Malo se i ja borim sa jordanom xD
Nije bila uspesna epizoda xD
Šta reć’ mr. pro…xD B)
Brv. Jordane!! A juce kada smo ja ti i Defekt nisi nista znao!? I ja sam pobedio protiv Defekta!!
Kad god sam igrao sa monky nijednom nije pobedio!
Pa pobedio je jer je pojeo Encku… :\
Poštovani igrači Jovan_C i XShadowIce…
Poštovana gospodo ako imate nešto protiv mene ili slično možete se izjasniti i reći mi u lice (kako se to kaže) na serveru takođe možete uraditi isto i na forumu…
Kao što je Dulje(Moderator) rekao “svako ima pravo da napiše svoje mišljenje na forumu” i pritom da se izjasni u vezi situacije…
Ovim putem vas molim da svoju mržnju prema meni i nekim igračima koji gledaju samo svoj posao ili sl. ne izjašnjavate u javnosti već da kažete u lice kada sam na serveru, imaćete dosta prilika za takvo nešto zato što sam često na serveru…
Pozdrav…
Ja nemam nista protiv tebe jer nije fer da pojedes Ench i to je po meni nekako “IGRA NA KVARNO” jer je ces ga normalno pobediti!
Pa mi smo igrali ko bolje iteme skupi skoro nismo ni davali jedan drugom nista samo dok su ostali igraci bili tu…
Da tako je bilo al ovaj uvek mora naci ench xDD
Pa npr. Zabranite ENCH i budite jednaki, kada smo se ja i Shogi borili on je rekao da sacekamo 2 minuta da prestane efekat i ja sam bacio svoju.
FAIR PLAY!!!
Pa i ovo je FAIR PLAY!
Samo je sreća u pitanju ja uvijek kada igram a neko snima nađem enchu…
Pa bacis Encku… Ili ako ims 2 das 1 tebi 1 protivniku ako je dogovoreno!
To znamo ali možda je bolje da sve snima od početka…