E ovako
Dosao sam na serb-craft na 1.7 verziji…Blejao sam na hubu i gledao sta cu da igram a to mi je bio prvi put da udem na onnline server.
Usao sam na survival i hodao sam po spawnu i nije bilo sanse da nadem hranu.Prestao sam da igram i poslije nekoliko dana sam se ponovno vratio i poceo da igram.Napravio sam drvenu kucu i dosla su 2 hackera i sje*** je.Onda sam upoznao Lord_Kassa i Rope99.Rope me naucio sta je p4 a KAss sta god mac lol.Sljedece verzije1.8 vec sam poceo da kapiram sta treba da radim i to i ojacavao sam.Onda sam otisao u pvp i izboli su me hackeri.Odlucio sam da skinem hack pod imenom “Metro”.Poslije toga poceo sam da ubijam sviju i Admini su poceli da me HAte -.-
Mnogo me promijenio hack xD I kad ste ubacili anti cheat Odlucio sam da budem najjaci bez hack sto sam ostvario ;D.Mnogo sam igrao na drugim serverima i postao sam najjaci bez hacka i jednog dana su me izboli 10 na 1.Psovao sam ih i dobio sam mute na 8h.Usao sam na drugi acc i kad sam izasao Nikad vise nisam usao na Serb-Craft ;D
I nije ti neka poucna prica, ali dobro nadamo se da su sada stvari malo drugacije i da ljudi vremenom shvate svoje greske. Ako ne mi opet vratimo sve po starom prema tim ljudima
Ne mogu da prestanem da se smejem hahahahahahahahahah
Nisi ulazio vise jer si dobio MAC ban
Roas ti najjaci hahaha
To ono ubio lika p1 i u sebi misli #Huahwi Time xD