Pozdrav Serbovci,
Verovatno se pitate zašto objavljujem ovu temu baš sad, s obzirom da nam GR nije ni blizu. Odgovor je jednostavan: RolePlay nije ispao kako treba ove sezone, i zbog toga želim da što pre rasčistim stvari oko svega, šta vam se sviđa trenutno, šta ne, šta bi izbacili, dodali, itd.
U tekstu ispod ću da navedem moguće razloge zašto RP nije uspeo ove sezone, tj. ima malo igrača. Da bi RolePlay ispao kako treba sledeće sezone, najbitnije mi je mišljenje samih igrača tog podservera, i zato mi je potrebna vaša pomoć. Biću ful iskrena sa vama.
Mogući razlozi padu RP-a:
- Preterano eksperimentisanje sa rudnicima
- Moja neiskusnost kao LEAD
- Previše grindy na početku i posle više nema šta da se radi
- Novijim igračima se RP nije svideo na prvi pogled te su se prebacili na Survival, OneBlock i Prison
Rudnici:
Što se tiče rudnika, kao što znate, previše smo eksperimentisali, dodavanjem 3 nova rudnika, i otežali samu poentu RP-a tj. kopanje. Primer: Rudnik H, pre je bio relativno spor za kopanje, a sad je sporiji dodavanjem obsidiana. Takođe sam dobila jako puno negativnog feedbacka što se tiče rudnika L, Tajkun i F, te bih volela da mi odgovorite na sledeća pitanja:
- Da li bi vi skroz uklonili obsidian sa RP-a i zašto?
- Šta mislite o revertanju rudnika H?
- Da li imate predlog za neki novi rudnik kako bi mogao izgledati?
- Da li bi dodavanjem SOUL SAND enchantmenta promenilo vaše mišljenje o F rudniku?
- Kako bi vi izmenili TAJKUN rudnik i zašto?
- Koje bi vi blokove stavili u novim LUCKY rudnicima?
- Da li bi vi ubacili mogućnost rovarenja u nekim rudnicima i zašto?
Crate-ovi:
Što se tiče krejtova niste se mnogo žalili (Bar po meni) i koliko znam svideli su vam se Pluto i Donator crateovi. Ipak, potrebno mi je vaše mišljenje.
Ono što mi je potrebno od vas je da napišete:
- Šta vam se u trenutnim crate-ovima nije svidelo i voleli bi da to izbacimo ili izmenimo u novim?
- Šta bi voleli da ostavimo iz trenutnih crate-ova u novim crate-ovima?
- Šta bi voleli da vidite novo u crate-ovima?
Rankupovi:
Ove sezone su povećane cene svakog rankupa, da bi otežali sam gameplay. Dosadašnji feedback koji sam dobijala od vas, je uglavnom bio pozitivan (do Tajkuna ove sezone je potrebno 24618000.)
- Šta mislite o cenama svakog rankupa?
- Da li bi vi promenili ime nekog rankupa, ili dodali nov?
SC Shop:
U SC Shopu ove sezone su samo izmenjeni alati, i novac. Od vas mi je potreban odgovor na sledeća pitanja:
- Šta bi vi dodali/izmenili/izbacili u sc shopu?
- Šta mislite o vraćanju EFF 8 pickaxe-a?
Polu-odgovore ili odgovore bez dodatnog objašnjenja uopšte neću ni da čitam a kamoli da odgovaram na njih, tako da molim vas, celi odgovori, zašto, kako, tako.
Naravno, pored ovih pitanja, vi možete da date još neke predloge koje nisam navela gore.
Igrači koji budu napisali predloge i budu uvaženi, biće nagrađeni po početku sledeće sezone, kao i uvek.