Zahtev za unmac-Judg

Vaš nick:Judg
Server: Global
Razlog bana:Scamm
Trajanje bana: MAC
Moderator koji vas je banovao:Batica
Vreme bana:28/01/2022
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan:nisam znao da je scamm zabranjen jer nigde u pravilima to ne pise mislim da trebate da mi date jos jednu sansu, nece se ponoviti.

Pozdrav,

Razlog bana je nepoštovanje administracije, usled smernica od strane moderatora koje su bile i više nego jasne, a kasnije i laganja mene u direktnoj prepisci.

Sudeći da smernice nisu ispoštovane, a usled toga igrač ostao oštećen za pravi novac što po našim pravilima nije fer igra niti poštovanje drugih igrač, lično sam izdao ban i isti neće biti povučen narednih 6 meseci.

1 Like

A gde pise u pravilima da sccam za pravi novac nije dozvoljen?

svaka cast,vi izmisljate pravila svakim banom.Znaci sada da dodje novi igrac i uradi nesto a to ne pise u pravilima i vi ga macujete odakle je on mogao da zna da to nije dozvoljeno,jel to fer sa vase strane ?

SERB-CRAFT - Pravila > Poštujte server, pravilo trgovina van igre pokriva sve ovakve transakcije. Ovo je igrica i prevare unutar igrice su jedna stvar, ali kada nekoga oštetite za realan novac to je druga stvar, da ne pričamo o tome da je ovo urađeno tako što je uplaćeno direktno nama, čime smo u obavezi da reagujemo.

U svakom slučaju, sa Judg-om je pokušano da se to reši pre bilo kakve kazne, međutim, pošto je prvo negirao, onda priznao, a potom i lagao moderatore da ima želju i da će to rešiti sa igračem bez uplitanja administracije što se nije desilo, nakon čitavih 24h prepiranja, slučaj je stigao do mene i to smo rešili tako da ban nije za dobio za prevaru već za nepoštovanje administracije.

Ti mene druze slobodno blacklistaj posto za 6 meseci nece vise server ni postojati a ja tvoje cenjene modove ne znam gde sam lagao.00glock se predstavlja kao zensko da ne pricam vise dalje o njemu.Srecno tebi u IT-u posto vidim da to radis uzivaj,Srdacan pozdrav od mene <3

Drago mi je onda da smo se razumeli oko toga šta piše u pravilima i šta je zabranjeno, pošto ovakve stvari ne tolerišemo. Pošto je tema rešena i ovo je konačna odluka, a mi završili diskusiju, zaključaću temu. Pozdrav!