SkyPvP - GR LETO 2021

Pozdrav Serbovci,

Kao i naše kolege sa RolePlay servera i SkyPvP tim je krenuo sa pripremama za Global Restart LETO 2021 i smatramo da baš Vi igrači morate da se ukljucite u ovaj proces gde igrači SkyPvP-a na neki način “vode” promene koje će se desavati na sledećem globalu na SP-u i u ovoj temi ćemo vam predstaviti način na koji to raditi, jer naravno Vi igrate na ovom serveru i znate šta je najbolje za njega!

Taj proces za sakupljanje feedback-a i predloga odvijaće se u više faza:

  1. Inicijalni sastanak sa igračima na TS3 serveru (koji će se održati 05.07.2021 u 19:00)
  2. Anketa sa osnovnim pitanjima u vezi SkyPvP servera (link ankete će biti izbačena posle sastanka sa igračima U OVOJ TEMI)
  3. Obrada informacija iz ankete i predstavljanje rezultata (ovde u temi)
  4. Otvaranje ove teme za diskusiju i predloge za unapređenje (odgovori na ovu temu biće otključani kada se izbaci post sa obrađenim informacijama iz ankete)
  5. Obrada predloga iz teme i predstavljanje rezultata (ovde u temi)
  6. Sastanak sa igračima na TS3 serveru i diskusija o rezultatima iz teme, koji će uticati na novu sezonu SkyPvP podservera

Nakon vaših prikupljenih ideja i mišlenja (jer ipak vi vodite ovaj podserver), moderatorski tim SkyPvP servera će dalje nastaviti rad na unapređenju gameplay-a i implementiranja vaših predloga za sledeću sezonu.

Trudićemo se da vas stalno obaveštavamo o tome šta se radi, pa će svaki bitan update oko skupljanja feedback-a biti poslat kao odgovor na ovu temu i kao mejl igračima na serveru!

Dragi Serbovci,

Na prvom sastanku sa igračima u vezi nove sezone, dogovorili smo se da sastavimo jednu anketu preko koje bismo saznali vaše iskreno mišljenje i dobili više informacija od vas za sledeću sezonu SkyPvP servera.

Izračunali smo da vam za popunjavanje ankete treba između 3 i 15 minuta, tako da smo rešili da dobre odgovore i nagradimo SC poenima koje će dobiti na nicku koji ostave u anketi na početku sledeće sezone:

  • samo popunjavanje ankete = 20 SC Poena
  • kvalitetno obrazloženo mišljenje i novi predlozi koji su realni i izvodljivi = 60 SC Poena
  • oni koji su se baš potrudili po oceni tima = 180 SC Poena

Popunjavanjem ove ankete dozvoljavate da se vaši uneti odgovori koriste u svrhu unapređenja SkyPvP servera.

Link do ankete: https://forms.gle/V2b9zTTkfgND5sbPA

Molimo sve one koji nisu, da popune anketu.

Pozdrav Serbovci,

Hvala svima koji su učestvovali u anketi!

Drago nam je što su u anketi učestvovali i novi i stari igrači, jer nam to govori da vam se još uvek sviđa SkyPvP, pa čak i posle više od 2-3 godine. :slight_smile:
Takođe nam je drago što će svi igrati sigurno sledeće sezone.

Anketu smo detaljno pregledali i obradili. U odgovoru ispod ćete dobiti par problema koja ste najviše pisali na anketi i ispod će biti objašnjenje zašto neki od tih problema nije realizovan ili problemi za koje nam treba feedback od vas.

PvP Verzija

Na inicijalnom sastanku i u anketi smo videli da su mišljenja oko PvP različita. Iako je jedna od opcija na anketi bila da se stavi 1.16 PvP, zbog premalog broja glasova ta verzija definitivno ne dolazi u obzir.

Mišljenja oko 1.8 i 1.13 PvP-a su bila podeljena, tako da trenutno razmatramo ove dve verzije, te vas molimo da ukoliko dajete neke predloge za SkyPvP, imajte u vidu da može da bude i 1.8 i 1.13 verzija PvP-a i da ti predlozi budu i za 1.8 i za 1.13.

