Spawneri & Hopperi bug

Posle svakog restarta u 5 spawneri sporo rade, tek popodne prorade lepo.

Da li i dalje se dešava ovo?

Da prijavio sam i juce bio.
Takodje je bag sa hoperima prvi put kad napravim farmu i postavim oni rade lepo ali posle prvog seljanja pune se samo gornji chestovi i moram da ih rusim svaki put da bu proradili…

Hocete li vise fixati spawnere i hoperi ovako samo gubite igrace :confused:

Brzina spawnera najverovatnije ima povezanost sa brojem igrača, pa je sa većim brojem igrača i broj veći, tražimo rešenje za taj problem trenutno.

Što se tiče ovog drugog problema oko hoppera, jel možeš da nam opišeš šta zapravo uradiš da ih ponovo aktiviraš? U kom trenutku zapravo prestanu da rade ovi ispod i u kom trenutku prorade ponovo. Ove informacije su nam baš bitne da bismo mogli da debugujemo problem, hvala ti.

Sto se tice hopera prvih para dana su super radilo i sada prelose rade.
Kad se tek napravi grinder/kaktus i postave hoperi ono super radi puni chestove po redu ali se nakon restarta krene puniti samo gornji chestovi i kad se ti chestovi prepune bukv nestanu mob dropovi/kaktus tacnije ne prenose se do srednjih i donjih chestova.

A za spanwera ne utice broj igraca bolje rade posle 5-6 popodne nego ujutru kad ima najmanje igraca…

Pozdrav,

Sinoć smo izmenili par podešavanja, da li je imalo uticaja počevši od 05:00 jutros, pa do sada?
Ako ne, javite nam, pa da nastavimo sa istraživanjem i pokušavanjem popravljanja.

Takođe, ako imate još koju dodatnu informaciju koja nam može biti od pomoći, napišite nam. Hvala!

Pa ono mzd malo bolje ali i dalje nije ni priblizno kao na pocetku sez

A hoperi opet isto pune se samo gornji…

sistem hoppera je sjeban, pune se samo gornji chestovi, a trebalo bi od dole ka gore da se pune

Sinoć su urađene dodatne izmene oko hoppera, da li možete da proverite kakvo je stanje danas i da li se pune na način na koji treba?

Da pune se od dole ka gore(kako i treba) ali jos nisam siguran da li je usporen rad hopera ili je to do spawnera pa se sporo pune.Uglavnom pune chestove kao sto i treba.

Nekada radi normalno (kao i predhodnih sezona) a nekada , obicno posle 23h radi nenormalno brze nego sto inace radi , a nekoliko sati u toku dana se hoper sistem skroz sjebe tako da puni od npr 60-70 chestova u samo 5,6. I kada se napuni tih nekoliko chestova kaktus propada jer nestaje dok su tih 5,6 chestova punih

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trenutno nam je bitno da li se počevši od sinoć bug sa punjenjem chestova i dalje dešava ili ne. Pre toga kako je funkcionisao bug smo razumeli, dosta igrača nam je već reklo. Tek ako je ovaj bug sa punjenjem rešen (da puni dobro od dna ka vrhu), onda ćemo moći dalje da istražujemo šta je sa brzinom, kako hoppera, tako i spawnera.

Napomena opet: Treba nam sveža informacija, počevši od sinoć (tačnije jutros, 21.10.2021 01:00h+) pa na dalje, a ne od pre par dana.

[quote=“acBee” post=283163]Trenutno nam je bitno da li se počevši od sinoć bug sa punjenjem chestova i dalje dešava ili ne. Pre toga kako je funkcionisao bug smo razumeli, dosta igrača nam je već reklo. Tek ako je ovaj bug sa punjenjem rešen (da puni dobro od dna ka vrhu), onda ćemo moći dalje da istražujemo šta je sa brzinom, kako hoppera, tako i spawnera.

Napomena opet: Treba nam sveža informacija, počevši od sinoć (tačnije jutros, 21.10.2021 01:00h+) pa na dalje, a ne od pre par dana.[/quote]

Chestovi u kaktusu se sada pune redom od dole ka gore to nije problem. trebali bi ste da resite crop hoppere. Crop hopperi su ovih dana radili brze bukvalno su uvlacili svaki kaktus koji u njih udje u milisekundi. Sada je crop hoper usporen mnogo i mnogo brzo se zaglave hoperi sa kaktusom i ne dozvoljava protok kaktusa kakav bi zapravo trebao biti vec kada se napuni crop hopper ne moze da uzme kaktus jer je pun a sporo prebacuje kaktus u chest i samim tim kaktus koji se srusi iz farme kada je hoper pun propada. Treba ubrzati hoper da bukvalno hopper radi brze od farme a ne obrnuto .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Važi. Uzevši u obzir da se prethodnog dana niko nije žalio na način punjenja chestova uz pomoć hoppera, smatraćemo da je popravljeno.
Sada možemo da se posvetimo i brzini prenosa itema kroz hoppere.

Uradili smo par izmena što se tiče hopper-a. Molimo vas da javite kako se budu ponašali nakon restarta ujutru u 05:00h (22.10.2021) i da li je bolje.

Crop hoperi rade sada odlicno ne glavi se kaktus vise u njima. Jos samo da to isto uradis i na spawner hoperima jer su oni ostali u onoj sporoj brzini. To je to sto se tice hopera!

Sent from my iPhone using Tapatalk

[quote=“KennyZZ post=283208 userid=933”]Crop hoperi rade sada odlicno ne glavi se kaktus vise u njima. Jos samo da to isto uradis i na spawner hoperima jer su oni ostali u onoj sporoj brzini. To je to sto se tice hopera!

Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Upravo tako sto keni kaze jos hopere i obicne spawnere i bice super :slight_smile:

Kako su se ponašali prethodna 2 dana?
Da li je situacija bila bolja?