Unban sekcija loveyou

Vaš nick:loveyou
Server: Podserver/Global/TS3/Discord
Razlog bana:nedozvoljena sredstva
Trajanje bana: Temp/Perm/MAC
Vreme bana:10-15d fazon
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan:Pozdrav dobio sam ban za Nedozvoljena Sredstva ( Reach, BowAimAssist, AimAssist, JumpReset, NoHitDelay ) Prvo sam otvorio tiket na discordu i lepo poslao oba pova gde sam se tukao protiv SLATERINOS-a koji me je i snimio i poslao qklyu videe kad sam poslao te videe on je iz te videe nasao jos 4 Cheata koji sam naveo gore ( banovan sam za jumpreset ) Poslao mi je sve trenutke gde je on primetio cheat kao timestamp sve sam pogledao i objasnio mu sta je bilo i kako imao sam sve vreme upaljen mod na featheru “keystrokes” gde se vidi kako spamujem space svaki put kad me neko komboa da bi pogodio neki jumpreset naravno? Te mi je posle toga rekao da ja imam AutoJumpReset gde pogadjam svaki moguci JumpReset naveo je i hitbox reach itd… Za sve sam trazio logove da mi posalje posto ako sam koristio Hitbox ili Reach anticheat bi izbacio posto je puno bolji od proslog kao sto znam ja ali meni se 3 moderatora javilo u tiket od sva 3 moderatora sam trazio logove niko mi nije hteo poslati i samo su pisali da sam banovan na osnovu snimka a ne anticheat logove… A da nisam bio false banovan dobio bi logove odma kao neko sto je banovan za reach. Zelim da dobijem unban na ovaj account posto nista nisam koristio i moderator SLATERINOS izgleda da ne zna sta je sreca i pogoditi 2 bow hita i napisati da je to BowAimAssist :cry:

Kazna ostaje, za nedozvoljena sredstva se ne skracuje.
Odbijeno,
Lock.