OP Itemi iz Crate-ova

Prateći rezultate ankete, članovi tima su jednoglasno odlučili da od sledećeg global restarta sklonimo Protection V, Protection VI kao i Knockback III iz Mega i KoTH Crate-a. I na sastanku i u anketu su se najviše igraca žalili na ova 3 Itema, tako da smo odlučili da sledeće sezone ove iteme izbacimo iz igre.

Pošto sledeće sezone izbacujemo ove iteme iz KoTH i Mega Crate-a, tražimo vaše mišljenje šta bi smo mogli da ubacimo u ove Crate-ove da ne budu previše slabi i da li uopšte treba nešto da se ubaci? Zamolili bismo vas za predloge ispod.

Nedovoljno mesta u Ender Chestu

Dosta se pričalo u anketi oko toga da nema dovoljno mesta, tj. da se dosta vas žali na malo prostora u Ender Chestu. Postoji verovatnoća da se poveća običnim igračima prostor u EC, ali još uvek nismo sigurni da je to prava odluka.

Molimo vas uključite se u komentarima i dajte predloge u vezi sa ovim pitanjem.

Timovanje

Što se tiče timovanja na SkyPvP podserveru, na anketi smo saznali da je i ovo jedan od problema na SkyPvP-u. Ovo je bilo predloženo i na starijim verzijama SkyPvP-a, ali razlog zašto ovaj predlog nije usvojen je zato što bi SP-u izgubio smisao gameplay-a. Ujedno ovo je bio stav i ostalih igrača kada je bio predložen predlog za ubacivanje timova na SkyPvP-u.
Želimo vaše mišljenje oko ovog problema:
Zbog čega timovanje predstavlja veliki problem na SkyPvP-u?
Šta mislite da se doda neki plugin za party ili klanove na SkyPvP-u?
Da li bi se i na koji način bi se unapredio gameplay na SP-u tim pluginima?

Nedostatak event-a na SkyPvP-u

Svesni smo da u zadnje vreme ima dosta mali broj turnira na SkyPvP-u, jedan od razloga je nedavni konkurs za nove članove SC Tima, i zbog previše posla moderatora koji vode SkyPvP. Zbog toga je i napravljen konkurs zbog nedostatka članova u timu koji bi vodili Evente na SkyPvP-u. U ostalom razmatra se novi proces pravljenja turnira na SP-u gde bi samo igrači tog podservera mogli da igraju na Eventima.

Ukoliko imate neke ideje za nove Evente koji bi mogli da se organizuju i implementiraju na SkyPvP-u, slobodno napišite vaše predloge ispod.

Ovim odgovorom otvaramo temu za diskusije dalje, radujemo se vašim predlozima. Potrudićemo se da se još uključimo i mi ako bude bilo potrebe da se nešto dodatno objasni. :smiley:

