➤ Prolećna sezona RolePlay-a je pred nama, a SC Tim uveliko radi kreće sa radovima za istu!
➤ Sada je pravo vreme da podelite vaše predloge! Napišite šta biste voleli da vidite u narednoj sezoni RolePlay-a, a i šta vam se nije svidelo u trenutnoj. Naš tim već ima spremne planove, ali želimo čuti vaše ideje i sugestije kako bismo dodatno poboljšali igru. Sve povratne informacije i kritike su dobrodošle!
➤ Vaše predloge bi bilo poželjno da ostavite u sledećem formatu:
• Vaš Nick:
• Vaši predlozi, šta biste vi unapredili na ovom serveru:
• Vaše kritike:
➤ Pokušajte što realnije i detaljnije opisati svoje predloge i kritike. Trudit ćemo se da odgovorimo na većinu vaših prijedloga, pružimo vam detaljan feedback i otvoreno razgovaramo o svemu što predložite, u duhu konstruktivne diskusije.
➤ Komentarišite i tuđe predloge koje igrači ostave kako bismo na taj način mogli sklopiti šire mišljenje svih vas i uzeti neku sredinu.
Naš feedback vama
➤ Izmenjena mapa.
➤ Izmenjeni crateovi.
➤ Šta biste promenili oko trenutnih rudnika? (vraćanje rudnika na spawn trenutno nije moguće)
➤ Vaši predlozi oko RankUp-ova (nove mogućnosti?)
➤ Da li biste voleli da nastavimo sa trenutnim sistemom cropovi + rudnik?
• Vaš Nick: DWSML
• Vaši predlozi, šta biste vi unapredili na ovom serveru: Izgraditi expo autoputeve kao broj 1, kao broj 2 mogla bi neka pvp zona, a i posto je roleplay mozda da prosetamo sa studentima od A rudnika do Tajkun rudnika zajedno svi organizovano
• Vaše kritike: Pa stvarno ih nemam super je podserver samo ima malo igraca, moze biti cf posto je kul kockati i treba napraviti jaku naviku sto pre
• Vaš Nick: ExemptYeti96738
• **Vaši predlozi, šta biste vi unapredili na ovom serveru:
Napomenula sam jedno vece NoNumbers-u a i Adiknes je bio tu, bolja zarada u rudnicima za vise od 5 procenata (sve zavisi kako funkcionise, volela bih vise info o tome) mislim da ce ljudi makar iole biti prisutniji.
Za gradnje i bilo sta slicno to znate i sami da nije centar teme i da se ne vrti sve oko toga (lepo je pa je lepo ukratko),
Za crate-ove da imaju malo bolje nagrade kad se otvaraju da bude zanimljivije,
Za rank up-ove stvarno bi valjalo da bude i veca zarada u rudnicima a ne u sadnicama eto.
Takodje ako je moguce da se restart za rudnike kao sto su builder, wandman i biznismen da ne bude restart za 3-4 sata nego 2 sata il sat ipo :), npr kad se trazi macka da ne bude ocelot ng cat jer ona moze da se pripitomi, ako je moguce da npr envoy-i budu moguci iako ima manje igraca
Bolji kitovi za rankove (builder, biznismen, wandman) i da ih ne cekamo 10 dana npr vec manje
Fly na odredjeni rankup, komanda speed i flyspeed (pomaze u gradnji, kopanju)
Ako je moguce vratiti stare rup (seljak,preduzetnik, doktor), tad smo se dosta svi salili na taj racun i bilo je bolje, lepa nostalgija
• Vaše kritike: Kad moderator ima slobodno vreme da se malo posveti roleplay-u i nekom organizacijom ne mora sad i eventi da budu al neka pozitiva sto da ne, sve je to plus (jer ja kako se secam pre. bilo je takvih momenata)
Šta tačno vidiš još da bi se moglo dobiti u krejtovima da bi bilo unapređenje?
Planiran je nerf za Cropove na taj način da sadnice neće moći da se dobijaju iz cropa već svaka sadnica će morati obavezno da se kupuje i onda zasađivanjem čekaš pasivnu zaradu.
