Vaš nick:Hyfz
Server: Podserver/Global/TS3/Discord
Razlog bana: iskoristavanje bugova
Trajanje bana: Temp/Perm/MAC
Vreme bana: 04.02.2025
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan: Preimenovao sam iteme i prodao sam ih kao spawner za skeleton a block je bio oxidised Copper Grate block ja mislim da je to skam a ne bug jer nisamja jedan od glichera na srw Neka mi se skine sav ballance na 0 neće se ovakve stvari ponavljat
Unban zahtjev odbijen.
Ne bih to nazvao “skam”, to je bug do verzije, a nažalost situacija je takva da spawner mnogo vrijedi i puno znači na SkyBlocku. Iskoristio si bug za koji si znao i nisi prijavio ili bar da si pitao da li je to dozvoljeno, već si ga dobro iskorisio.
Administracije nije odgovorna za trade između igrača u vidu on tebi uplati novac na račun, a ti mu ne daš item i slično. To je to što ti nazivaš “Skem”.
Copper Grate je item koji je dodat tek na 1.21 verziji na kojoj je i server, a igrači koji imaju nižu verziju, ne vide taj blok. Item si preimenovao i svjesno ti to uradio iako si znao da nije u redu, igrači se mnogo trude od početka sezone, dođe nekoliko vas, preimenovani item staviš na Auction House, ljudi ga kupe, žele da stave spawn egg u taj spawner, prilikom zamjene, spawnuje se taj mob na island. Uništio si jedan dio ekonomije sa time i razočarao mene kao osobu. Od početka si igrao na SkyBlocku, tražio si pomoć nekoliko puta, dobio si je, ali stvarno nije okej da mi se ovako vraća.
Kazna ostaje aktivna.
Temu zaključavam.