Zelim sve najbolje jedinom pravom srpskom minecraft serveru i da opstane bar jos 2x ovoliko! <3
Voleo bi uz cestitke da napisete zasto jos uvek igrate ovde , zasto vam je ovaj server u srcu!?
Sent from my Roma RX using Tapatalk
Zelim sve najbolje jedinom pravom srpskom minecraft serveru i da opstane bar jos 2x ovoliko! <3
Voleo bi uz cestitke da napisete zasto jos uvek igrate ovde , zasto vam je ovaj server u srcu!?
Sent from my Roma RX using Tapatalk
Jednom recju jer je najbolji!!
Sretan rodjendan serbe
Pa oduvjek mi se svidao ovaj server najvise mi se svidao rol3play na 1.4 i 1.5.
Sretan rodjendan serb-craft najbolji serveru
!
Prvi rodjendan serba na kojem sam ja tu, a 3 septembra tacno 1 godina odkako igram na serbu xD !
Prvi put kad sam usao na srw odma sam znao da je to taj srw na kojem cu igram dok igram minecraft !
Čestitam Vlasnicima i Moderatorima, zato što održavaju već 5 godina, najbolji server na Balkanu i dalje.
Srecan rodjendan Vlasnicima i moderatorima jer nije malo 5 godine odrzavanje . Zelim vam joa dugo godina da nastavite tako B)
Aj neka je sa srećom, pa da proslavimo bar jos ovoliko godina, ali uz 5 puta vise igraca
Oduvijek mi se sviđao način vođenja servera pa mislim da je to najbolji razlog zbog cega igram bas na njemu.
Cestitam najbolji server na balkanu
Ovde jos uvek igram jer je jedini srpski srw na kom mogu da komuniciram normalno sa drugim igracima i naravno jer je najbolji srpski minecraft server!
Srećan mu rodjendan sa malim zakašnjenjem.
Malo vecim xD
Srecan rodjendan sa malim zakasnjenjem