ROASS

E ovako
Dosao sam na serb-craft na 1.7 verziji…Blejao sam na hubu i gledao sta cu da igram a to mi je bio prvi put da udem na onnline server.
Usao sam na survival i hodao sam po spawnu i nije bilo sanse da nadem hranu.Prestao sam da igram i poslije nekoliko dana sam se ponovno vratio i poceo da igram.Napravio sam drvenu kucu i dosla su 2 hackera i sje*** je.Onda sam upoznao Lord_Kassa i Rope99.Rope me naucio sta je p4 a KAss sta god mac lol.Sljedece verzije1.8 vec sam poceo da kapiram sta treba da radim i to i ojacavao sam.Onda sam otisao u pvp i izboli su me hackeri.Odlucio sam da skinem hack pod imenom “Metro”.Poslije toga poceo sam da ubijam sviju i Admini su poceli da me HAte -.-
Mnogo me promijenio hack xD I kad ste ubacili anti cheat Odlucio sam da budem najjaci bez hack sto sam ostvario ;D.Mnogo sam igrao na drugim serverima i postao sam najjaci bez hacka i jednog dana su me izboli 10 na 1.Psovao sam ih i dobio sam mute na 8h.Usao sam na drugi acc i kad sam izasao Nikad vise nisam usao na Serb-Craft ;D

I nije ti neka poucna prica, ali dobro nadamo se da su sada stvari malo drugacije i da ljudi vremenom shvate svoje greske. Ako ne mi opet vratimo sve po starom prema tim ljudima :slight_smile:

Ne mogu da prestanem da se smejem hahahahahahahahahah

Nisi ulazio vise jer si dobio MAC ban :smiley:

Roas ti najjaci hahaha
To ono ubio lika p1 i u sebi misli #Huahwi Time xD