RolePlay - Predlozi [2022Leto]

Pozdrav,

Kako nam se uskoro bliži restart RolePlay-a, pozivam vas da u ovoj temi napišete vaše ideje/predloge za sledeću sezonu RolePlay-a.

Predlozi koji budu iskorišćeni će biti nagrađeni po početku sledeće sezone! :slight_smile:

Jedan predlog za sad je da se doda Envoy Flare u /shop, sad zavisi od vas kolko će koštati Sc Poena. Hvala

Da se skloni drvo iz E rudnika, da se vrati na stari E, hvala lepo.

Da se vrati svrha RP-a kao davne 2015 gdje se nije RP sveo na puuuko kopanje rudnika.
Tada je bilo svako je pravio svoje shopove, svako se bavio necim. U prijevodu RP bio RP.
A posto ovo logicno nece biti usvojeno bar sam pokusao :slight_smile:

Koji tačno stari E rudnik, možeš li napisati blokove na koje misliš?

Na šta ciljaš pod stari RP?
Koje tačno izmene?

Isti kao sad E rudnik, samo bez ovog drveta što ima sad.

Povecati cenu Tajkun rankupa na 5 ili 7 miliona dodati Tajkun zonu gde bi mogao biti rudnik i shop za neke specijalne iteme
Izmeniti rudnike sada ima dosta novih blokova takodje iz L i K rudnika izbaciti drvo
Dodati ancient debris u neki rudnik
Izmeniti kitove koji su na ranku Bibliotekar Ekonomista Farmaceut Konsultant i Tajkun mnogo se dugo ceka da bi se ponovo uzeo kit a ne daju neke dobre stvari
Pojacati pickaxe iz pluto crate
Dodati vise nagrada za iskopane blokove posle 1 miliona iskopanih blokova nagrada nema puno
Dodati Mine crate koji bi se dobijao kao lucky block
Izbaciti luck 2 efekat iz obicnog lucky blocka posto taj efekat ne radi nista
Ubaciti mogucnost pravljenja xp boca kao na prison onda igraci ne bi pravili kaktus farme rank Umetnik bi mogao da ima tu mogucnost
Vote crate izmeniti da bude malo bolji trenutne nagrade su bezveze
Pored lucky 1 i lucky 2 rudnika moze da se doda neki rudnik gde bi svi igraci imali pristup
blok za kopanje moze da bude terracota mobove i onako niko ne ubija
U rank zonu umesto premium rudnika dodati 3 manja rudnika Starter Builder i Biznismen
izmeniti /warp shop trenutno nema korisnih stvari

3 Likes

Povećavanje cene Tajkunu mi se sviđa kao ideja ali mislim da je mnogo 5 ili 7 miliona, povećao bih npr. na 2.5 miliona ako se slože i ostali igrači u ovoj temi?
Možeš li mi navesti primere nekih specijalnih itema, da li bi bilo okej ako bi se ubacila kupovina nekih određenih komandi uz kupovinu itema (primer: startovanje 2-3 envoy-a po danu?)
Dodavanjem ancient debris-a bi bili dodati i netherite iteme, da li si pod time mislio da se samo taj blok doda za prodaju/gradnju ili da se u igru uključe i netherite itemi?
Možeš li mi napisati koje iteme bi izmenio u kitovima što si napisao, takođe da li bi im smanjivao cooldown?
Pluto pickaxe će verovatno biti pojačan.
U ovom trenutku igrač sa najviše iskopanih blokova ima 3131391 iskopanih blokova, tako da će u sledećoj sezoni biti dodate nagrade do 4 miliona iskopanih blokova i biće ojačane nagrade ili dodato još nagrade nakon iskopanih 1 miliona blokova.
Koje bi tačno iteme ubacio u taj Mine crate i šta misliš o ideju da se umesto crate-a stavi mine luckyblock? Bile bi iste nagrade kao u Mine crate.
Efekat luck2 će biti izbačen iz LBa.
Mogućnost pravljenja XPa će biti ubačeno od sledeće sezone.
Šta bi od nagrada izmenio u VoteCrate?
Da li bi taj rudnik mogao da bude Daily rudnik koji bi se resetovao jednom u danu?
Takođe koje cene misliš da su okej za terracotte?
Pristup premium zoni imaju samo Builder i Biznismen, dodavanje novih rudnika za rankove nije loša ideja, koje blokove misliš da je okej ubaciti u te rudnike?
Koje iteme bi izbacio iz shopa, a koje dodao?

