SERB-CRAFT-ov 8. rođendan

Pozdrav Serbovci,

Iz godine u godinu razmišljamo kako je deci koja imaju isto onoliko godina koliko SERB-CRAFT server sada puni. U osmoj godini dete je već krenulo u školu, upisalo 2. razred osnovne škole i već zna sva slova, brojeve i osnovne operacije. Mi moramo reći da je naš server napredovao više od jednog prosečnog osmogodišnjaka. Trenutno SERB-CRAFT ima tim fenomenalnih ljudi koji rade na unapređivanju servera sa jedne strane, najbolje i najluđe mnogobrojne igrače sa druge strane, sa treće strane moderne tehničke mogućnosti kojima raspolaže, a sa četvrte dugu istoriju i iskustvo koje je sada iza nas, ali uvek u srcu.

Rešili smo da povodom ovog rođendana napravimo nešto novo i da taj dan proslavimo upravo sa onima koji su bili uz nas sve ove godine.

Program evenata tog dana:

Zelenom bojom su obeleženi eventi za koje nisu potrebne prijave, plavom oni za koje morate da prijavite preko foruma, a crvenom je obeležen livestream. Više informacija kao i link do tema za prijavu možete naći na kalendaru događaja.

Livestream počinje u nedelju 19. avgusta od 17h na našem sajtu i Youtube kanalu, a pričaćemo o nekim zanimljivim temama, družiti se sa moderatorima koji su došli na SC MeetUp 2k18, pričati sa igračima na našem TeamSpeak3 serveru, kao i deliti kupone, majice, knjige i ostale vredne nagrade!

Vidimo se 19. avgusta! :slight_smile:

Retko je naci server koji je opstajo ovoliko dugo.Svaka cast. :slight_smile:

HB

nedozivjeli 9 rodjendan poy

Svaka vam cast <3

Srecan srecan rodjendan jos dugo da slavis.

Ja sam daltonista i ne razlikujem zeleno i plavo…

Dajte popust neki.

Ako je akcija onda da je snizenje cena npr onih koji kostaju 400 pa na gore a ne +8 dana?

Zar nije ClanWar Event otkazan? :side:

Inace bjednici su napravili knjige da mogu da zaradjuju na maloj djecurliji koja je nalozena na majnkrafttt pametni nema sta kaze postani mc pro bahahahahaha koji bolidi

Eee ovaj Batica je mindza… Svake godine dok sam na moru se održava nešto zanimljivo…

Jeste, ispravljena je slika gore :slight_smile:

.

Slazem se sa Lillyem.

Dobro, hvala :cheer:

Jeste, ispravljena je slika gore :)[/quote]

Dobro, hvala na odgovoru :cheer:

Ja cu vam dati poklon, izdrkacu vam kurac za vas 8 rodjendan nema potrebe da mi dajete nesto posto volim da se jebem

NABIJEM VAS NA 8 KURCEVA

Akcija nije isto što i popust! Opet će biti akcije, jer je popust teško izvesti od kada smo uveli SMS plaćanje… :confused: Tako da AKCIJA najbolje funkcioniše da ne dođe do različitih problema…