SERB-CRAFT-ov 11. Rođendan

Pozdrav Serbovci,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da ja naš server danas napunio svoj 11-i rođendan. Kao zahvalnicu za vaše poverenje i odanost tokom svih ovih godina. Očekujemo vas da zajedno sa nama proslavimo ovaj dan uz razne rođendanske evente, kao i druženje sa igračima na našem TS3 server gde ćemo zajedno igrati razne igre, održati mini Evente, deliti nagrade i uz to deliti kupone! Detalje o svim eventima možete videti u našem Event kalendaru (https://www.serb-craft.com/network/eventi).

Vidimo se!

Pozdrav, ja mislim da ide gas i da je ovo najjaci sc rodjendan u istoriji sc-a iako nije jer nije a jeste. Nadam se da ce uskoro biti banovani likovi sa net limiterima i sa fake pingom, i da cete konacno izbaciti budjavi kb1 jer jednostavno nije fer. Samo jako ilijo masteru dve iljade sedam najjaci si moderator, uskoro ces biti grandmastermoderator verujem u tebe!!!. Takodje zelim svima lepe sate igranje mc-a sa mojim najjacim pekom u istoriji pekova ovog sveta u mc-u EUANN PEK VERZIJA TRICA jer je najjaci. Takodje jedva cekam da odgledam ceo sc metap 2 ka dvaes 1 kliparu da ogledam da vidim batica vs kamber 1v1 u alfa muzjak titulu. Lock.

Hah ja mislio 12god da je napunio, al svejedno idegas firmoo

Срећан рођендан “непрофитабилна” организацијо

slazem se sa eror420, srecan rodjendan

Такође,пошто сте непрофитабилна организација нећемо вам купити поклоне
Срећан рођендан!

Sta serete vi, server je podignut s mukom i teskim radom a vi tek tako… Lijepe rijeci od mladog momka pod imenom ilija Kmekic. Zelim nagradu