Zahtev za Unban - Em1lya - 27.08.2025

Vaš nick: Em1lya
Server: Server
Razlog bana: Nedozvoljena sredstva
Vreme bana: 27.08.2025
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan: Usao sam posle godinu dana da se pvpam i taman testiram nov pc, usao sam i bio je neki lik idk…Radio sam mu flikove 360 i ta sranja i lik je pricao da citujem lol? Ocigledno mi malo jaci igraci ne mozemo da igramo na balkanu jer smo down za razliku od ostalih balkanaca koji ne znaju pvp. Ukoliko je potrebno duelacu nekog od vasih staffa i radicu isto sa upaljenim share screenom. Nisam video njegov pov ali je ocigledno drugacije za razliku od mog jer na njegovom povu izgleda kao hitbox zbog flika, gledas u vazduh i flikas u njega i kod njega na ekranu izgleda kao da udaram u vazduh i hitam njega. Neko od vas staffa ko je zaduzen za PvP nek me kontaktira mada ako ste me za ovo banovali tesko da se neko i razume dovoljno. Hvala
PS: Video sam njegov pov i izgleda kao “reach”, moze izgledati zbog pova i znam mnogo false banova na osnovu toga. Dulixu, ne osudjujem te i to, svaka cast sto idalje pratite i aktivni ste u resavanju citera ali stvarno cenio bi ukoliko bi dosao call ili tako nesto i da ti pokazem. Hvala brate <3

Zahtev se odbija.