Pozdrav Serbovci, Hvala svima koji su učestvovali u anketi!Drago nam je što su u anketi učestvovali i novi i stari igrači, jer nam to govori da vam se još uvek sviđa SkyPvP, pa čak i posle više od 2-3 godine. :slight_smile:Takođe nam je drago što će svi igrati sigurno sledeće sezone. Anketu smo detaljno pregledali i obradili. U odgovoru ispod ćete dobiti par problema koja ste najviše pisali na anketi i ispod će biti objašnjenje zašto neki od tih problema nije realizovan ili problemi za koje nam treba feedback od vas.PvP Verzija Na inicijalnom sastanku i u anketi smo videli da su mišljenja oko PvP različita. Iako je jedna od opcija na anketi bila da se stavi 1.16 PvP, zbog premalog broja glasova ta verzija definitivno ne dolazi u obzir. Mišljenja oko 1.8 i 1.13 PvP-a su bila podeljena, tako da trenutno razmatramo ove dve verzije, te vas molimo da ukoliko dajete neke predloge za SkyPvP, imajte u vidu da može da bude i 1.8 i 1.13 verzija PvP-a i da ti predlozi budu i za 1.8 i za 1.13. OP Itemi iz Crate-ova Prateći rezultate ankete, članovi tima su jednoglasno odlučili da od sledećeg global restarta sklonimo Protection V, Protection VI kao i Knockback III iz Mega i KoTH Crate-a. I na sastanku i u anketu su se najviše igraca žalili na ova 3 Itema, tako da smo odlučili da sledeće sezone ove iteme izbacimo iz igre. Pošto sledeće sezone izbacujemo ove iteme iz KoTH i Mega Crate-a, tražimo vaše mišljenje šta bi smo mogli da ubacimo u ove Crate-ove da ne budu previše slabi i da li uopšte treba nešto da se ubaci? Zamolili bismo vas za predloge ispod. Nedovoljno mesta u Ender Chestu Dosta se pričalo u anketi oko toga da nema dovoljno mesta, tj. da se dosta vas žali na malo prostora u Ender Chestu. Postoji verovatnoća da se poveća običnim igračima prostor u EC, ali još uvek nismo sigurni da je to prava odluka. Molimo vas uključite se u komentarima i dajte predloge u vezi sa ovim pitanjem. Timovanje Što se tiče timovanja na SkyPvP podserveru, na anketi smo saznali da je i ovo jedan od problema na SkyPvP-u. Ovo je bilo predloženo i na starijim verzijama SkyPvP-a, ali razlog zašto ovaj predlog nije usvojen je zato što bi SP-u izgubio smisao gameplay-a. Ujedno ovo je bio stav i ostalih igrača kada je bio predložen predlog za ubacivanje timova na SkyPvP-u. Želimo vaše mišljenje oko ovog problema:

  1. Zbog čega timovanje predstavlja veliki problem na SkyPvP-u?
  2. Šta mislite da se doda neki plugin za party ili klanove na SkyPvP-u?
  3. Da li bi se i na koji način bi se unapredio gameplay na SP-u tim pluginima?

Nedostatak event-a na SkyPvP-u Svesni smo da u zadnje vreme ima dosta mali broj turnira na SkyPvP-u, jedan od razloga je nedavni konkurs za nove članove SC Tima, i zbog previše posla moderatora koji vode SkyPvP. Zbog toga je i napravljen konkurs zbog nedostatka članova u timu koji bi vodili Evente na SkyPvP-u. U ostalom razmatra se novi proces pravljenja turnira na SP-u gde bi samo igrači tog podservera mogli da igraju na Eventima.
Ukoliko imate neke ideje za nove Evente koji bi mogli da se organizuju i implementiraju na SkyPvP-u, slobodno napišite vaše predloge ispod. Ovim odgovorom otvaramo temu za diskusije dalje, radujemo se vašim predlozima. Potrudićemo se da se još uključimo i mi ako bude bilo potrebe da se nešto dodatno objasni. :smiley:

Pozdrav Serbovci,
Hvala svima koji su učestvovali u anketi!Drago nam je što su u anketi učestvovali i novi i stari igrači, jer nam to govori da vam se još uvek sviđa SkyPvP, pa čak i posle više od 2-3 godine. :slight_smile:Takođe nam je drago što će svi igrati sigurno sledeće sezone. Anketu smo detaljno pregledali i obradili. U odgovoru ispod ćete dobiti par problema koja ste najviše pisali na anketi i ispod će biti objašnjenje zašto neki od tih problema nije realizovan ili problemi za koje nam treba feedback od vas.PvP Verzija Na inicijalnom sastanku i u anketi smo videli da su mišljenja oko PvP različita. Iako je jedna od opcija na anketi bila da se stavi 1.16 PvP, zbog premalog broja glasova ta verzija definitivno ne dolazi u obzir. Mišljenja oko 1.8 i 1.13 PvP-a su bila podeljena, tako da trenutno razmatramo ove dve verzije, te vas molimo da ukoliko dajete neke predloge za SkyPvP, imajte u vidu da može da bude i 1.8 i 1.13 verzija PvP-a i da ti predlozi budu i za 1.8 i za 1.13. OP Itemi iz Crate-ova Prateći rezultate ankete, članovi tima su jednoglasno odlučili da od sledećeg global restarta sklonimo Protection V, Protection VI kao i Knockback III iz Mega i KoTH Crate-a. I na sastanku i u anketu su se najviše igraca žalili na ova 3 Itema, tako da smo odlučili da sledeće sezone ove iteme izbacimo iz igre. Pošto sledeće sezone izbacujemo ove iteme iz KoTH i Mega Crate-a, tražimo vaše mišljenje šta bi smo mogli da ubacimo u ove Crate-ove da ne budu previše slabi i da li uopšte treba nešto da se ubaci? Zamolili bismo vas za predloge ispod. Nedovoljno mesta u Ender Chestu Dosta se pričalo u anketi oko toga da nema dovoljno mesta, tj. da se dosta vas žali na malo prostora u Ender Chestu. Postoji verovatnoća da se poveća običnim igračima prostor u EC, ali još uvek nismo sigurni da je to prava odluka. Molimo vas uključite se u komentarima i dajte predloge u vezi sa ovim pitanjem. Timovanje Što se tiče timovanja na SkyPvP podserveru, na anketi smo saznali da je i ovo jedan od problema na SkyPvP-u. Ovo je bilo predloženo i na starijim verzijama SkyPvP-a, ali razlog zašto ovaj predlog nije usvojen je zato što bi SP-u izgubio smisao gameplay-a. Ujedno ovo je bio stav i ostalih igrača kada je bio predložen predlog za ubacivanje timova na SkyPvP-u. Želimo vaše mišljenje oko ovog problema:

  1. Zbog čega timovanje predstavlja veliki problem na SkyPvP-u?
  2. Šta mislite da se doda neki plugin za party ili klanove na SkyPvP-u?
  3. Da li bi se i na koji način bi se unapredio gameplay na SP-u tim pluginima?

Nedostatak event-a na SkyPvP-u Svesni smo da u zadnje vreme ima dosta mali broj turnira na SkyPvP-u, jedan od razloga je nedavni konkurs za nove članove SC Tima, i zbog previše posla moderatora koji vode SkyPvP. Zbog toga je i napravljen konkurs zbog nedostatka članova u timu koji bi vodili Evente na SkyPvP-u. U ostalom razmatra se novi proces pravljenja turnira na SP-u gde bi samo igrači tog podservera mogli da igraju na Eventima. Ukoliko imate neke ideje za nove Evente koji bi mogli da se organizuju i implementiraju na SkyPvP-u, slobodno napišite vaše predloge ispod.
Ovim odgovorom otvaramo temu za diskusije dalje, radujemo se vašim predlozima. Potrudićemo se da se još uključimo i mi ako bude bilo potrebe da se nešto dodatno objasni. :smiley:

Pozdrav Serbovci,

Hvala svima koji su učestvovali u anketi!

Drago nam je što su u anketi učestvovali i novi i stari igrači, jer nam to govori da vam se još uvek sviđa SkyPvP, pa čak i posle više od 2-3 godine. :slight_smile:
Takođe nam je drago što će svi igrati sigurno sledeće sezone.

Anketu smo detaljno pregledali i obradili. U odgovoru ispod ćete dobiti par problema koja ste najviše pisali na anketi i ispod će biti objašnjenje zašto neki od tih problema nije realizovan ili problemi za koje nam treba feedback od vas.

PvP Verzija

Na inicijalnom sastanku i u anketi smo videli da su mišljenja oko PvP različita. Iako je jedna od opcija na anketi bila da se stavi 1.16 PvP, zbog premalog broja glasova ta verzija definitivno ne dolazi u obzir.

Mišljenja oko 1.8 i 1.13 PvP-a su bila podeljena, tako da trenutno razmatramo ove dve verzije, te vas molimo da ukoliko dajete neke predloge za SkyPvP, imajte u vidu da može da bude i 1.8 i 1.13 verzija PvP-a i da ti predlozi budu i za 1.8 i za 1.13.

OP Itemi iz Crate-ova

Prateći rezultate ankete, članovi tima su jednoglasno odlučili da od sledećeg global restarta sklonimo Protection V, Protection VI kao i Knockback III iz Mega i KoTH Crate-a. I na sastanku i u anketu su se najviše igraca žalili na ova 3 Itema, tako da smo odlučili da sledeće sezone ove iteme izbacimo iz igre.

