Unban zahtev - DONCA018

Vaš nick:DONCA018
Server: Global
Razlog bana: Nedozvoljena Sredstva
Trajanje bana: Perm
Vreme bana:

Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan: Zato sto nikada cheat upalio nisam u zivotu, ne znam ni zasto sam banovan, stalno sam imao Anti-Cheat upaljen, zamolio bih vas da ovo resimo na lep nacin, spreman sam na svaku saradnju, da ovo sve resimo fino kao ljudi.

Igram MC vec 8-9 godina, i nikada najiskrenije ni probao nisam upaliti nekakve cheatove, mogu dobro da se PvP-am, nemam nikakve razloge da koristim ta sranja, a I kontam da su to vecinom virusi. Zamolio bih vas samo da malo dublje pogledate u ovo, slobodno mi pregledajte sve sto zelite na kompjuteru, nije nikakav problem, ako treba imacu Anti-Cheat upaljen dok god sam na serveru.

Server je bas dobar, i bas mi se igra na njemu pogotovo mi je zabavno jer igram sa drugarima, ja sam srecan i uvek se sprdam cak i kada me ubiju, jer je to ipak samo igrica i zezancija, ne vidim ni jedan moguci razlog kako se ovo moglo desiti, ali u svakom slucaju opet kazem ne cheatujem, nema nikakvih problema slobodno mi pogledajte kompjuter, sta god mogu samo da vas uverim da nisam nista koristio.

Hvala unapred i nadam se da mozemo ovo popraviti na fin nacin. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Odbijeno, anticheat te je detektovao vise puta za reach i hitbox na DONCA018 nalogu, a takodje i na Refruce nalogu koji je takodje banovan. Takodje imas MAC ban 30 dana za multi nalog i nedozvoljena sredstva.
Lock