Pozdrav uglavnom za sadnice nemam zamerku, al zato imam zamerku za to sto u rudnicima nemas bolju zaradu (zato kazem da me interesuje vise info o povecanju zarade za kopanje, ako je moguce vise od 5 procenata eto), uglavnom za crate-ove pre 3 sezone (ako se ne varam) si mogao da dobijes nzm eff8, mending i slicne vrednije stvari, nije sad to uvek garantovano bilo al u toku cele sezone stvarno dobijes. Npr sad u prethodnoj sezoni i ovoj sada daj Boze da sam dobila ukupno 5 mending-a, o eff8 da ne pricam uopste nema hahahahhah… Samo eto vidi se dosta razlika da je opalo nazalost.
• Vaš Nick:Necqe1
• **Vaši predlozi, šta biste vi unapredili na ovom serveru:**Treba da se komande poput /autoblock, /ec, /anvil, /set pwarp i druge omoguce na manjim tier-ima, jedan od najvecih problema jeste sto se autoblock dobija na 21 tier a treba vec od 9 tiera kada se udje u F u suprotnom nemoguce je da se kopa od lapisa u inventory-ju.
• **Vaše kritike:**Da se brze odgovara na iznete odluke i da se naravno preduzme nesto oko njih.
Komande kao sto su /autoblock, /anvil, /ec treba da se dobiju pre ili na 9 tier a komanda /set pwarp bi trebala da se dobije do 15 tiera najvise, tako isto i fly da se dobije pre kao sto je 20-21 tier
Povećanje zarade podrazumeva i donekle povećanje cena RankUp-ova, tako da lično smatram da bi možda bilo okej da ostane ovako, ali ajde da vidimo šta i ostali misle, pa da nađemo neku sredinu koja odgovara svima.
Okej, za ovo će biti povećana šansa ili vraćena na staro.
Da li su prošle šanse bile okej što se tiče tih itema?
Konkretno ti blokovi su zabranjeni zbog bagovanja. Možemo ih dodati u shop, to nije problem. Ako fali još neki blok, napiši pa ću ga dodati na listu za ubacivanje.
Što se rudnika tiče, jel misliš da se doda na postojeće blokove ili da se ubaci umesto nekog, ako da umesto kojeg? Koju cenu smatraš da bi bila okej da stavimo za taj blok
Po pitanju zarade kazem ne razumem se pa trazim info, npr danas jedan igrac rekao nesto vezano za sadnice da npr ne mora da ceka sat vremena da mu se ponovo pojave npr paprike vec da oce brze kao sto je na pocetku bilo kad ste uveli te sadnice, tad su eto svi bili zadovoljniji
Za crates rekla sam da su na pocetku 2024 i do kraja letnje sez bili bolji po pitanju nagrada
A ovo sto je zabranjeno predpostavila sam da je bag upitanju ng eto da ne nagadjam al ako nesto bude moguce, hvala
Za rudnik kao sto je bio pre H (valjda onaj ljubicasti blok, ametist i ne mora sad onaj pearl block al moze nesto iz ovog sto je sad)
Sad dal ce neko drugi pisati predloge ne znam, al trudim se da pitam igrace koji igraju i znaju o rp. Usput hvala na odgovoru
Blokove koje si navela gore ćemo dodati u shop, ako imaš još neki, pošalji, u svakom slučaju ću ja proći i dodati one koje mislim da bi trebali biti tu, pa ako bude nešto falilo, dodavaćemo kako ide sezone.
Pa sama cifra od 80k blokova je previse za jedan rudnik koji i ako je instant kopas nekih 90-100minuta, takodje nema previse igraca, pa kapiram da bi tako billo bolje.
Smanjiti cene vocu onda.
Pa s’obzirom na to da ima 30 tier a ranije je bilo oko 50ak ranka ako ne gresim, moze da se vrati i izabciti neke, mislim da nije potrebno dodavati jos ranka/naziva jer ih je imalo dovoljno.