Serb craft situacija i anticheat (ne radi)

Samo zelim da kazem, pisete o nekom severside anticheatu. Kad vas neko na discordu ili bilo gde pita za dokaze vi pisete kako vas pravi budalama i laze i da sam zna da cituje. Kako ste prestali preko anticheata da gledate igracima po kompjuteru sta im upaljeno samo delite false banove jer ocigledno ne zelite da ss-ate jer vam je iq ispod average i ne znate te se izvlacite na serverside anticheat koji svakako ne postoji. Na stranim serverima kad ti banujes nekog igraca i pita te za dokaz ti mu postavis dokaz ZBOG KOJEG JE LIK BANOVAN a ovde kad pitas za dokaze oni te banuju sa discorda i zatvaraju tikete. Na ovom serveru vise nego vredi da se cituje jer ocigledno ako si ucmaren staffu neces dobiti ban. Kao naprimer deca iz penala sto sede za majnkraftom 24/7 i cmare se Mariu na discordu. Od kako je manic otisao sa servera upropastili ste ga dozivotno. Dok je manic bio tu svaki lik se ss-ovo pa i ako su te banovali kad nisu nista nasli bar su te ss-ali jel da. Vi moderatori ovde pokazujete vase komplekse na serveru pogotovo ti kamber koji pricas o anticheat logovima a ne zelis da postavis ni 1 dokaz igracu koji je banovan. Uvek cete biti nizi nivo od americkih servera jer sakrivate dokaze od igraca koji su banovani ili ipak nemate dokaze. Malo razmislite sta radite na serveru i kako ste ga upropastili. Da ne pricamo kako ste sa onim anticheatom gledali igracima po kompjuteru sta im je upaljeno i sve to. Jer vam je taj anticheat bio decompiled za 3 minuta. Taj lik koji vam je decompile anticheat napravio je meni klient (pre 3 godine) jer je video da vas anticheat matchuje strings koji se mogu napraviti invalid i tako te ne izbacuje sa servera za nedozvoljena sredstva. Pozdrav i ugodan dan vam zelim. KAMBER POCNI POSTAVLJATI DOKAZE IGRACIMA!

1 Like

Sto se nadovezuje na to da je vas anticheat bio spyware dok si ga imao ukljucenim.

Mogao si to napisati i u mojoj temi ali sve u svemu se slazem osim dela sa mariom mario nema nikakve veze sa nama mario udje kod nas svaki 4 5 dan to da kazes za sevena npr jer seven svaki dan igra sa mariom val a i kao sto vidis likovi iz penala dobijaju false banove zato smo i digli toliku uzbunu oko svega ovoga

Baš me zanima ko je meni učmaren jer nemam komunikaciju privatnu nit sa jednim igračem, evo baš me sad zanima.

I pričaš ovdje o nekom kompleksu, o čemu pričamo mi ovdje haahahah? Nisam u timu od jučer pa da me kompleks puca ovdje i da me tek tako ovakav pritisak vaše ekipe može stisnuti. U timu sam od 2015 i vidio sam svakakve situacije i ovo je samo jedna od sličnih.
Ljudi su ofirno čitovali kraj priče, drago mi je što imaju dovoljno povjerenja između jedno drugog da vjeruju da niko nije posjedovao čit tu.

Full legalna stvar sa kojom ti lično prihvaćaš uslove pri skidanju kao i imaš sve informacije na sajtu šta sve prihvataš. Svaka druga aplikacija Vam isto to radi i ti si našao voditi borbu o tome ovdje i da glumiš facu što si platio lika da decompajluje Anticheat minecraft servera? Koliko ti je godina, 10?

Riot Games i Valve majstore imaju sličan anticheat koji ti apsolutno sve gledaju na kompu. Jesu oni možda neko malo ime pa im se tek tako progleda kroz prste radi navodnog “spywarea”???

Nema potrebe da dalje ovdje razgovaramo kad lik koji spominje abuse i false banove otvoreno ovdje priznaje da je pravio Bypass, o čemu dalje da pričamo???

Edit:

A tek sad vidim čak i ko si, tvoje već laganje administracije u zadnjih mjesec dana više puta da nisi čitovao pa nakon toga magično priznaješ da jesi mi je fascinantno. I ovdje opet lično ti praviš temu da bi dokazao neki abjuz.