Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da ja naš server danas napunio svoj 11-i rođendan. Kao zahvalnicu za vaše poverenje i odanost tokom svih ovih godina. Očekujemo vas da zajedno sa nama proslavimo ovaj dan uz razne rođendanske evente, kao i druženje sa igračima na našem TS3 server gde ćemo zajedno igrati razne igre, održati mini Evente, deliti nagrade i uz to deliti kupone! Detalje o svim eventima možete videti u našem Event kalendaru (https://www.serb-craft.com/network/eventi).
Pozdrav, ja mislim da ide gas i da je ovo najjaci sc rodjendan u istoriji sc-a iako nije jer nije a jeste. Nadam se da ce uskoro biti banovani likovi sa net limiterima i sa fake pingom, i da cete konacno izbaciti budjavi kb1 jer jednostavno nije fer. Samo jako ilijo masteru dve iljade sedam najjaci si moderator, uskoro ces biti grandmastermoderator verujem u tebe!!!. Takodje zelim svima lepe sate igranje mc-a sa mojim najjacim pekom u istoriji pekova ovog sveta u mc-u EUANN PEK VERZIJA TRICA jer je najjaci. Takodje jedva cekam da odgledam ceo sc metap 2 ka dvaes 1 kliparu da ogledam da vidim batica vs kamber 1v1 u alfa muzjak titulu. Lock.