1 Like

Mislim da je 2.5 miliona okej cena ali moze i vise slobodno naravno ako se igraci sloze
Umesto specijalnih itema nije losa ideja ni specijalne komande
Pod ancient debris sam mislio i netherite itemi i kao blok za prodaju/gradnju takodje netherite ingot bi mogao biti kao nagrada u mine crate umesto da moze da se kopa
Trenutno kitovi daju 2-3 frosty crate sto nije nesto moze se dodati pored crate i neki obican lucky block i mozda i red lucky block ili neki specijalan lucky block koji se samo iz kita dobija kao sto je bilo pre tajkun lucky block takodje cooldown bi trebao da se smanji
Nije losa ideja za mine lucky block ali mislim da je ipak igracima zanimljivije da otvore crate a itemi koji bi se dobijali mogu biti envoy flare totem za razmenu pare pickaxe neki koji se samo tu moze dobiti keyevi za glave dijamanti shulker box zmajeva glava axe i shovel
U VoteCrate bi dodao neki alat pojacao malo pare da se dobije vise od 2500$ totem za razmenu mozda
Rudnik moze da bude Daily i da se resetuje jednom u danu cena za terracote moze da bude 8-9$ posto svi igraci imaju pristup pa kada dodje puno igraca da kopa da svi mogu da zarade
U rank rudnicima bi mogao biti concrete a da ceo rudnik ne bi bio instant za kopanje moze se dodati neka ruda u Starter rudnik gold ore u Builder rudnik emerald ore i u Biznismen rudnik diamond ore
Iz shopa bi izbacio sve iteme koji su trenutno u njemu a igraci mogu pisati za iteme koji bi najbolji bili za shop ostavio bi samo iteme potrebne za ench table

2 Likes

po meni se rp treba otezati posto se trenutno moze preci u 20 dana, rudnici bi se trebali malo vise razlikovati sto se tice $ od ovih visih rudnika skoro se isto dobija (H,I,J,K,L) takodje bi bilo dobro ubaciti neki mine crate koji moze sadrzati razne bustove (speed, haste, exp boost) a takodje se mogu dodati i neki custom enchantmenti npr autosmelt knjiga i slicno, mogao bi se dodati i neki restart rudnika po zelji kao sto je odradjeno na prisonu, da to budu neki rare itemi u crateu uz ostale stvari u njemu

1 Like

Pošto vidim Najbolji igrač (Što ima na spawnu) se dobija preko $$$, mislio sam da se napravi na primer za Najvise blokova iskopanih u sezoni taj i taj igrač.

1 Like

Kao što si u poruci naveo da se trenutni RP može preći u 20 dana, povećavanje cena ruda u rudnicima znači olakšavanje i da će se RP može preći u manje od 20 dana.

Šta mislite o ideji da se svi RankUpovi nakon Dizajnera poskupe za 100 do 200 hiljada? Ili čak da se smanje cene ruda u rudnicima određenim kako bi igra trajala duže.

Ideja za mine crate mi se sviđa, takođe @MilosTWC je naveo u odgovoru gore šta bi se moglo ubaciti u to, deluje mi da bi bilo okej kada bi se to spojilo u jedno sve (njegovi predlozi za crate i tvoji)

Popraviti warp pecanje nije radio kako treba ove sezone i mozda uvesti da bude malo cesce jer pomaze pocetnicima, a ne da moraju da kopaju samo.

Ja mislim da se to ne bi svidelo dosta igraca zato sto malo je previse kad dodjes u F dobijas po 30k i brzo se smoris posle kopanja pa generalno mislim da bi to bila losa ideja.

Ja mislim da je bolje dodati jos neki rankup nego poskupeti RankUpove posle Dizajnera i sa novim RankUpovima bi se mogao ubaciti jos neki kit ili neka komanda.
Takodje svidja mi se ideja o custom enchantima sto je naveo @Mickee

Pošto sam čuo od nekoga da se ne dobija ništa za top blokove sezone kao nagrada, zar nije bolje da se da neki rank ili barem neki ključevi za sledeću sezonu, mislim čemu “tryhard” biti prvi a ne dobiješ ništa od toga.

I jos jedan predlog da ne moze da se rovari premium warp zato sto na pocetku sez ima da ga rovare jako