RolePlay - Vremenski period za restart

Pozdrav igrači,

Kao što je već najavljeno u temi Servisne informacije - DECEMBAR 2021 global restart-a više neće biti već će se serveri pojedinačno restartovati.
Kako su se global restart radili na otprilike 6 meseci, tada je bio i restart RolePlay-a.

Ono što je potrebno od vas nam je da u odgovoru na temu napišete vaše mišljenje na koliko bi se restart RolePlay-a trebao raditi.

1 Like

Na svakih 5-6 meseci nista vise i nista manje iskreno mislim da je tako najbolje

1 Like

Restart kad 90% igrača smori igra i kad krenu da traže restart

1 Like

Ako se nista ne menja i ostane kao i sad, onda global na 2 meseca (mesec dana dosta da dodjes do Tajkuna i jos mesec dana ako hoces da gradis).

Dulix prosle sezone si napisao:
Premalo rudnika
Ovu stvar smo očekivali da će biti pisana na anketi i po inicijalnom sastanku sa igračima na TS3 serveru. Pokušali smo realizovati više puta ovo ali nije nam uspevalo iz sledećeg razloga:
Mali broj blokova koji se može iskoristiti (većina njih je iskorišćena).


Pocela nova sezone stigli novi blokovi u rudnicima ali rudnici isti kao i prosle sezone nema novih plus neki blokovi izbaceni iz ranijih rudnika i isto para do Tajkuna kao i ranije. Tako da ne mozes da kazes da nije bilo mogucnosti da se doda 3-6 novih rudnika.

Trenutna situacija je da treba oko 13m do Tajkuna sto je premalo, ako poredimo sa Prison server gde treba oko 80m do PrestigeX a svi znamo da na RolePlay igraci vise kopaju i duze(/baltop sve govori). Tako da ako planirate da sezona traze 5-6 meseci treba da se ubaci dosta novih rudnika, do Tajkuna da dodjes da treba jedno 100m.

Dodatak:
Vi modovi vodite racuna o odrzavanju rp-a, jer sad na 6 meseci pa jedva neku novost ili rudnik ubacite a nzm kako cete ako hocete da smanjite sezonu da nije 6 meseci. Po meni kao sto sam naveo dosta novih rudnik(ne 1-3, nego 5-8 rudnika), do Tajkuna da se oteza i mozda vratiti gmc njemu ili staviti neki jaci /kit.

1 Like

2-3 meseca

1 Like

Slazem se sa Ali_G_InDaHouse 2 do 3 meseca je sasvim dovoljno.

1 Like

Slazem se

1 Like

Dati Tajmunu gmc i ban cmd

1 Like

4 meseca realno je dosta

1 Like

Имам предлог који није везан за рестарт
Ставите као што су награде за топ блокови прва 3 тајкуна добију ваучере у следећој сезони

1 Like

Da se podigne standard i i da se dodaju bar jos 3 rudnika da se do tajkuna dodje sa 40m a ne 13m i da se makne obsidian iz J rudnika jer je useless i I da se sredi a reset da bude na 4-6meseci

1 Like

Ovo je vrlo ozbiljna diskusija, ja mislim da treba razmisliti o vremenu kao i o
1 U početku stvori Bog nebo i zemlju.
2 A zemlja beše bez obličja i pusta, i beše tama nad bezdanom; i duh Božji dizaše se nad vodom.
3 I reče Bog: Neka bude svetlost. I bi svetlost.

1 Like

4 meseca

4 mjeseca, znaci 3 globala u jednoj godini… To bi bilo full

Na svakih 5 meseci je dovoljno jer neki igraci nemaju vremena da nonstop igraju i taman se rupaju do tajkuna za 5 meseci, mislim da je tako najbolje :slight_smile:

3 mjeseca, totalno korektno

3 meseca, u decembru molim vas

1 Like