Vase Misljenje

Sta mislite, kakav bi bio zivot bez socijalne mreze : Facebook,YouTube,Snapchat,Instagram,Twitter itd.
I jos jedno pitanje : Sta mislite? Kakav bi bio zivot,bez interneta?

Lep

Prelep.

Lep

Bili bi smo ko u XIV veku setali bi smo goli ulicama, sporazumevali bi smo se znakovima, otkrili bi vatru…

Послато са SM-J120FN уз помоћ Тапатока

U XIV veku je postojao jezik, vatra je jos davnije otkrivena, odeca je postojala.
A inc ovako ak su nasi preci pa cak i do roditelja mogli da zive tako zasto i mi ne bi mogli? Naravno to bi sad bilo malo teze nego da uopste nismo saznali za internet al ono no problem, ja i ovak zivim u selu nestaje mi struja cesto itd…

Pa sacuvali bi vise spermatozoida bez Googla na primer

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Samo pogledas na netu, da google ne radi 30 min,i samo neki amerikanac skoci sa terase :smiley:

odlican

[quote=“XoNesTV” post=157329]U XIV veku je postojao jezik, vatra je jos davnije otkrivena, odeca je postojala.
A inc ovako ak su nasi preci pa cak i do roditelja mogli da zive tako zasto i mi ne bi mogli? Naravno to bi sad bilo malo teze nego da uopste nismo saznali za internet al ono no problem, ja i ovak zivim u selu nestaje mi struja cesto itd…[/quote]

u sarkazmu je pricao inace hah

Nije u 14. Veku otkrivena vatra lol…

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Sta govorite svi “lep,lep”, da je lep ne bi visili ceo dan za kompom

Pitao je ozb, ne treba tu sarkazma

[quote=“prti00_” post=157353]Sta govorite svi “lep,lep”, da je lep ne bi visili ceo dan za kompom[/quote]ja sam zavistan

[quote=“prti00_” post=157353]Sta govorite svi “lep,lep”, da je lep ne bi visili ceo dan za kompom[/quote].

Послато са PMT3157_3G уз помоћ Тапатока

Život bi bio bolji.Ljudi bi provodili više vremena napolju sa drugim osobama,a ne kao ja (Ceo dan na internetu) xD.

Lep

Vrlo opusten i Proizvodan

Da vam sada nestane net isla bi vam pena na usta.