Svi idite na korde 4780 -8177 i nadjicete raid od Kartaginu.Svi idite i ih raidajte!
Ok
[quote=“Ilsur_102” post=159337]to stavio korde zato sto ti ne znas da ides na korde i ne znas da raidas ha ha ha hahaha haha[/quote]Ma imam set nego da se gveki, uveri da imam korde.
Sent from my T1 Plus using Tapatalk
Svi idite I ih pocepajte
Sent from my T1 Plus using Tapatalk
Raidani smo pre 2 dana. :"). Prijavio sam glitchanje u bazu i ceggovanje obsa pod vodom. Pukao sam 600-700k na obs i usli mi sa 10 ceggova u bazu. Recicemo 650k-150k=500k baceno. Bolje da sam napravio box od lave i vode to je besplatno. Takodje od itema nista nije uzeto. Svi regen chestovi su raidani. Takodje neki piston protekt bezveze nije raidan bilo je 2 doblechesta s4 maceva. Spawnera sruseno u vrednosti 1.5miliona ili 2m nisam siguran. Armore i sve good iteme sam premestio… nisu vise tamo. Imam itema i svega… nije problem ali za mene je ovo kraj sezone. Mora da se uci skola. Od pocetka sezone pa do sada je bilo ogromnih bugova za koje sam mislio da je nemoguce da se dese. Ne radi armor -,- obs puca pod vodom, zapalis cegg i 3 lika spamuju frodom on udje u zid i srusi ga. Ne znam sta je jos sve bilo… ali strasno. Takodje brzi cele sezone igra na 10 multi akanuta. Vidim u chat prodaje holy nuget i posle 3 lika isti taj prodaju… da ne pricam da ide sa xrayem. Server kada previse laguje moze da se udje na njega bez logina. Samo cepas. Za malo silk2 da uzmemo zurio sam ja i jos neki igraci. Isto moze sa xray isto bez logina. Kriperko banr rekao da ti je napisao nesto u vezi ovoga pa ti pogle sta je napisao. Takodje izbacite filter ne mogu da pisem normalno. Krenem da pisrm jel bi smeo i udari mi filter. Dok ja ubacim j31 bi smeo userem se. Kad igraci dobijaju mute za psovanje nek psuju kao ljudi. Martine los si iskreno. Mogao si i ti sve sam ovako da me raidas al si glup. Nisi znao sta da radis kada si nasao home. Ja se popeo i gadjam te bowom. Ti odmah daljes korde svima jer si nesposoban za tako nesto. Sto se tice itema kao nadoknada znam da nista nece biti, da cu kao i svaki igrac poduvati ***ac. Kriperko poz jos jedan.
Takodje ovi sto smaraju da koristim kliker nemojte da se lozite. Imam bedan cps 6 -6.5
Martine aj pls sada nesto iskenjaj. Posto cu ja da se poserem jos po tebi. Secam se kada sam nesto pricao sa lovemaxi na ts. Ne secam se u vezi cega. Pitala me je jel znam za stvari koje su se desile izmedju tebe i tolokosa. Ja je pitao kao sta se desilo. Kae ona meni. Tolokoso pretio martinu da ce ga ubiti nozem. Dosao je na ts3 i zalio se celo sc timu i trazio manica. Kaze grcao u suzama kolko se uplasio. Kunem se tako mi je rekla. Kaze zao mi ga. Ja kasnije video njega na ts i pitao ga sta se desilo ovo ono. Da ga malo oraspolozim sta lik se usro. Tako smo se sprdali sat vremena sigurno i to je kraj price. Naravno uvek kada sam bio prema nekome dobar na kraju me taj kara. Cast izuzecima. Gennerator je najjaci lik trenutno ja mislim. Pre smo se zesce napusavali, a sada mi je najbolji timer.
Glitchanje dozvoljeno
Usrao se martin pa odma otiso da place da ce ga bije tolokoso ckicapi mala
Tolokoso, nije mn pretio.pretio je na Dachu i Rusa
S’njim sa dobar.Ne znam zasto svi mi kazete da je meni pretio…A nije jel nema razloga da mi preti iti ista.Ja i on smo tim.Tako da ne kenjaj mnogo.
Pretio je Dachu i CandyStripera.Posle toga je dobio mute na 7d jel ga Dream prijavio.Ak nadjem link od prijave cuti dati.
Jadno sto je jedini nacin raidanja preko 3 cega ako imas obsd
Ili glich
Da radi normalno tnt a kamoli sand da ne baguju igralo bi se vise…
Trb moderatori biti pravedni prema svima igracima
Koristis x-ray dobijes ban ; prosle sezone x-ray mac ban ; sad isto samo ban cisto radi reda
Prisutna je nepravda vise nego ikada
Gveki identican slucaj kao kod mene, glitchovala se 2 lika u bazu i uzeli 130 spawnera pored jos nekih itema…
I ne verujem da cu igrati do sledeceg gr.