zasluzujemo unban iz razloga sto tehnicki nismo prekrsili multi acc pravilo ( Mi jednostavno ne mozemo da znamo dal ce moderatori da nas kazne za nesto za sta niko nije bio kaznjen, i malo nije fer prema nema da smo dobili ban za multi acc dok drugi igraci nisu dobijali kazne a radili su isto sto i mi. Evo i 2 teme u kojima su prijave za multi acc (nadogranja glavnog acc time sto imaju vise celija) bile odbijene

Evo i dokaza gde su igraci prosli bez kazne za razliku od nas.
Jos jednom ponavljam da smatram da nije nasa greska jer ako je tema odbijena i to 2 razlicite teme za 2 razlicita igraca za to znaci da ne moze biti kaznjivo ( u prevodu uradili smo isto sto i oni, cim oni nisu dobili banove to se podrazumijeva da je to dozvoljeno)

1 Like

Samo nam daje do znanja da smemo jer i oni nisu dobili banove tj odbili ste teme.

Svaki igrac treba da zna pravila ovog servera. U pravilu jasno pise: 5. ∎Multi nalozi

• Korišćenje drugih naloga kako biste izbegli kaznu i nastavili da kršite pravila mreže, kao i pravljenje drugih naloga u cilju nadograđivanja svog glavnog naloga je zabranjeno.
    Vi ste nadogradili svoj main acc tacnije Z3RO_YT koji takodje je vlasnik acc-a 6hit je prekrsio pravilo multi nalog i po pravilu je dobio kaznu za koju je trebao da dobije vecu kaznu jer je to radio preko cele sezone i nama postenim igracima unistavao igru i dobijao veliku prednost time sto je ostavljao svoje rude u vise celija, a ne ù`jednoj.

Kad procitas temu bices relevantan da pricas o ovoj temi

Dve osobe pre mene nisu bile kaznjene i smatram da imam pravo da trazim unban jer pravilo treba da bude isto za sve igrace…

prekrsili ste pravilo fino vam pise: Korišćenje drugih naloga kako biste izbegli kaznu i nastavili da kršite pravila mreže, kao i pravljenje drugih naloga u cilju nadograđivanja svog glavnog naloga je zabranjeno. vama je u cilju bilo da nadogaradjujete acc 6hit preko alt acc-a Z3RO_YT i fino ste kaznjeni za to.

Momak imas vec 2 teme gde su likovi imaju po 3/4 celije na alt accovima i nije im nista bilo sto znaci da je to dozvoljeno. CAO

Fino “nam” pise, ne treba trositi reci na tebe realno

dobro onda, prekrsili ste pravilo i kaznjeni ste. aj cao

pa sto si doso onda ovde da places ?

Dobro je da smo jedini :smiley:, ha ha

Za acc Z3RO_YT ti je i gospodin Honor napisao da postoje dokazi da si prekrsio pravilo multi acc… trebao si ban da dobijes i na 6hit, jer kad se dobije ban za multiacc banuju se svi nalozi.

Kada budes bio deo SC Tima mozes mozda odlucivati do tada cuti.

izvolite gospodine, Prijava igraca 119 x9
procitajte malo bolje odgovor gospodina Honora i bice vam jasno sve.

Ne citam teme koje me se ne ticu.

Kaže momak gospodin honor a lik ga je prijavio batici

Brate ne znam zasto si “ljiga” od coveka. Kapiram da mrzis lika, kapiram sve ali smestio si mu ban brt. Priznaj nemoj da budes lazov. Po ovim dokazima ban nije validan stvarno nije ok… UNBAN ZA DECKA !

Ja Nikome nista nisam namestio, pravila treba da se postuju, a ne da se krse!

Napisi jos koji put, nisam razumeo.

Nema unbana, prekrsio si pravilo i shodno si kaznjen