Vaš nick: DENDE018 zamisli pise gore eee
Server: Podserver/Global/TS3/Discord
Razlog bana: pretnje evo i skrin Screenshot by Lightshot
Trajanje bana: 2h
Vreme bana: 28-12-2024 00:01
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan: brate al neverica da me sibaju njih 5 sa reachom i mene i mog mate imaju anti kb i reach jedno 7-8 blokova i ja pisem u helpop placem vam da ne radite posao da dodjete i ja ovom moj teammateu kazem to i ovaj mutavac pametni se nadje da me muta ahahhaha bravo legendo pa tebe ne da treba demotati tebe treba muciti na onoj elektricnoj stolici
da sam manager jedan dan letelo bi pola tima i ovog baticu bi sklonio sine ne znas da napravis server a da valja pocevsi od ovog mrtvog raspalog anticheata do ovog staffa koji imaju 16 17 godina a ko da imaju 12 zatucani bolesnici jedva cekaju da mutaju a kad su hackeri u pitanju nemaju pojma o pvpu. svu ovu gamad treba demotati ne moras me unban 2h je bmk ne zivim na scu ko ovi mentoli ali stvarno ste dno dna sto se tice staffa
Pozdrav,
Ovo je igrica moraš paziti šta govoris,kome i na koji način!
Ovakve reči na forum temi te mogu dovesti samo do povećanja kazne koju si dobio.
Takodje dao sam ti minimalnu kaznu za to i na tome budi zahvalan.Ukoliko nešto na serveru ne valja imas Diskord tikete pa nas obavesti i rešićemo taj problem.Sve igrače koji krše pravila servera prijavi na forum,zamolio bih te da pripaziš na govor,takođe da te neko drugi kaznio dobio bi 10x Veću kaznu.
Takodje staff prijave su uvek otvorene mozes se prijaviti pošto vidim da imaš tu želju.
Uzivaj u igri nakon isteka kazne!
Lock!