UnMac/UnBan

Nick u igri:SuchADope
Server: Global
Razlog bana: CE
Trajanje bana: Perm i Mac
IP ban: MAC
Vaša IP adresa:Ako bude potrebno dacu
Admin koji vas je banovao:wiked7778
Vreme bana:pre 2 dana
Zašto mislite da treba da dobijete unban:
Video:REPORT - YouTube
0:10 Drimu se vidi da laguje, zabadamo mu drugar i ja u mesto.
Slike:
1 http://prntscr.com/mdwbmt VIDi se da drimu laguje, da mu nije lagovalo video bi da bi bio bar blok nazad, sto je 3 bloka, sto je LEGIT. Posto je nemoguce da moj mac ide na 1 stranu i da udara na skroz drugu stranu
2 http://prntscr.com/mdwcb5 TAKODJE I NA OVOJ SLICI SE VIDI DA MOJ MAC IDE U TOTALNO DRUGU STRANU.
3 http://prntscr.com/mdwcrh NI MOJ NI DRUGAROV MAC NE IDE NA STRANU NA KOJOJ JE DREAMGAMERS_ ?? Kako, molio bih neke bolje moderatore da mi objasnu, a ne kao na ts da mi kazu da je CheatEngine i da ne znaju kako to da objasne.
6 sezona igram skyppv i facitons, i 6. sezona dodjete i banujete me za CE,
///
Spano i Ana to su srca 2 ! - YouTube Legit udaranje, ja snimao nista sumnjivo se ne vidi ovde.
///
- YouTube Snimak Babke00, prijava za reach, isto dobro ga udaram ne vidi se nigde reach ni nista, isto igram kao i kad nije postojala ta fora za
Cheat engine
///
- YouTube PVP Sa Wiked7778 gde je on video i rekao da su legit hitovi, ja ne znam stvarno…

Zahtev za UnMac odbijen. Jasno se vidi da si koristio reach i takodje nisam sam odlucivao o banu, vec smo svi zajedno komentarisali i rekli svoje misljenje. Sto se tice tvojih “dokaza” za unban, nisu dovoljno dobri da bi dobio unban, zato sto kada pogledas tu sliku i kada odgledas video to uopste nije isto… ti si samo slikao deo koji tebi odgovara.
Sto se tice slika - kada odgledas video (odmah na pocetku), vidis da si ga ti hitao pa nakon toga on skrece a ti nastavljas pravo… (i ti si slikao samo deo gde gledas pravo)
Lock