Sony Vegas pro 10

Сони Вегас Про је софтвер за обраду видеа пакет за нелинеарне уређивање система (НЛЕ) првобитно објављених од “Sonic Foundry”, сада у власништву и управља Сони Цреативе Софтваре. Првобитно развијен као аудио едитор, евентуално развио у НЛЕ за видео и аудио из верзије 2.0. Вегас има реалном времену мултитрацк видео и аудио едитовање на неограниченим стазама, резолуција независне видео секвенцирање, сложених ефеката и цомпоситинг алата, 24-бит/192 кХз аудио подршка, ВСТ и ДирецтКс плуг-ин ефекта подршку, и Долби Дигитал сурроунд звуком мешање . До верзији 10, Вегас Про ради на оперативном систему Мицрософт Виндовс КСП (само 32-битни), Виста и 7 (обојица 32-битне и 64-битна издања). Верзија 11 пала подршка за Виндовс КСП.
Потрошач Ниво Сони Вегас Мовие Студио верзија (раније под називом ВидеоФацтори и Сцреенбласт) дели исти интерфејс и основне кода базе као професионални Вегасу верзију, али не укључује професионалне функције као што су напредне цомпоситинг алатима, или напредне ДВД / Блу-раи Дисц аутхоринг . У претходним издањима, видео едитовање део стручног пакета могу купити одвојено од Сони ДВД и Блу-раи Дисц ауторинг софтвером, ДВД Арцхитецт Про (раније назван ДВД Архитект, ДВД Арцхитецт Студио је потрошач верзија), затим пакет под називом 'Вегас + ДВД 'постао доступан док Вегас 7 био напољу. Од пуштања Вегас Про 8.0, оба ДВД Архитект Студио Про 4.5, Вегас Про 8.0, као и Борис ФКС ДОО и Магиц Буллет Лоокс Филм ХД су сви заједно у пакету и не може бити појединачно купити.

Вегас Про 10
Сони Вегас 10, објављен 11. октобар 2010, уводи многе нове функције као што су:
Стереоскопски 3Д уређивање
Свеобухватна Цлосед Цаптионинг
ГПУ-убрзани АВЦ кодирања за ограничене формате (Коришћење НВИДИА ЦУДА). Са издањем Вегасу 10д, подршка је проширена и на неки АМД ГПУ (преко ОпенЦЛ ГПГПУ АПИ).
Имаге Стабилизатион
Аудио догађај ФКС
Пратите Манагемент
ОпенФКС плугинс подршка
и још неколико исправке и промене корисничког интерфејса.

Link za download: http://www.mediafire.com/?hrwc5uib3t9xlu4

Ja ga koristim i odlican je za klip…