⚔ SkyPvP Obaveštenje - Update ⚔

» Pozdrav Serbovci «

► Ova sezona SkyPvP-a je bila poprilično zanimljiva, sa dosta novih stvari dodanih u odnosnu na prošlu sezonu. Tu smo imali novu mapu, nova ostrva, nove kothove, nova premium ostrva koja su se otključavala periodično itd… Naravno to ne znači da sada moramo stati i ne dodavati ništa novo, te povodom toga SC Tim je uradio malo izmjena i dodao je još nekoliko novih stvari na SkyPvP podserver. Te nove stvari su dodane na zahtjev igrača, odnosno bila je napravljena tema gdje su igrači pisali prijedloge za SkyPvP. Najzanimljivije prijedloge smo nagradili, razmotrili i ubacili na SkyPvP podserver.
[hr]
PRIVATE VAULT 3

PrivateVault ili kako igrači vole reći skraćeno “PV” služi za skladištenje vaših itema. Uzimajući u obzir da Ender chest koji imaju svi igrači je poprilično malog prostora (27 slotova) i vrlo brzo se napuni, PV je stvarno super stvar za čuvanje dodatnih itema koje igrači skupe. PV3 je bio dosta dosta tražen, te smo odlučili da će najjači rank na SkyPvP podserveru "General" od sada imati pristup i PV3 (/pv 3). “Fighter” i “Major” će da ostanu sa istim dozvolama za PV, odnosno PV1 za “Fighter-a” i PV1&PV2 za “Major-a”.

BONUS, BONUSPLUS I BONUSEXTRA

Kitovi bonus (Fighter), bonusplus (Major) i bonusextra (General) su imali cooldown od 30 dana, odnosno mogli su da se uzmu samo 1 mjesečno. Cooldown je sada promjenjen i sva 3 ranka će moći ove kitove da iskoriste 2 puta u mjesecu.

IGRAČ I IGRAČPLUS

Početni kitovi “Igrač” i “Igračplus” su dobili male izmjene. Od sada pored standardnih itema oklopa, mača i hrane, ova dva kit-a su dobili dodatne iteme (Bow i Strele). Kit “Igrač” je dobio standardni Bow i obične strele, a “Igračplus” je dobio Bow sa enchantom (Power I) i obične strele. Iako su ovi itemi već bili u vidu free znakova na mapi, ovako ćemo malo olakšati vam put kako da nabavite bow i strele :slight_smile:

Komande /eme i /me

Fighter, Major i General od sada imaju pristup komandama /eme i /me.

NOVA ARENA (još u izradi)

Trenutna arena na SkyPvP-u će biti zamjenjena novom i ljepšom arenom. Nova arena će biti dosta veća od sadašnje i posjedovat će posebne tribine kako bi igrači mogli gledati borbe u areni, te nadamo se da će biti dosta bolja od trenutne :slight_smile:

Slike arene možete da pogledate na sljedećem linku: Imgur: The magic of the Internet. (Blur je postavljen namjerno, pa nećemo vam valjda sve otkriti :lol: Mora nešto da bude i iznenađenje :slight_smile: )

KOTH KORDINATE (U RAZMATRANJU!!!)

Trenutno na SkyPvP kada se startuje KOTH, u gornjem dijelu vašeg ekrana možete vidjeti neke osnovne informacije o KOTH-u (naziv kotha, da li se trenutno zauzima, koliko je vremena ostalo do kraja zauzimanja, njegove kordinate). Iako kordinate su već prikazane u gornjem uglu, u razmatranju je da se u /koth komande, pored trenutnih standardnih /koth list i /koth schedule, doda komanda /koth kordinate koja će vam ispisati kordinate svakog KOTH-a, te tako olakšati igračima koji ne znaju gdje se nalazi određeni KOTH, da putem kordinata ga pronađu.
[hr]

To su sve nove izmjene koje su već dodane ili će se dodati u skorije vrijeme. Ja se nadam da će ove izmjene da još više poboljšaju naš SkyPvP podserver i da će ove izmjene učiniti igru zanimljivijom. Naravno vi i dalje možete nastaviti pisati nam prijedloge i primjedbe, a mi ćemo da ih razmotrimo, te ukoliko nam se svide, dodamo na naš SkyPvP podserver.

Super

Odličan posao!

Bravo Midzo legendo!

Evo i vi kazete da Midza ne radi nista lik se trudi ko crnac! Gg Midžo!!!

[quote=“Vlasnik Bosne i Hercegovine” post=237510]Evo i vi kazete da Midza ne radi nista lik se trudi ko crnac! Gg Midžo!!![/quote]To i najveća lenčuga može da doda za 2 sekunde

za bow i strele se ne slazem zato jer ima znak onda je useless… slobodno ga uklonite onda.

To sa strelama je glupost i onako kad mi neki kid pridje pa mi smeta hita me . Sad ce me bowa stalno.tj znam za to sto ste dodali igraci me bowaju dok se pvpam nmg im nista.realno glupo

a jos 1.8 da se doda srw bi bio extra al eto, vi ne zelite to

Sve vise i vise p2w gj serb craft

od sada samo vanillu bratee

Ono kad shizer nekome stavi zahvalnicu za p2w a ima 70 steka gap na sp gg wp shizer brat hahah

shizer je banovan prijatelju

E ovo sto ste sad dodali je odlicno!

Шта је додано

False ban marti rip 101 stek gapl

Sta je ovde super ? Ne vidite kolko oni zele da izvade para iz vasih dzepova da bacite na ovaj srw kad provalite prestacete da kupujete rankove na ovom sr w:D

Неће никад провалити што је најгоре хахаха