SERB-CRAFT 1.8 verzija - najbolji momenti

Hej ljudi, sećate li me se? :slight_smile:
Ako ne, ja sam DJFantom, moderator na SERB-CRAFTu od 1.7 verzije.
Hteo bih samo da vas pitam, koji su vaši najbolji momenti sa 1.8 verzije? Nešto čega ćete se uvek sećati? :wink:
Možete staviti i sliku/video ukoliko imate. :smiley:
Pozdrav. :"D

Imam mnogo lepih , a i , losih trenutaka , na ovoj 1.8 verziji , doslo je do svadje izmedju mn. i moderatora , optuzivali su me da hakujem… Ali ja nisam imao hack…I nisam mogao to da im dokazem… Ali ima i lepih uspomena na ovoj verziji evo nekoliko malih slika sa ove verzije

xd

Prva verzija 1.8 Cela Britanija online :
xShadowlce , IskoGamerBih,Dusan213,Jovan_C ,Danijel_55, —)oficiri :slight_smile:
Ostali memberi gotovo su svakog dana bili aktivni :slight_smile:
Druga verzija 1.8 :confused:
Ja idem na megasa… :smiley: :confused: los zavrsetak :confused: Britania se raspala jedino ja , i isko igramo …
Treca verzija 1.8 samo ja i danijel i u pocetku isko sve do sredine aprila…
1.9 /1.10
Prva verzija Raspad ?
Procvat?
Gubitak?

AKO budem nasao slike stare sa 1.8 prve verzije mozda imam i neku sa 1.7 ali mislim da nemam :confused:

1.8 Prvi Global!!!
Ovo su mi ubjedljivo najbolji trenuci na srw, iako je bilo hakera, ovo cu uvjek pamtiti kao najbolje trenutke provedene na serveru.
Imao sam preko 200 slika od ove verzije al kada sam reinstalirao operativni sistem nestale su, zaboravio sam ih sacuvat na usb. :smiley:
Na ovoj verziji smo imali jednu od najjacih fakija na serveru.
Zvala se Britania, imali smo preko 120 clanova, 600+ power…
Na ovoj verziji sam upoznao najbolje drugove na srw hehe :smiley:
Moj omiljeni home kojeg sam snimio na survival na toj verziji ( znam intro dominira xD, al jbg kad sam bio bot za edit ):

I ovo je jos jedan home koji sam snimio na toj verziji:

Isko a ovo?

[quote=“LordCake” post=65348]Isko a ovo?

Govorio sam o prvom globalu 1.8.x ( kada je SC presao sa 1.7.x na 1.8.x )
A ovaj home sam nedavno snimio, i on je sa ove verzije :smiley:

Isko eh kad bi mogo da se vrati 1.8 prva verzija … bilo bi lepo… stqri igraci za hakere se nisam tad bunio…jer sam znao da nmg protiv njih :slight_smile:
Toliko je toga bilo akcija trapovanja…
Mene je pex98 tp u njegov home i ostalo mi je pola srca jer sam imao ono na cizmama i odma sam lefto :slight_smile:
Samo mi je bilo zao nisam bio tu kad se igralo britania vs ctrl…
Svaki dan je britania imam 10 minimum aktivnih… koji su bili minimum po 3 sata …

[quote=“zazabam” post=65352]Isko eh kad bi mogo da se vrati 1.8 prva verzija … bilo bi lepo… stqri igraci za hakere se nisam tad bunio…jer sam znao da nmg protiv njih :slight_smile:
Toliko je toga bilo akcija trapovanja…
Mene je pex98 tp u njegov home i ostalo mi je pola srca jer sam imao ono na cizmama i odma sam lefto :slight_smile:
Samo mi je bilo zao nisam bio tu kad se igralo britania vs ctrl…
Svaki dan je britania imam 10 minimum aktivnih… koji su bili minimum po 3 sata …[/quote]
Britania vs CTRL se nikada nije ni odigralo.
Mi smo se hvalili da smo najjaca fakcija na serveru, a CTRL se suprostavljao, pa su kao htjeli Britania v CTRL al to se nikada nije dogodilo, kasnije smo bili ally koliko znam xD :smiley:
Hehe znam kada nas je jednom bilo 17 online, imao sam i sliku… :slight_smile:

Isko al moras da priznas tad smo bili najjaci…
Brt niko u pvp nije mogo da nas kill…Perv,Marko,fgaming,Canzy… i ja

P.S Isko igrao se taj pvp ShadowIce je predvocio odralio smo vas nama samo fgaming umro…

Najbolji momenat ubedljivo kad sam naso komandu da spawn konje :open_mouth: :slight_smile: xD

Sjećat ću se neodgojene dječurlije zbog koje neču nastavit igru. #poy #pisaut

Sada mi da placemo zbog tebe?Hahaha placem vec XD

Ok

Ok[/quote] medju njima si a

I ja sam pa sta :smiley:

1.8 Verzija je pocetak i zavrsetak mog igranja minecrafta, iskreno sve momente koji su vredni spominjanja napisao sam u autobiografiji, al’ jedni od dobrih trenutaka kojih se secam tokom igranja mc-a, pravljenje sell shopa sa zokijem, hvatanje citera sa lord_kassom i vuzimirom a ima ih jos samo se ne secam bas dbr, iskreno bilo je lepih trenutaka al’ uvek ima faktora koji to sve moraju da useru i stvarno mi dokurcilo sve… Slika nemam jer sam reinstalirao windows jedno 7-8 puta jer imam najgori komp na balkanu, jedine slike koje imam jesu vrhunci debilizma…

Definitivno kada je ubacen anticheat u februaru.
Strikes Back!
http://prntscr.com/bjbcuv