Vratiti sistem

mislim da je dovojno pročitati naslov da shvatite šta se traži
Sistem je najjača stvar

Sistem nećemo vraćati. Svoje aktivne warn poene možete pratiti na /warnhistory, a tuđe nema potrebe gledati.

Pa dajte neki sistem gde će pisati kad su igrači zadnji put bili na server

Ako je to bila svrha predloga, onda u redu. Razmotrićemo pravljenje istog sa timom na sledećem sastanku.
Javiću naknadno u temi šta smo odlučili, hvala na predlogu. :lol:

Hvala na razmatranju

Prijatna večer.

Pozdrav,

Pričali smo kao tim o ovome i nismo mogli da nađemo dobar razlog za šta konkretno koristite to vreme kao informaciju. Daj nam neki primer ako možeš. hvala! :slight_smile:

https://sistem.serb-craft.com/index.php?p=ban ukucaj gore desno ime igraca i imas sve

[quote=“acBee post=282734 userid=14176”]Pozdrav,

Pričali smo kao tim o ovome i nismo mogli da nađemo dobar razlog za šta konkretno koristite to vreme kao informaciju. Daj nam neki primer ako možeš. hvala! :)[/quote]
Za stalkovanje ljudi

Zdravo,Drago mi je što ste pričali o toj temi. Nekim igracima znači da vidi kad su mu drugovi/timeri bili zadnji put na serveru, ili ako neko treba da se trejda sa nekim igračem mislim da mu je lakše da ode na net i pogleda dal je danas igrao i dal je to bilo pre 3,5,10 min nego dok mu se upali mc starta ac i ukuca /report nick igrača da vidi dal je taj određeni igrač tu.

Pozdrav,

Prodiskutovali smo ponovo o ovome i odlučili da nećemo sada vraćati ovo. Plugin koji je nudio web integraciju, za prikazivanje kazni, kao i Last Seen podataka o igraču je dolazio isključivo kao 2u1 paket. Ako bismo želeli da vratimo samo taj deo, to ne bi bilo moguće, jer morao bi da se vrati i dosije kazni za igrače, što trenutno nije opcija.

Imaćemo na umu da bismo mogli dodati isključivo Last Seen on Server pretragu, ali za sada to nije moguće (barem ne lako izvodljivo), a želeli bismo da vreme koje bismo uložili na to, trenutno iskoristimo za neke druge stvari. Ovim komentarom, moraću da odbijem predlog za sada.

Hvala na predlogu, kao i obrazloženju svakako! :slight_smile: