Šta mislite o SC tim memberima?

Zdravo, ovde možete pisati šta mislite o SC tim memberima!
Možete pisati zasebno o pojedinačnom memberu, a možete i generalno o SC timu !
Slobodno pišite i constructive criticism, ali ne i uvrede prema memberima.
Svojim komentarom možete poboljšati interakcije sa memberima !

SC TIM memberi su uvek bili korektni sa igracima u zadnjih 8 godina koliko igram na ovom serveru nisam video nijednom da je neko iz SC tima napušavao drugog igraca , uglavnom igrači se naljute kad dobiju mute , ban itd slično tome i onda pišu #(naziv moda ) i demote a nema potrebe za tim . Što se tiče strogoće prema igračima treba da se poveća al opet da bude na minimalnom nivou. Ako si kaznjen i znas zbog cega si kaznjen nema potrebe da ti sada pises kako SC TIM nije upravu , ako si siguran da je greška i pitanju onda pišeš u Ticket i u 99% slučajeva se reši…

1 Like

Pozdrav, ja mislim da je gospodin Rykon veoma dobar covek, nadam se da ce sto pre da dobije permisije na serveru da pobanuje sve hakercine koje se prave pametne :slight_smile: Takodje ovo je prvi put da ste prihvatili za moda nekog ko zapravo zna pvp, to je veliki korak ka boljem pvp delu servera :wink:, nadam se da i on nece dobiti Lestra sindrom kao neki koji su trenutno u timu :smiley:

1 Like

Ja mislim da sc tim ne radi dovoljno posla

Da li bi mogao pojasniti ?

Vecina tima je okej. Samo da brze odgovaraju na tikete i bice bolje. Moderator Dyior kojeg vec vecina igraca mrzi zasluzuje demote. Ne gleda prijave za nedozvoljena sredstva, a ceka da neko napise neku psovku da ga mutira. Veze sa pvp-om nema i banuje ljude zato sto ga ubiju u fightu. Banuje za pretnje a ni sam ne zna sta je to. Vecina tih “pretnji” su ustvari psovke. Ja mislim da sa ovim mojim odgovorom ce se sloziti vecina da treba da se DEMOTE sto je pre moguce.

2 Likes

Ja mislim da Rykon treba dobiti promote odmah na Moderatora a Dyior da bude demotan.
Uz dužno poštovanje.
I mislim da Factions tim ne radi updateove koji bi poboljsali factions podserver i zato ga igra sve manje igrača. POZDRAV

1 Like

Razumem sve, nisu duzni da nam 24/7 budu tu, ali ovo je strasno. Ja odgovor na Ticket koji napisem oko 5 popodne dobijem sutra u 3 4… Dyior mi je banovao drugara bez razloga. ZASLSUZUJE DEMOTE.
tjt od mn

1 Like

ja iskreno mislim da dyior treba da dobije demote najgori moderator ubedljivo a Rykon za promote

1 Like

dyior - opasna glava (promote u vlasnika)

2 Likes