Rip my PC 2k17

Necete me videti neko vreme na serveru,zeznuo mi se komp :frowning:
Ako neko mozda zna u cemu je problem neka napise dole,a evo i problema: Kada pritisnem dugme za startovanje,racunar se upali i posle 5 sec se ugasi i onda se opet upali i opet ugasi,tako periodicno…
Konkretno sumljam na napajanje ali da cujem vase misljenje.
Uzimam nov racunar u periodu od mesec dana ali moram da popravim ovaj.

tak je i men bilo pa ja stavljo windows drugi… i radilo mi je :smiley:

Pffff moze da bude sta oces .
Uvek kazem odnesi u servis.

Ako ne zavrsi u snegu onda ce u servisu :slight_smile:

Stavi drugi Windows i to ti je to :smiley:

Nije windows problem,imam win 10 koji je odavno stavljen i nije pravio nikad proble e

Pa i meni se to desavalo.
Lepo gurni svaki kabal u kuciste.
Barem je tako kod mene bilo :smiley:

Pa da ga struja ubije.

Pa nece da gura punjac u trofaznu

Tako sam ja 1 put ubacio od telefona punjac u trofaznu pre par godina :woohoo: .

Nemoj slusati gluposti uradi sledece stvari upali komljuter pa stisni na restart ako ti se upali idi na safe mode i winols ce automatski pokusavati resiti problem ja mislim da ti je do procesora ili napajanja.

Safe mode ti upali windows xp

Kako da ne jel ti znas kako izgleda utičnica s 3 faze.
Moras imati 3 faze na trensformatoru od punjaca da bi mogao da ga prikljucis.
Takodje ako je pravilno prikljucen tj. ako ti je transformator predvidjen za trofaznu onda ti se nista s telefonom nebi desilo.

Da li si probao da otvoriš komp i vidiš da nije nešto unutra?

Ima pacove da nadje :smiley:

Napajanje te zajebava, isključi računar iz utičnice na neko vreme pa posle 2/3h ga priključi u struju i ostavi na 15 minuta i možda ti proradi
~imao sam isti problem i tako sam ga rešio :'D

Probao sam svasta da uradim ali nista ne pomaze :frowning:
Moracu da sacekam da prodje Bozic pa da odnesem da pogleda neki majstor.
Daj Boze da nije nista ozbiljno,ne daju mi se pare i za to posto je u planu nov komp pa sve pare idu u stek za njega… :slight_smile:

E ovako tu moze da bude mnogo sto sta, ali je jedno moguce i da je sigurno, otisla ti je maticna ploca, riknula je da ti najednostavnije kazem, nemoj da palis racunar oticice ti i procesor, tako da nemoj da ga silis, pogledaj da li su ti kondenzatori normalni ili slikaj maticnu plocu tj. ceo racunar.

Probaj da pritisnes RAM u plocu . Ako se ram pomeri kompijuter ne moze normalno da se startuje . Hailranger je lepo napomenuo proveri da ti kondezatori ( " male baterijice " ) nisu naduveni na ploci . Obicno kada se RAM pomeri to periodicno paljenje i gasenje se desava .

Izduvaj ga mmalo i ocisti meni se te desavalo udjem u igricu i posle 2 minuta mi se ugasi komp.