Pošto sledeće sezone izbacujemo ove iteme iz KoTH i Mega Crate-a, tražimo vaše mišljenje šta bi smo mogli da ubacimo u ove Crate-ove da ne budu previše slabi i da li uopšte treba nešto da se ubaci? Zamolili bismo vas za predloge ispod.

Nedovoljno mesta u Ender Chestu

Dosta se pričalo u anketi oko toga da nema dovoljno mesta, tj. da se dosta vas žali na malo prostora u Ender Chestu. Postoji verovatnoća da se poveća običnim igračima prostor u EC, ali još uvek nismo sigurni da je to prava odluka.

Molimo vas uključite se u komentarima i dajte predloge u vezi sa ovim pitanjem.

Timovanje

Što se tiče timovanja na SkyPvP podserveru, na anketi smo saznali da je i ovo jedan od problema na SkyPvP-u. Ovo je bilo predloženo i na starijim verzijama SkyPvP-a, ali razlog zašto ovaj predlog nije usvojen je zato što bi SP-u izgubio smisao gameplay-a. Ujedno ovo je bio stav i ostalih igrača kada je bio predložen predlog za ubacivanje timova na SkyPvP-u.
Želimo vaše mišljenje oko ovog problema:

[list=1][]Zbog čega timovanje predstavlja veliki problem na SkyPvP-u?
[
]Šta mislite da se doda neki plugin za party ili klanove na SkyPvP-u?
[*]Da li bi se i na koji način bi se unapredio gameplay na SP-u tim pluginima?[/list]

Nedostatak event-a na SkyPvP-u

Svesni smo da u zadnje vreme ima dosta mali broj turnira na SkyPvP-u, jedan od razloga je nedavni konkurs za nove članove SC Tima, i zbog previše posla moderatora koji vode SkyPvP. Zbog toga je i napravljen konkurs zbog nedostatka članova u timu koji bi vodili Evente na SkyPvP-u. U ostalom razmatra se novi proces pravljenja turnira na SP-u gde bi samo igrači tog podservera mogli da igraju na Eventima.

Ukoliko imate neke ideje za nove Evente koji bi mogli da se organizuju i implementiraju na SkyPvP-u, slobodno napišite vaše predloge ispod.

Ovim odgovorom otvaramo temu za diskusije dalje, radujemo se vašim predlozima. Potrudićemo se da se još uključimo i mi ako bude bilo potrebe da se nešto dodatno objasni. :smiley:

Pozdrav svima.

  1. VERZIJA
    Ja iskreno mislim da vi imate dovoljno dobar tim i vise od dvije verzije anticheata da napravite nesto sto odgovara i blokirate auto clicker, ako ostane 1.13.2 verzija za pvp ja se ne bih ljutio, ali minecraft je pola decenije imao 1.8 pvp i smatram da bi to tako trebalo biti i na SkyPvPu!
  2. OP ITEMI
    Slazem se s izbacivanjem Protection VI i V ali knockback 3 bi mogao ostati jer pomaze u kothu, normalno da svaki igrac ima svog “enemya” i moze da ga sklone sa kotha a kb3 je dobar za to.
  3. ENDERCHEST
    Bilo bi dobro da se poveca za samo 1 red enderchest :slight_smile:
  4. TIMOVANJE
    Ja preporucujem da se doda neki plugin za clan gdje moze biti max 5 igraca, kao na prisonu zajedno se uzima koth i tako dalje.

PvP Verzija

  1. najiskrenije misljenje je da stavite 1.8 pvp, zadnji put dok je bio 1.8 pvp na skypvpu je bilo fightova u 3 ujutru cak…

  2. Izbacite Protection VI, stavite da Protection V bude rare item, kb3 skloniti, kb2 je taman.

  3. Dodajte jos 1 red da moze u ender chestu.

  4. Ne slazem se da se timovanje skloni sa skypvpa ili da se zabrani, svaki server koji ima skypvp nidje nije zabranjen team, zasto bi ovde bio?

1.8 pvp je njeSra

Brt 1.8 uopste nije zanimljiv pvp NJESRA

P4 i s5 vise gapli manje enčki i eto ga dobar skypvp

  1. Ne bi bilo lose da moze da se vrati full 1.8 verzija, ali ako ne moze dobro je i ovako.
  2. Sve ih izbaciti osim s6.
  3. Ne, rank je 1 evro sto mzoe svako da priusti i nema potrebe za tim.
  4. To je cela svrha skypvp-a bukvalno.

