[Survival] Update log 17.01.2023

Pozdrav SC igrači!

➤ Bitne informacije o serveru koje su odrađene na Survivalu ovih dana.


Main Verzija servera je ažurirana na 1.19.3.

Preporučljivo je da se igrači prebace na 1.19.x verzije, ali naravno dali smo Vam mogućnost da igrate sa verzijama ispod, tačnije od 1.13.x pa sve do 1.19.x.
Na verzijama ispod 1.18. nemate mogućnost ići ispod 0 visine tako da opet preporučujemo prelazak na novije verzije!

Optimizacija servera

Prebacivanjem verzije na 1.19 odradili smo ažuriranje svih sistema na istu, a i neke sisteme unaprijedili da ljepše funkcionišu. Odradili smo neke velike izmjene sa serverske strane i time riješili neke kritične probleme.
Pod izvještajem od danas možemo reći da:

  • Survival pod server se više neće restartovati tokom dana i time smo rješili ogroman problem koji se dešavao na početku sezone
  • Chunk loading je mnogo bolji i optimizovaniji sada
  • Server se ne susreće ni sa kakvim lagom

Prikaz informacija igračima

Ažurirali smo naše announcere sa novim informacijama na serveru, kao i ubacili jednu redovnu poruku na svakih sat vremena što se tiče tutorijala za Survival.
Većina igrača koja igra na Survival serveru su novi i nikako prije nisu igrali na serveru. Time neki igrači ne znaju da zaštite svoje baze, što je jedna od obaveza za Vas da biste igrali Survival jer tako čuvate svoje iteme. Radimo na tome da što više informacija uspješno pokažemo novim igračima i da neke informacije što lakše dolaze do njih.

VAŽNA NAPOEMNA
Krađa itema je dozvoljena, ali imate pravo da zaštitite Vaše baze i tako ne dozvolite drugim igračima da grade u Vašim bazama kao i da otvaraju Vaše chestove. Molimo Vas pročitajte sljedeće tutorijale:


Nadamo se da ćete uživati na serveru!
Vaš SC Tim!
IP: mc.serb-craft.com

1 Like