Stanje na skybloku

Dobijanje mjuta zbog tim ceta najsumanutija stvar, smesna. Vec prijavio davno, nije reseno, naravno… ( prilog ).
Svaki moguci item je limitiran, dosta itema koji su ograniceni nema u /vlimit, pa ti se sam jebi i gledaj koji je koji nije ogranicen;
mesecni c - nevidjena glupost;
vidim kako je zadrzalo igrace, cak ih je i manje ako se ne varam, mada to je to.
Dobijanje mob spawn eggova je maltene smanjeno na minimun.Ima ih u krejtu a sansa je premala, veome retko. Kontam da je to na poslednjoj strani, kome trebaju spawn eggovi mobova u poslednjem mesecu sezone? Jos 1 mana mesecnih zadataka.
Hoper limit - stavite limit npr. 100 pa onda smanjite na 64 s tim sto je neko dostigao prethodni limit; i, sta sad? sad ja moram da srusim 30 hopera da bi mogo da postavim 1 -_- ( prilog )
minecartovi se zabadaju svaki dan, ko zna kolko itema propadne.
Nebulozno vrednovanje itema ( /is value )
primer:
1 ice - 5 value
1 packed ice ( 9 ice ) - 5 value
1 blue ice ( 9 packed = 81 ice ) - value 1
:side:

Modifikovali ste septembar stranu, sasvim suvisno. Ko je znao snaso se.

Najbolje bi bilo da se vrati stari skyblock, bez limita i bez ogranicenja koja sputavaju normalnu igru.

Srdacan pozdrav,
Juhu - najjaci skyblocker.

Pozdrav,

Mene samo zanima zašto nisi došao na TS istog trenutka kada si dobio mute od strane mene? Nego tražiš pravdu posle malo manje od mesec dana…

Sledeći put kada dobiješ mute, a smatraš da si nepravedno kažnjen, dođi na TS i potraži moderatora koji te je kaznio. :slight_smile:

Svakako tvoji warn poeni su resetovani, tako da nemaš ni jedan warn poen, a kazna ti je svakako istekla.

Poenta nije u warn poenima niti u mute od pola sata.
Stvar je u tome sto je bag prijavljen pre izvesnog vremena, a nije resen.
Nije meni do muta od pola sata nego nije pravedno.

Samo te još jednom molim, da ako se ikada ovako nešto desi ponovo, dodješ lepo na ts i rešimo problem. :wink:

Pozdrav,

Vezano za tvoj mute što si dobio greškom, trebao si da se javiš Moderatoru koji te kaznio, a što se tiče toga da filter hvata Team Chat, nismo uspjeli da utvrdimo zbog čega se tačno to dešava, ali u narednom periodu kada budu započele pripreme za restart SkyBlock-a pokušat ćemo naći tu grešku i ukloniti je.

Vezano za SkyBlock gameplay, trenutno stanje na serveru ne možemo da menjamo, ali od sledeće sezone SkyBlock-a u planu imamo da napravimo veliki izmjena.

Jedna od mojih ličnih ideja je bila da se cilj SkyBlock-a izmeni, odnosno da pored cilja da naprave najljepše ostrvo, postoji još jedan cilj za koji će se oni igrači koji ne žele da prave ostrvo takmičiti. Do sada je cilj većini bilo da pored najljepšeg ostrva, urade sve zadatke te isto tako se takmiče za najveći IS Level.

Limiti, zadaci, mobovi, crates i sve ostale stvari bi sledeće sezone trebali biti izmenjeni. Naš cilj nije da SkyBlock napravimo OP SkyBlock ili nešto što nema veze sa SkyBlock-om već da trenutne stvari kojima igrači nisu zadovoljni na neki način izmenimo tako da sledeće sezone imaju smisla.

Ukoliko imaš neke predloge za koje misliš da bi mogli pridonijeti SkyBlock-u sledeće sezone, možeš da ih priložiš u novoj temi u podsekciji SkyBlock.

Temu zaključavam.