Tražnja za ban!

Želim da prijavim igraca FoxIsBack zbog sledecih stvari. Sreda,5 april,u 20:06 na warp endu(KoTh) odlucio sam da dodjem da ispratim situaciju i video sam kako me nešto hita,a bio sam 200% posto siguran da niko nije bio kod mene u razdaljini od 10 blokova. Video sam chat i video sam kako me je tagovao nick " FoxIsBack " . Probao sam da pobegnem ali mi je idalje skidao srca(to nisu bili obicni hitovi nego kritikali), probao sam da dodjem do njega ali kad sam dosao bacio sam ga sa zacaranom curkom u ćošak i poceo da ga hitam.NIJEDAN MOJ HIT MU NIJE SKINUO NI 1 SRCE!!! Ukrao mi je dosta dobrih itema a mislim da je hakovao posto mislim da je nemoguce da me neko hita sa 10-11 blokova. Nakon sto me je dropao došao je lik iz moje fakcije " Gveklom_PvP " i verovatno je i na njemu koristio hakove. Po meni Gveklom_PvP nije neko koga može da dropa neko koje sam odjednom došao na server + video sam da Gveklom_PvP nije mogao da ga hita! On nije jedini, cak je i igraca iz naseg truce ubio, to je bio “rezbo”. Ubio ga je sa 3 hita! Nemogu da sudim ništa po vezi toga pošto ne znam koj je rezbo armor nosio ali neverujem sa tako neko moze da ubije jedne od najjačih igrača na serveru! Jedino što mi je krivo to je što ne fakcija " BLACKBULL" pokupila te koth keyeve samo zbog HAKERA . Ja sam mobile pleyer i bas zbog toga je ovo nepostovanje prema meni a i prema drugima. Nazalost nisam snimao ovu sramotu, ali mislim da moj team " vasasos " ima snimak kako hakuje! Ja se lično izvinjavam sto nisam snimao, ali da li uvek treba imati ukljuceno snimanje zbog tamo nekih hakera? Ukoliko mi neverujete možete da pitate igrace koji su prisustvovali na kothu. Hvala na pažnji i nadam se da će ovaj igrac biti kaznjen za svoje postupke :smiley:

1 Like

Igrač FoxIsBack samo pravi nove naloge i nastavlja da hakuje ali nema veze a ovi ga stalno svesno vracaju u fakciju .

  • Ova prijava ce ti biti odbijena svejedno zato sto nema dokaza a i u ostalom si pogresio sekciju.
1 Like

Pozdrav,
Moraću da ti odbijem prijavu jer prijava nije napisana validnim formularom kao ni u odgovarajućoj sekciji.
Pored iznad navedenih nepravilnosti, ova tema ne sadrži ni jedan tip dokaza kojim bi prijavljeni igrač bio kažnjen.
Kako sastaviti prijavu igrača možeš pronaći OVDE.
Obzirom da si napomenuo da igrač tvoje fakcije poseduje neku vrstu dokaza, predlažem da on sastavi prijavu i priloži taj video klip koji ćemo detaljno pregledati i utvrditi da li igrač koristi nedozvoljena sredstva i krši pravila servera.
Nažalost, koliko god se mi trudili da budemo na serveru i pratili rad istog uzevši u obzir privatne obaveze, ne možemo da budemo toliko aktivni da pokrijemo 24 časa i nadgledamo igrače da li koriste nedozvoljena sredstva ili ne.

Lock.