Ukratko o kategoriji - Predstavite se

Predstavite se drugim igračima kako bi vas bolje upoznali!

Pozdrav Serbovci,

Ova kategorija služi kako bi bolje upoznali jedne druge i kako bismo mogli bolje da se družimo na serveru i unutar SERB-CRAFT zajednice.

U narednih par koraka ću vam objasniti kako najlakše predstaviti sebe u ovoj kategoriji! :wink:

Korak 1: Napravite svoju temu u unutar ove kategorije. Ukoliko već niste, morate se ulogovati na forum ili napraviti nalog (jednostavno je ako imate Discord npr).

Korak 2: U naslovu napišite svoj nick, npr. “Samirs” i dodajte posle nick-a " - predstavljanje", finalno ta tema bi nosila naslov “Samirs - predstavljanje”. Obavezno koristite nick, a ne vaše pravo ime i prezime.

Korak 3: Nakon toga unutar teme napišite neke informacije o sebi. Ne morate da pričate celu svoju životnu priču, ali bi bilo lepo da budu neke zanimljive činjenice o vama koje mogu podstaći ostale da se međusobno povežete. Evo par pitanja koja će vam pomoći u kom smeru da razmišljate kada pišete:

  • Osnovne informacije: ko ste, šta radite u životu, iz koje ste države?
  • Kako ste krenuli da igrate Minecraft? Šta vam se najviše sviđa?
  • Kako ste saznali za SERB-CRAFT? Zanimljivo iskustvo na SC-u do sada?
  • Koji hobije imate? Šta radite u slobodno vreme, a da nije igranje MC-a?
  • Šta je cilj koji želite da ostvarite u budućnosti? Šta ste probali, šta je uspelo, a šta ne?

Napomena: Gledajte da pišete gramatički ispravno, sa tačkama i zarezima kako bismo mogli normalno da pročitamo vaše predstavljenje. Takođe, ne preporučujemo da ostavljanje ličnih informacija zbog mogućih zloupotreba (Deljenje i korišćenje privatnih informacija igrača).

Kada završite kuckanje teksta, pošaljite tu temu i ona će biti objavljena u kategoriji, tako da i ostali igrači mogu da je vide, požele vam dobrodošlicu i uključe se u diskusiju :slight_smile:

Podsećamo da reklamiranje nije dozvoljeno, međutim ukoliko imate nešto što biste želeli da istaknete da ste radili, a što može pomoći drugim igračima, slobodno ubacite linkove. Svaki pokušaj reklamiranja ćemo sankcionisati, a ukoliko niste sigurni da li je to što želite da dodati u vašoj temi zabranjeno, kontaktirajte nas i pitajte.

Javite se ukoliko imate nekih predloga i sugestija za ovu kategoriju!

Hvala i uživajte na forumu :slight_smile:

1 Like