Tuzna prica igraca Milos001 na SkyBlock-u

Bio je to jedan sasvim obican dan, dosao sam iz skole i upalio MC. Usao sam na svoj omiljeni podserver SkyBlock. Tu sam se druzio sa ostalim igracima i uglavnom provodio vreme, takodje na SkyBlock-u sam stekao puno novih prijatelja i s njima se zabavljao. Dan pre otvorio sam svoj YT kanal ,i obecao sam ljudima da cu na svakin 10 sub-a da pravim GW na SkyBlocku (Posto sam bio najbogatiji na SkyBlocku). Ljudi su se raspitivali i kanal je brzo rastao za pola sata je dostigao 6 sub-a.Razgovarao sam sa ljudim i odjednom me jedan igrac zamolio da se tpa, to je bio neki pocetnik, a ja sam uglavom pomagao takvim ljudim. Teleportovao sam se do igraca po nicku ItzKiruKatoFTW, i tu je bio scam postavio je lazan znak za kupovinu Diamonda i tu su bila 2 znaka okrenuta naopacke tako da se nevidi sta pise. Ja nisam obracao paznju i kliknou sam desni klik odjednom je u chat-u izaslo "Kupili ste 1 Stick od igraza ItzKiruKatoFTW za 4.600.000. Ja sam odjednom stao i samo sam gledao u ekran, zatim sam ukuca /bal i sa 6,4 miliona ja sam dospeo na 20 hiljada. Ispricao sam pricu ljudim koji su bili online, svi su krenuli da se ljute na njega i da vicu da mi vrati novac. Ja sam mu samo cestitao za odlican scam i nisam se bunio zato sto znam da je scam dozvoljen. Eto tako je mojih 3-4 meseca truda palo u vodu. Barem ce me neki ljudi pamtiti kao postenog igraca, a ne kao scamera.
Zelim da iz ove price igraci nauce da treba da paze sta rade, i da jedna mala greska moze da donese velike gubitke.
Srecom ostalo mi je ostrvo od preko 5000 level, gde sam hteo da gradim carstvo, ali sav novac je otisao u nepovrat. Na kraju bih hteo da se zahvalim svim postenim igracima, zato sto su dobri ljudi i da budu sto bolji u SkyBlock-u. I zelim da u igri bude sto MANJE hakera i skamera. Neko ce reci da sam NOOB, mozda i jesam, ali za ovih 3 godine SkyBlock koje igram na Serb-Craftu ovo mi se nije desilo.
Toliko od mene.
Voli vas Milos001 <3

Vratit ces se ti posle gr-a, siguran sam :slight_smile:
Poyy >.<

:confused:

Au, mnogo mi je zao brt :frowning:

Ovo je inace sve bio Trenutak nepaznje.

Au brate, iskreno mi je zao :confused:

Au, inace kad nadje neko tako nesto, neka klikne F5 i videce znak sa potpuno drugim itemom i drugom cenom.

Nikada nisam voleo pravarante. Zao mi je zbog gubitka ali I to je prezivljavanje. Kao I u stvarnom zivotu nisu svi ljudi dobri I posteni.

Sent from my SM-G870F using Tapatalk

Moje saučešce.

Moje saučešće

Prevaranata ce uvek biti. Ja sam poceo ove sezone igrati skyblock jedno vreme i zaradio puno para i to na posten nacin, iako imam OP na serveru ne postoji komanda za davanja novca sebi, tako da imam jedno 4 miliona koja cu ti dati jer meni je vremena za igranje ponestalo i ne verujem da cu 1 blok postaviti na svom ostrvu xD Tako da bolje da dam nekom ko ce bolje iskoristiti i ako nije to to, samo da ti se vrati zelja za igranjem jer sam previse puta bio scaman i znm kakav je osecaj :smiley: Javi mi se kad budes na serveru hihi :D:D

Nije to razlog da prestanes da igras matori, i ja sam bio mnogo puta scaman ne na SkyBlock-u ali na RolePlay-u, SP-u itd… ljudi takvih ce uvek biti i navikni se na to, evo i Was ce ti dati te pare pa ce ti se vratiti zelja za igrom, srecno u daljoj igri. :slight_smile:

Velikodusno kao i uvek! :smiley:

Martine ne razumi pogresno, necu mu dati te pare jer nemam komandu ni pravo, dacu mu svoje pare koje sam zaradio na posten nacin bez ikakvih komandi ili bilo kakvog iskoriscavanja funkcije xD Cisto ovo kazem da ne shvatite pogresno

Wase na to sam i mislio haha, da ces mi dati svoje pare koje si posteno zaradio a ne preko bilo kakve komande zato sto znam da nemate komandu za to. Nismo se razumeli. :wink:

Da ces mu dati* greska

Haha zato ja nikada nisam imao pare.
Uvek sam gledao da imam lep is s lepim Warpom i veliki Is lvl makar u top 3. Uvek sam to uspevao.Pare su tu samo da se nerviras .
Nema para nema problema.

Tuzno je sto postoje takvi igraci,gde imaju za cilj da nekog prevare.I ja sam bila meta prevare,i znam kako se osecas.Glavu gore,napravi pauzu,pa se vrati.Nikad nemoj odustajati od igre koja ti je draga.

Ista prica je bila samnom na Roleplay.Bukvalno ista.Ali sta da se radi kada neki ljudi prosto nisu za ovakve servere.

Ja cu ti dati 70k ako ti nesto znaci :smiley:
Inace i mene su skamali, ali su mi na neki nacin i pomogli sa koje kolicine novca na koju kolicinu novca sam dosao tako brzo :slight_smile:
Svako se seca moga milionceta preprosle sezone :smiley: