Spam Attack!

S obzirom da je ovo ideja, ja predlazem da uzvratimo Spamovanjem Reklame SERB-a na Alien Craft serveru! na vama je da je obradjujete! ko se slaze?

P.S sigurno ce se naci ckica koja ce im odati plan, vreme ce pokazati!

Znaci prevelika glupost od teme. Nema potrebe da mi reklamiramo nas Serb, opet nismo na te niske grane spali da reklamiramo veliki server na nizim serverima. U ostalom, Owneri Alien-Crafta pokusavaju izmitirati Serb. I svi igraci Alien Crafta, i Owneri istog servera, su svoje MC skills, tako da nazovem, razvili na Serbu. Pokusavaju da budu bolji, sto im logicno, nikad nece poci za rukom.

To kad reklamiras to samo pravis server siromasnim i to
Ali bi bilo dobro nekako

Nema nista dobro u tome. Server je vec uspeo u svemu, nema potrebe za spamovanjem reklama

600-800 igraca ima na serveru preko dana nema potreba da reklamiramo B)

Samo na forumu preko 5000 registrovanih, tako da…

Ok, ok, samo bez napada… -.-

Losa ideja…

Nismo Devious, ako me razumete

Znam znacenje te rijeci OMLA :cheer: :cheer:

Posto znam da pravim ovakve slike evo napravio sam jednu za njih.

P.S. znali iko njihov forum da im ovo okacim :wink: :wink: :wink: :wink:

Nema potrebe za nikakvim napadima. To što oni na SC-u reklamiraju ne znači njima ništa jer 99% igrača koji vide takav spam, ili ignorišu onog ko reklamiše ili ga prijave ili se uopšte ni ne potrude da odu i pogledaju server koji taj neko reklamira.
Upućeni smo mi u taj AlienCraft i znamo da kopiraju SC. Skoro svaki, ako ne i svaki, server na balkanu trenutno kopira SC u nekom smislu. Upućeni smo i u to. Nekoliko servera koji su bili “popularniji” (ne kao SC ali recimo odmah posle SC-a) su se ugasili jer su jednostavno izgubili igrače koji su ili došli na SC ili su prestali da igraju. Zašto su došli? Pa sigurno ne zato što smo išli na njihov server i reklamirali sami sebe. To je glupost.
Mislim da suština svakog servera je da pokuša sam za sebe da izgradi nešto inovativno, da ponudi nešto novo i samim tim stekne publiku. Nema potrebe za reklamiranjem. Ako je server dobro organizuvan, igrači će sami doći.

Ako odete na neki server a reklamirate naš server to nama neće pomoći nikako jer će ti ljudi kojima to reklamirate, u nekih +80% slučajeva, misleti da taj server koji reklamirate nije dobar i da samo traži publiku i igrače a verujte mi na reč da se to većini igrača ne sviđa. Konkretnije ne sviđa im se kada im neko nešto nabija u lice.
Zato lepo kažem, nema potrebe za reklamacijama, igrači će sami doći.

Slazem se npr:
*Ja sam na srw dosao tako sto sam na sajtu gametracker medju minecraft srw nasao serb-craft,izabrao sam ga jer sam video da jedini ima preko 300 igraca i da je mislim da je bio tada 5. rankiran na listi.Znaci sam sam dosao niko mi nije to nabijao na nos ili me ubedjivao,nego video sam kvalitet i otisao da probam. :slight_smile:
I nemoze survival srw da bude survival ako se na pocetku svima da p4 i god sve kao i encke,hrana,dmd tools i ostale stvarice.Kao i da drop bude svaki dan+dodela free rankova,a rankovi se kupuju,mozete zamisliti te mozgove umesto da zarade malo para od srw i od toga sto igraci kupuju rankove,oni uzmu i daju svima rankove free!
I kako oni misle da odrzavaju srw koji je pun lagova(kao da ga drze kako Einshine kaze na 2 gb rama :stuck_out_tongue: ).Pored svega toga imam jednu scenu na kojoj admin iskaziva koliko je glup:
Jedan igrac prijavi drugog igraca za hakovanje i admin kaze necu da ga banujem izgubicu igraca. :huh:

S-C–=The Best=-

Igrao sam dosta na stranih servera menjao sam server svaki dan dok nisam nasao Serb-Craft server na GameTracke B)

Prvi server koji sam ugledao je Serb-Craft. Znaci ni jedan drugi nisam trazio za igru, odma sam na njega usao. I dan danas igram samo na njemu, i ponekad drzim sa drugovima 2 servera :cheer:

xShadowIce taj ko to uradi nema mozga.On razmislja da ce izgubiti 1 igraca zato sto haka a ne razmislja na ostale igrace koji ce mozda izaci zbog tog hakera.A na serb craftu se sve lepo prijavi i u slucaju da se vidi hak dobice ban.
Serb Craft Forever and Best B)

Moj prvi server na kojem sam redovno igro i prvi na kojem sam igro na multiplayeru je serb-craft i sve od pocetka serba igram do ovdje :cheer: :cheer:

I ja isto prvi multiplayer srw koji sam igrao je serb. :slight_smile:

Ajmo sad do crkve, pomoliti se za nas Serb koliko ga hvalimo

OMLA, xD
xShadowice moj prvi server je takodje serb igram ga od 1.6.4 pokazao mi ga moj brat koji se zvao Fragger1… nazalost on vise ne igra… :frowning: