Necete me videti neko vreme na serveru,zeznuo mi se komp
Ako neko mozda zna u cemu je problem neka napise dole,a evo i problema: Kada pritisnem dugme za startovanje,racunar se upali i posle 5 sec se ugasi i onda se opet upali i opet ugasi,tako periodicno…
Konkretno sumljam na napajanje ali da cujem vase misljenje.
Uzimam nov racunar u periodu od mesec dana ali moram da popravim ovaj.
tak je i men bilo pa ja stavljo windows drugi… i radilo mi je
Pffff moze da bude sta oces .
Uvek kazem odnesi u servis.
Ako ne zavrsi u snegu onda ce u servisu
Stavi drugi Windows i to ti je to
Nije windows problem,imam win 10 koji je odavno stavljen i nije pravio nikad proble e
Pa i meni se to desavalo.
Lepo gurni svaki kabal u kuciste.
Barem je tako kod mene bilo
Pa da ga struja ubije.
Pa nece da gura punjac u trofaznu
Tako sam ja 1 put ubacio od telefona punjac u trofaznu pre par godina :woohoo: .
Nemoj slusati gluposti uradi sledece stvari upali komljuter pa stisni na restart ako ti se upali idi na safe mode i winols ce automatski pokusavati resiti problem ja mislim da ti je do procesora ili napajanja.
Safe mode ti upali windows xp
Kako da ne jel ti znas kako izgleda utičnica s 3 faze.
Moras imati 3 faze na trensformatoru od punjaca da bi mogao da ga prikljucis.
Takodje ako je pravilno prikljucen tj. ako ti je transformator predvidjen za trofaznu onda ti se nista s telefonom nebi desilo.
Da li si probao da otvoriš komp i vidiš da nije nešto unutra?
Ima pacove da nadje
Napajanje te zajebava, isključi računar iz utičnice na neko vreme pa posle 2/3h ga priključi u struju i ostavi na 15 minuta i možda ti proradi
~imao sam isti problem i tako sam ga rešio :'D
Probao sam svasta da uradim ali nista ne pomaze
Moracu da sacekam da prodje Bozic pa da odnesem da pogleda neki majstor.
Daj Boze da nije nista ozbiljno,ne daju mi se pare i za to posto je u planu nov komp pa sve pare idu u stek za njega…
E ovako tu moze da bude mnogo sto sta, ali je jedno moguce i da je sigurno, otisla ti je maticna ploca, riknula je da ti najednostavnije kazem, nemoj da palis racunar oticice ti i procesor, tako da nemoj da ga silis, pogledaj da li su ti kondenzatori normalni ili slikaj maticnu plocu tj. ceo racunar.
Probaj da pritisnes RAM u plocu . Ako se ram pomeri kompijuter ne moze normalno da se startuje . Hailranger je lepo napomenuo proveri da ti kondezatori ( " male baterijice " ) nisu naduveni na ploci . Obicno kada se RAM pomeri to periodicno paljenje i gasenje se desava .
Izduvaj ga mmalo i ocisti meni se te desavalo udjem u igricu i posle 2 minuta mi se ugasi komp.