SERB-CRAFT BuildTeam - Prijava

Hvala svima koji su zainteresovani da budu deo našeg SERB-CRAFT BuildTima, nadam se da ćete pročitati ovaj tekst do kraja i otkriti sve što do sada niste znali!

Prva stvar koju morate da znate pre prijavljivanja za članstvo u BuildTimu je da se on osnuje tek na pripremanju Global Restarta ili pravljenju i projektovanju potrebnih mapa u toku sezone. Znači, BuildTim se tek oformira kada budu počele pripreme za predstojeću sezonu gde mi pozivamo odredjene osobe koje ispunjavaju uslove za članstvo u BuildTimu i samim tim te osobe zajedno u saradnji sa SC Timom počinju pripreme za predstojeću sezonu. Tim funkcioniše kao i svaki drugi, detaljne stvari o onome šta vi dobijate kao Builder na našem serveru će čuti samo oni koji budu primljeni i budu na sastanku/sastancima BuildTima.

Osnovni uslovi:

  • Kreativnost i praktičnost (Jednostavno - potrebno je da budete kreativni i praktični i ujedno imate i dobre ideje za izgradnju)
  • Sposobnost odličnog gradjenja u Minecraftu
  • Komunikativnost i razumnost (Ovaj uslov je jedan i od važnijih jer Vaša komunikativnost i razumnost pridodaje ovoj reči “Tim” jer bez ovoga Tim ne može da postoji, nisu nam preko potrebni ljudi koji ne žele da upale svoj mikrofon i pričaju u ni jednoj situaciji već da samo pišu u Chatu)
  • Odanost radu (Takodje, pored ostalih uslova potrebno je da budete odani svom radu/projektu i da svoje radove/projekte izvršavate na dogovoreno vreme sa SCTimom)
  • Posedovanje TeamSpeak3 i Minecraft klijenta (Ovaj uslov se takodje vezuje i za uslov o komunikativnosti i razumnosti)

Članstvo u našem timu, odnosno posao Buildera nije plaćen posao, već se radi volonterski i iz želje da se pomogne serveru. Ukoliko želite da od servera izvučete bilo kakvu korist, nemojte podnositi prijavu!

Tačno se prijavljujete na sledeći način:
Na mail [email protected] potrebno je da pošaljete poruku i popunite “formular”:
Ime i prezime:
Nickname u igri:
Odakle ste:
Da li imate TeamSpeak 3 Klijent:
Na skali od 1-10 ocenite koliki ste timski saradnik:
Slike od minimalna 3 projekta/gradjevine:
[spoiler]NAPOMENA: Pošaljite nam slike od najmanje 3 projekta koja ste vi radili, odnosno najmanje 3 gradjevine koje ste Vi gradili. Ne interesuju nas gradjevine na kojima ste radili Vi i Vaši drugovi već isključivo Vaše gradjevine. Nije bitno iz kojih uglova ćete slikati Vaš projekat ali bi bilo lepo da što više slika priložite. Ukoliko pošaljete lažne slike ili nešto slično, a mi Vas prihvatimo kao člana tima, svakako nećete imati mogućnost da naškodite serveru ili nešto slično jer ćete svakako u početku biti odvojeni i izloženi odredjenim “testiranjima”.[/spoiler]