[SMP] Vaš Feedback za potencijalni novi server?

Pozdrav, igrači!

➤ Trenutno nezvanični planirani server je SMP! Ovo bi bio server pored trenutnog Survivala koji se razlikuje uveliko.

➤ U ovoj temi ostavite svoje mišljenje šta mislite o ovome i da li biste voljeli ovo da vidite na SERB-CRAFT serveru! :blush:

➤ Svoje prijedloge možete ostaviti u sljedećem formatu:

Vaš Nick:
Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:

Neki kratak feedback, ostalo ostavite vi

➤ SMP neće imati claimove i bit će aktivan raid. Svijet će bit od 10k ili 20k (Možda više ka 10k da bacamo radi broja igrača)
➤ Kristali i totemi će biti u igri klasika kako i jeste trenutno zasnovan SMP gotovo svugdje. Imate priliku da testirate sebe na Practice sa novim kitovima
➤ Klasični SMP Shard Shop. Shardovi se dobijaju kroz afk zonu ili u slučaju ranka bilo gdje.
➤ Bit će bez nekog pretjeranog filozofiranja sa naše strane, onako kako je trenutno najpopularnije što se tiče SMP-a tako će i da bude :slight_smile:
➤ Voice Chat - Anticheat neće moći da bude dio ovog servera, kako bismo dozvolili igru sa modovima

Vaš SC Tim!

Vaš Nick: Viodzzz
Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: Sobzirom da sam ja napravio sugestiju za SMP kao novi podserver mislim da je jako dobra ideja svidja mi se jako vasa ideja za to i taj jednostavni nacin mislim da ce biti igran podserver

1 Like

Vaš Nick:jeshkainpink
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Nemojte da dodajete kristale, svi igraci na serveru su stariji igraci koji ne znaju taj gm, ostavite obican pvp netherite/diamond

1 Like

Vaš Nick:DaniloMitro
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:*Rpg stvari boss-evi,costum abilty,auralium skills, costum world generation,costum-ores I ostali RPG elementi,

[Plugins:Aurelium skills,Model Engine,Mythicmobs,mmoitems i [itemsadder,protocollib,lonelib] ]

I nemojte da resetate server nek bude da se nereseta uopste da ljudi negube proggres bezveze *

Server restartovi se odrzavaju zbog lagova da bi umanjio broj lagova. To je ugl. na svim serverima, a ne samo minecraft serverima

Vaš Nick:Viodzzz
Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: Takodje bih dodao da se izbaci textura na SMP podserveru! Ili ako vec mora nek bude samo na osnovnim stvarima Ranks i slicno…

Vaš Nick:konjina
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Moje misljenje je da je stvarno glupo da se ubacuju kristali u svrhu pvp.Jer na ovaj srw igraju samo pvperi sworda,ovde slabo ko zna da igra crystal pvp,to jedino mogu da dodju igaci sa drugog srw i da igraju oni.Ali opet ako dodate pvp kao an survival to je bukvalno isto i nema razlike.

Više zato što velika većina servera ne može da se održava preko 3 do 4 mjeseca po broju igrača. Nije poenta servera da se sam igra. Ljude smore igrice nakon mjesec dana, a kamo li duže.

Msm stvari iz teksture kao što su furniture i kozmetika uopšteno nisu dio SMP-a. Stvari kao rankovi će biti tu uz teksturu.

Raidovanje i postavljanje furniture baš i ne ide hahhaha

ovako furniture nemoj da stavis leba ti necu trazim bazu 5 sati da bi mu uzo 5 furniture-a

Dobro a da te pitam nesto . Cesto vidjam po serverima ovakvog tipa da se na hacked clientima koriste block esp stvari. Npr one crte po ekranu sto vucu i tako to . Sta ti kazes na to, i jel ce te fixati nekako . Isto za spawnere da se stavi da ih mozes ruziti obicnom pickom a ne slik 2 :smiley:

Napisao sam gore da neće biti furniture hahahha. Msm nije logično svakako

Može da se odradi nešto povodom toga :slight_smile:

1 Like

Vaš Nick: sttrale
Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: svidja mi se ideja SMP-a i sve ostalo sto ulazi uz nju, ali po mom misljenju bi bilo bolje da pvp ne bude kao na klasicnim smpevima gde su jedini nacin pvpa kristali, mnogi igraci pojma nemaju da barataju njima al cak iako nisam jedan od tih ne dopada mi se bas ta ideja

1 Like

meni je bas super da se dodaju kristali. kakve veze ima sto to niko nije igrao do sada. to je bas promena koja je potrebna ovom serveru, jedan svezi pocetak!!!

1 Like

90% je da otvaramo SMP uskoro i po mogućnosti čak početkom Juna :slight_smile:

Kristal pvp će biti, tako da ima vremena da se ispraksira i da se pokuša nešto novo.
Sezona nema vremena koliko će trajati, tako da traje do kad bude išlo a ne specifično 3 mjeseca.

Bit će otvorena još jedna tema za feedback dal ovdje ili na discordu vidjet ćemo.

Svakako ostavite još dodatno mišljenja šta želite, a uskoro pokrećemo i kampanju za otvaranje servera i da dovedemo što više igrača pa da bude zanimljivije.
A što da ne možda i mi upalimo kakav lajv za open pa da napravimo kakvu zajebanciju :slight_smile:

ako budete stavljali 10kx10k border ili 20kx20k stavite bar da nema elitre u scshop. nek postoji elitra ali neka bude retka. takodje bi valjao neki dobar plugin protiv xraya i slicnih tekstura jer mapa nije toliko velika

SC shop nije planiran trenutno, i uopšteno radi toga i sc poeni. Razmatram još uvijek o tome šta i kako jer nema potrebe za njime. Za ključeve jedino, a oni će se svakako nalaziti i u store, pored mogućnosti kupovine sa Shardovima.
I što se tiče storea 2 maksimalna ranka neka i tjt.

End bi bio isto open tako da bi se tamo i nalazila elytra.
Uz čak još neke evente.

Vaš Nick: hunter69
Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: Grace period 7 dana na pocetku sez
A sto se tice crystala mislim da bi trebalo da budu ukljuceni , neki nov tip pvp-a na serveru a ne samo netherite i diamond :smiley:

1 Like