1.Izbaciti P5 P6 kb3 i druge op iteme za s6 ne znam mozda ga ostavite mozda ne
2. Ja mislim da sa vracanjem 1.8 verzijum da ce mnogo ljudi napustiti jer ne zna taj pvp ali ima i i onih koi ce da se vrate zbog 1.8 ja sam za 1.13
3. Davno sam hteo predloziti da postoje neke clanove na sp-u jer ko je star igrac zna da su davne 2016 ljdui pravili clanove tj da kad imaju rank u imenu napisu Pr “GangMemberNoImBest” i sl
4. Sto se tice ec-a jeste da je mal ali moze se napraviti kao neka tezga de mozes stavlajt iteme da prodaavas jel najcestu nemaju mesta za p4,bow.s5 i sl pa tako ce mozes da ostavljas u cestove i automatski imas mesta NADAM SE DA CE DA SOGLEDATE OVE PREDLOGE

Pvp Verzija

  • 1.13 pvp verzija je bolja i ona je najbolje da ostane.

  • Manje hakera

  • veci skil pvpa

Itemi iz crejtova

  • ​​​​​​ creatovi su dobri mislim da ne treba nista da dirate

  • mozda sharp 6 i elytra da budu samo u koth crate i da budu itemi koji se tesko dobijaju

Mesta u Ender Chestu

  • povecati svakom ranku za +1 pv
  • a no rank igraci da imaju pv1
    Ovako je najbolje

Timovanje

  1. Ne mislim da je timovanje problem

  2. Sto se tice klan / team plugina moj[b] predlog je:

• dodati koth klan / team plugin[/b]

  • 5 igraca u 1 team

  • ne mogu ae medjusebo udarat

  • posebna veca arena za taj koth- zauzimanje kotha da traje 7-8min

  • svaki igrac tima da dobije po 1 key nakon osvajane kotha

Eventi

- ne slazem se samo igraci SkyPvP-a mogu igrat turnire

  • dao sam puno dobrih predloga za prijave na turnir i za sam gameplay turnira nadam se da ste videli i ubacili nesto od toga. Evo ponovicu za predlog za prijave na turnir
    da bi igrao na turnir moras bit 24/7 na srw sto je nemoguce zbog toga moj predlog je

  • tema za turnir da bude postavljena 2 dana prije turnira a prijave da budu otvorne 1 dan prije turnira

• ovako ce svako imat iste sanse za igru na turnir

  • Vecina turnira se igraju sa 16 slotova to morate promeniti i uvek da budu 32
    ​​​​​slota zbog toga sto na turnir ima 100 igraca a igraju samo 16.

Mislim da bi bilo bolje da se verzija promeni na 1.8 jer ovaj 1.13.2 pvp je 90% igrača/pvpera naučilo jer je aktuelan vec 8+ sezona.Ako bi dodali 1.8 pvp predpostavljam da bi bilo zanimljivije za igru jer većina ne zna taj pvp. :side:

  1. Version
    Ostavite 1.13.2 pvp. 1.8 nije fora toliko samo klikces i gde udaris.
    Zabranite autoclicker na 1.13.2
  2. OP Items
    Ne znam tacno sta ima u crate’s ali znam da bi bilo lepo da izbacite p6 kapu i knockback 3.
  3. EC
    Bilo bi dobro da EC ostane isti :side:
  4. Teams
    Na dosta servera timovanje je zabranjeno ili max 3 igraca. Moje iskreno misljenje je da timovanje bude dozvoljeno.

Vratiti 1.8 pvp vi debili sto niste sposobni da klikcete nije problem drugih

U potpunosti se slazem sa stefanece ! Samo mislim da bi team-ovi trebali da budu max 2-3 igraca zato sto mislim da je pre op da budu 5 lika…

Zadnji put kada su vratili 1.8 pvp to je bilo sranje, bilo je izmedju 1.8 i 1.9 pvp lmao, ako ne mogu da vrate normalan 1.8 bolje da ni ne vracaju