Ulazak na serb bez AntiCheata

Cija je bila ideja da moze da se udji na srw bez anti cheata. Na kit pvp-u lik ima no kb i vrti se oko mene???
Sada moze da udje bilo ko sa cheatom??
To sto se dobije 4 scpa umesto 5 jer neko ne koristi anticheat isto je glupost

1 Like

Oni su kontali kao ako maknu anti cheat imaće više igrača jer klinci od 10 godina ne da ne znaju da instaliraju ac nego ne znaju ni da upale google

1 Like

Pa naravno jer gledaj čuda ovo je igrica za klince i takva ista publika je potrebna serveru. Ti izgleda možda klinac nikad nisi bio izgleda i odma si se digao na nekih ajde 23 godine, opucao te pubertet na rođenju i postao starac sa svim znanjem svijeta? Ajde molim te uozbilji se
Naravno da ne druže, bio si isto to dijete koje nije imalo pojma ni o čemu. Nisi taj lik koji je poseban.


Morate shvatiti da server bez igrača nije moguć i da je server iz sezone u sezonu vrtio jedno te iste igrače. I čim ti igrači nestanu ide i server za njim.

Vi ste imali frustracije i na čitere dok je i bio AC pa ste se žalili po formu da je AC smeće, toga se ne sjećamo.

Opet razumjem te neke frustracije jer svi bi mi igru bez čitera na bilo kojoj igrici, ali to nije moguće nažalost jer ima takvih ljudi kojima je to nažalost zanimljivo i tako pune svoj virtuelni ego jer misle da su jači tako. Svi serveri, sve igrice na svijetu imaju problem sa čiterima tako je nažalost isto i kod nas.
U kanteru je nedavno banovan lik jer je čitovao za kvalifikacije za najveći turnir u toj igrici (Blast Major Pariz), a znamo koliko keša ima ta firma koja je napravila kanter.
Morat ćemo da čekamo da MC riješi problem čitera ponajviše nažalost.