Srecan rodjendan SERB-CRAFT!!!

Zelim sve najbolje jedinom pravom srpskom minecraft serveru i da opstane bar jos 2x ovoliko! <3

Voleo bi uz cestitke da napisete zasto jos uvek igrate ovde , zasto vam je ovaj server u srcu!?

Sent from my Roma RX using Tapatalk

Jednom recju jer je najbolji!! :slight_smile: :wink:

Sretan rodjendan serbe :smiley:
Pa oduvjek mi se svidao ovaj server najvise mi se svidao rol3play na 1.4 i 1.5.

Sretan rodjendan serb-craft :slight_smile: najbolji serveru :wink: !
Prvi rodjendan serba na kojem sam ja tu, a 3 septembra tacno 1 godina odkako igram na serbu xD :slight_smile: !
Prvi put kad sam usao na srw odma sam znao da je to taj srw na kojem cu igram dok igram minecraft :wink: !

Čestitam Vlasnicima i Moderatorima, zato što održavaju već 5 godina, najbolji server na Balkanu i dalje. :slight_smile:

Srecan rodjendan Vlasnicima i moderatorima jer nije malo 5 godine odrzavanje . Zelim vam joa dugo godina da nastavite tako B) :wink:

Aj neka je sa srećom, pa da proslavimo bar jos ovoliko godina, ali uz 5 puta vise igraca :slight_smile:

Oduvijek mi se sviđao način vođenja servera pa mislim da je to najbolji razlog zbog cega igram bas na njemu. :wink:

Cestitam najbolji server na balkanu :wink:

Ovde jos uvek igram jer je jedini srpski srw na kom mogu da komuniciram normalno sa drugim igracima i naravno jer je najbolji srpski minecraft server!

Srećan mu rodjendan sa malim zakašnjenjem.

Malo vecim xD

Srecan rodjendan sa malim zakasnjenjem