SC Vanilla Sezona 7 *NOVO*

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/2009/offymbR_2017-09-18-2.jpg

► SERB-CRAFT Vanilla je podserver SERB-CRAFT Network-a koji je počeo sa radom Januara 2015. godine. Cilj ovog servera je da ujedini sve igrače željne timskog rada i da pokaže prave čari Minecrafta.

[i][b] ► Nova sezona SC Vanile je počela danas i uspešno je ušlo već 50 unikatnih igrača
► Nova sezona nam donosi uzbudljiviju igru i igru bez grifovanja :slight_smile:

►Teamspeak3
- Šifru za teamspeak sobu ćete dobiti na serveru samo. Soba za sve igrače vanille je pod nazivom ˝Vanilla - Sezona VII˝, imate priliku u toj sobi da pričate sa moderatorima dok igraju na vanilli :slight_smile:

►Kada uđete na server morate proći kroz tutorijal da biste krenuli sa igrom. U tutorijalu su samo pitanja da naučite početna pravila vanille i vi morate da odgovorite na njih. Za svaki pogrešan odgovor vraća vas na početnu sobicu![/b][/i]

►Šta je sve novo u ovoj sezoni vanille?
- Ubačen je claim sistem sa kojim možete zaštititi svoju bazu. Da biste zaštitili svoju bazu samo postavite diamond block i automatski će vam claim zonu od 20x20 u kojoj samo Vi možete otvarati chestove, graditi i uništavati blokove
- Vraćen je stari sistem Smrti na tabu
- Izbačeno da Vam broji :heart: ispod nicka!
- Ubačen tutorijal na početku kada tek uđete.
- Zabranjen build u spawn zoni 15x15
- Postavljen border na 15 000 blokova (15000x15000)

► Kako da se pretplatim na vanillu?
- Vanilla se kupuje, cena vanille je 3€ i dobijate je zauvek. Ukoliko prekršite neko pravilo tek tada vam se skida pristup (Grifovanje, ubijanje igrača…). Više informacija na linkovima ispod:

www.serb-craft.com/donacije/opis-usluga

Uživajte u igri!
Vaš SC Tim