Dajem banalan primer.
Dota 2 je igrica koju igram 4 godine, navikao sam se na igru, svu u fullu bilo. Pre par dana stigao update 7.00 koji menja ceo gameplay.
Promenjen je ceo UI, skilovi, nove stvari itd. Ali fora je sto se mi igraci ne pitamo nista, vec moramo da ucimo po novom, da se prilagodjavamo promenama. Mozda je bilo bolje pre, a mozda i bude bolje sada.
E tako ti je i u Minecraftu. Idu nova vremena, menja se, ne moze zauvek isto da bude.
Pre si Jitterovao, sada nema jitterovanja vec moras izbegavati udarce i kretati se nepedvidljivo. Imas levu ruku za iteme, na 1.8 nisi imao. Imas nove enchantove, koji mozda ne znace mnogo za PvP ali su tu. Prilagodjavanje je u nama urodjeno, mi smo evoluirali bas tako sto smo se prilagodjavali novim promenama. Zasto bi bilo tesko prilagoditi se na minecraft 1.10 pvp ? Mozda se i sredi da ne laguje na 1.10, jednostavno minecraft i sve oko tebe ide napred, ne nazad.
Da li kada ides negde kreces se unazad ili unapred ?
Razmislite o tome.
Mozda se ne razumem toliko u PvP, ali znam da nije tesko prilagoditi se.
Takodje i League of Legends igrica koju igram 4 ipo godina u sezoni 7 je promenjen ceo jungle gameplay, kao i assasin rework.A da ne pominjem novog championa svakih 2 meseca, nekad cak i svakog meseca.
A sto se tice tih lagova meni i dalje nije jasno, meni nista ne laguje, bilo sta da igram, i ako imam po 70 fps max
Ma meni je FPS skroz okej, konstantno je 100 i vise, ali kada me izbaci i pise da sam izbacen za “fly” kada se vratim samo pise “RESPAWN” a kada me izbaci pise da sam pokusao da pobegnem iz borbe. Postalo je skroz besmisleno praviti armore i encati se zato sto te na dan izbaci bar 5/6 puta. Neko izgubi zivce i gotovo.
Na survivalu imam 40 fps, ne zbog verzija, nego zato sto igram preko kamena u koje su egipcani klesali herioglife.
Takodje mi odlicno radi sa tih 40 fps, u pvp-u mi malo laguje, ali opet sa obzirom da igram preko cega igram ja sam zadovoljan.
Nole cini mi se da si jutros popio previse tableta testosterona pa si malo snazniji.
U redu je, cenim ja tvoje misljenje. Ja nemam potrebe nikome da se “supkam”, ja sam samo objektivan.
Cudno mi je da ovakav rage i ovakvo vredjanje dolazi od lika koji ne provodi uopste svoje vreme na Serb-Craftu, vec se pravi pametan.
Ja razumem da si ti pukao kad nisi dobio moda, ali to nije razlog za ovakvo ponasanje.
Iako ces ti da kazes da nije zbog toga, svi znamo da jeste.
Kao poslednje, ovo sam najmanje od tebe ocekivao.
Meni nije niko upao na acc, vec sam ga ostavio ulogovanog greskom u igranonici. Ne bi me cudilo da je on, jer mu je muka vise od svega.
Ne znam kako da budem siguran, ali pogledaj i drugu temu sta se desava
Ma jebe mi se za svakog jebeno skontajte da me BOLI KURAC STO NISAM MOD
jer sam skoro Quti igricu .
Ti samo znas tu pricu jer te je Hail to naucio .
Nego server jebeno laguje ti nisi igrao na 1.8 i 1.7 da znas jel tada lagovalo OVO je sada jedna velika nula .
Samo zajebite ove moje odgovre oni su skorz objektivni jer ali sam pod dozom pive i izivciran sam.