SkyBlock Pigman/ Gold Farme

Primetili smo da Spawn Rate za Pigmene je jako slab i da se jedva spawna 10 pigmena u 5 minuta. Pitali smo nekoliko igraca na serveru i potvrdili su da jedva rade Gold Farme. Zato mislim da treba da povecate Pigman spawn rate na Difficulty (Hard) zato sto trenutno SkyBlock je na Normal.

Slazem se.

Cak i ukoliko povecavanje bude veliko, smanjite cenu golda u shopu ako mislite da cete time pokvariti ekonomiju jer gold je neophodan u redstone dijelu.

iovako je spustena cena golda jako, dovoljno su spustili. A to za redstone si upravu mi gradimo neke farme i nemamo golda samo od /kit rude…

Slazem se!

Slazem se sa tobom.

Pozdrav

Spawn Rate već kroz sezone nije diran i uvijek je bio na nekoj normali rećemo. Konkretan problem za Nether i End mobove koji se spawnaju Naturaly odnosno bez spawnera je takav da će Minecraft sam, raspoređivati po igračima koliko će se mobova kom igraču spawnovati, te to ne zavisi od nas.

Kao alternativu ubacili smo Zombified Piglin Spawn Egg i Zombified Piglin Spawner u /shop, gdje se mogu kupiti za određeni broj SC poena.

Lock.