Zahtev za unban adxms..-

Vaš nick:adxms
Server: Podserver/Global/TS3/Discord survival
Razlog bana: trep na pwarp
Trajanje bana: Temp/Perm/MAC 1 mesec sa survival podservera
Vreme bana:Juce oko 22:15
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan:

Dobro veče , pravim ovau temu kako bih izmenio par mišljenja sa Dulixom ako je moguče… Uglavnom dobio sam ban jer sam imao kao trep na pwarpu , taj pwarp je bio postavljen i tu je bio shop , pošto sam unclaimao taj pwarp svaki igrač je mogao da gradi na toj platformi i zadesilo se je da je neko srušio pod od platforme
neču da ulazim u raspravu dal je to neko napravio kako bi mi smestio ban ili nešto ne zanima me iskreno ja znam da sam nepravedno kažnjen zbog gluposti i to mesec dana ??? Ovo nigde nema ozbziljno kažem sad prevazišlo je svaku granicu ,

1. Pwarp je bio unclaimovan i neko je srusio platformu
  2. Ta platforma je bila srusena odredjeni period ( ja to nisam ni primetio ) nakon čega je drugi igrač fixao platformu i zagradio taj pwarp u 1x1
  3. Posle sam tek skontao da mi je ostao pwarp na toj platformi i sklonio sam pwarp ( nisam ni znao da je pre toga bila srušena platforma dok nije ovaj igrač napravio prijavu na mene )

Mislim da sam nepravedno kažnjen i da je za ovo moglo je biti upozorenje ili barem manja kazna…

mislim da bi bilo fer da mi se da unban ili da mi se ban skrati jer je za ovo stvarno 1 mesec previse…

I ako moze , da ne pogleda samo jedan moderator temu i da je odma odbije nego bi zeleo da par moderatora kao sto su @Djuks i @Kamber da pregledaju temu i daju svoje misljenje ( Ntrb ovde nego medjusobno u staff timu )

Hvala i ugodan dan

Pozdrav,

Zahtev se odbija.