Timovanje
Formiranje tima sa jednim ili više igrača u obliku međusobnog neubijanja i deljenja stvari je zabranjeno i kažnjavaće se na svim Mini Igrama (SkyWars, SurvivalGames, Bridges, BuildWars, …)
Kazne:
put > Opomena
put > Ban u minimalnom trajanju od 1 dan sa servera na tome je timovano
Svaki naredni put > Ban u duplom trajanju od prethodnog
-Ne znam zasto je zabranjeno timovanje,ajde na skywars moze ali zasto na sg i bridges to dalje ne razumem. SVAKO IMA PRAVO DA TIMUJE NE MOZETE TO DA USKRACUJETE!.Ako ste napravili server da zabranjujete igracima da timuju na pojedinim podserverima onda zasto ste ga i pravili,
Timovanje bi trebalo da bude dozvoljeno.Jeste da nije fer ako neko izgubi…Ako zelite da to zabranite onda napravite Team SkyWars Team SurvivalGames i dt…
Isto misljenje sam imao, zasto igraci moraju biti kaznjeni po 1 dan zato sto su timovali, neko dodje prvi put na srw i bude kaznjen, ako ubacujete kaznu za timovanje onda napravite team-skywars, SG…
1 pobjednik treba bit ne dva, i zabranu tima su nam masovno predlagali.
Za Bridges se podrazumjeva cross-timovanje u smislu jedan crveni i jedan žuti igraju zajedno
RED,Ja sam solo igrac i oces da kazes da 2 vs 1 ili 3 vs 1 na SurvivalGames je ok,i ti to podrzavas?
Isto vazi i za SkyWars.Ako ja kao pojedinac udjem u neku mapu,i dodje tim od njih 3,hoces da mi kazes da je i to uredu i da to podrzavas???
Pobednik je samo jedan a ne 3,5 ili 10 igraca.