Tema o anticheatu i fabric modovima

Ovu temu otvaram da se uvidi koliko su fabric modovi korisniji od optifine-a

1. Fps Boost
    OptiFine je namjenjen za fps boost ali nije bas toliko dobar dok jedan fabric mod od mnogih daje itekako bolji fps boost a to je sodium e sada za jos veci boost tu su Extordium Noxesium Lithium Starlight Ferrite Core ImmidiatlyFast i jos mnogo drugih modova od kojih svi bolje boostaju od optifine-a

2. Pvp na fabricu
    fabric osim fps boosta namjenjen je i za dodavanje drugih modova poput Inventory Hud + moda koji dodaje vidljiv armor durability dok niste u inventaru drugo status effect timer koji pokazuje koliko jos sekundi vam traje potion trece Walksy shield fixes fixa zvuk disablanja shielda jer na nekim serverima poput serba se ne cuje tu je i shield status koji pokazuje koliko je jos shield disablan prije nego sto ga igrac moze iskoristiti tu je jos milijardu drugih modova koji pomazu u tome npr apple skin exposa saturation bar koji je namijenjen za healanje npr pojedes 2 geplice full ti saturation i mozes se healat to je tako i u ne modovano m ali ne moze da se vidi a nije ga moguce vidjeti bez tog moda takodjer tu je overlay tweaks koji je tu da smanji velicinu shielda bez texture sto je korisno na serbu s time da server tekstura blokira low shield

3. quality of life
    ovdje upada iris s kojim se mogu otvarati shaderi cit reswing s kojim ako se koristi textura za durability moze se vidjete

To samo ti zelis i niko drugi

Kao prvo mnogo je bolje 1k fps nego 100 kao drugo korisnije je da imas info o dura saturation i duzini trajanje potova kao trece drzis Dwayne Jonsona na profilnoj sto je po zakonu u svijetu kradja indentiteta ali haj ovo serb craft kao cetvrto ovo je predlozila tvoja keva dok je sirila noge takodjer da ne bude da lazem evo slike kako dobivam 2k fps na fabric modovima

evo sad sam usao na mc launcher fabric i zato sam sad poslao svo vrijeme sam namjestavao optifine i igrao sa optifine i sa vsync sto je 144 za mene to kad ukljucim ni do toga nije stizalo evo od kotha u 11 do sada

Fabric je izbacen iz razloga sto jos nije potreban, kada anticheat bude dobio update na v 4.0.0 onda ce biti enablean FABRIC FEATHER LUNAR SALWYRR ITD. nemojte smarati

sve ovo ima i optifine, CIT resewn je optifine prvi napravio i ne znam zasto u svim teksturama je u optifine CIT an e na fabricu ali oke…

Cit Reswin je mod ljudino Optifine ima za shadere i to ali fps boost je ogroman
na fabric

cit resewn je mod koji je dodat na fabricu da bi teksture radile kao na optifine-u u folderu CIT sto se nalazi… Cuti plz, na optifne je cit resewn implementiran. Nigde nisam rekao za optifine da je top ali sacekacemo dok dodaju sve ovo…

posto ovaj drvenakoliba ne zna da ti objasni, CIT resewn je fabric port iz optifine u fabric, CIT postoji i u optifine i odatle potice, CIT resewn mod po imenu “Resewn” znaci da je izvucen iz optifine i izmenjen da bi se mogao koristiti na fabric platformama